Login / Join

WoW Klassiek Gids

Jij als gamer moet weten dat de WoW: Classic in fase 1 zit. In dit stadium, hebben de ontwikkelaars een Molten Core, Onyxia, en Open-world PVP, en het heeft geen eer functie.

Op 15 oktober is de Dire Maul Dungeon eerder uitgebracht dan oorspronkelijk gepland.

In fase 2, halverwege dit jaar, zul je merken dat het nieuwe vrijlating van nieuwe bazen heeft. Een van deze is Kazzak. De PVP beloningen werden superieur, en het Honor systeem is ontwikkeld.

Is dit spel het waard om gespeeld te worden?

Als verslaafde online gamer, absoluut ja. Onlangs zijn er 75 scores ontvangen door WoW: Classic sinds het is uitgegroeid tot opmerkelijk gemaakt games onder alle spellen. Het geeft je de kans om Azeroth voor de allereerste keer.

KIND 'WOW: CLASSIC' SERVER ZOU JE SPELEN.

Je moet beslissen wat voor soort servers je zal worden gebruikt. Deze keer geeft het je twee opties om te kiezen of het PvP of PvE kan zijn. Het kan afhangen van de regio waartoe u behoort. En na kiezen, beslissen van welk rijk je wilt inzetten.

Bedenk altijd dat het zo lang duurt voor je wachtrij-server in gebruik is tijdens de avonduren. Soms kan het kan 45 minuten tot 1 uur duren. Als je liever speelt, bereid je dan tenminste 30 minuten voorafgaand aan uw schema van het spelen vooral wanneer avond.

Beste ADDONS

WoW: Classic mag dan als oud beschouwd worden, maar het goede nieuws is dat je nog steeds gebruik kunt maken van de updates van de interface met met de laatste toeters en bellen van Addon. Deze updates kunnen je meter en hoe je vijanden stierven door middel van inventarisatie proces. Sommige andere puristen spelen met een beetje add-on.

BEST KLASSE EN RACE

Race en class zijn moeilijke opties om uit te kiezen aangezien het enorm afhangt van je speelstijl.

KOSTEN VAN DE AANKOOP VAN DE WOW CLASSIC

Natuurlijk is het gewoon als oud wow classic abonnement. Je hoeft geen extra aankopen te doen. De originele doos is schema abonnement uitgerust. Als je een beginner bent, kost het misschien $15 USD voor maandelijkse inschrijving en activering.

HOW TO QUICKLY LEVEL UP?

Om op elk niveau rijk te worden niveau, zijn er vele manieren voor jou. Maar één ding is gegarandeerd het voltooien van de kill every monster. 

Editorial Office
igitems