Aanmelden
Log in.
Koop 8 Ball Pool Accounts - 8BP Account Handel

Koop 8 Ball Pool Accounts - 8BP Account Handel

Het klinkt misschien gek, maar er valt heel wat plezier te beleven aan 8 Ball Pool. De set keer op keer breken met je gebruikelijke keu lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo spannend, maar met de juiste keuen verandert het hele verhaal. Koop vandaag nog een eersteklas 8 Ball pool account met ongelofelijke winstpercentages, zeldzame keuen die je "Wow!" zullen doen zeggen en meer!

Verkoop
85 items found
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?

Koopt u een 8 ballen pool account?

8 Ball Pool is een populair online pool spel. Er zijn veel spelers, en het kan lang duren om een wedstrijd te spelen. Het komt vaak voor dat mensen een account kopen dat al veel overwinningen op zijn naam heeft staan. Moet je een 8 ball pool account kopen? Het kopen van een account met een hoog winstpercentage zal je de uitdaging besparen om zo vaak te moeten winnen. Er zijn veel websites waar je 8 BP accounts kunt krijgen, zoals igitems, maar vergeet niet om reviews te lezen voordat je iets online koopt! Hier hebben we drie redenen opgesomd waarom het kopen van een 8 ballen pool beter is dan er een te maken.

Typen keuen in 8BP

Er zijn meerdere soorten keuen die je kunt kopen voor 8 Ball Pool. Hier is een overzicht van wat ze zijn, en nog belangrijker, hoe ze snel op te merken.

Als je 8 Ball Pool begint te spelen, is het handig om het verschil te weten tussen dingen waar je helemaal niets aan hebt - keu tips, bijvoorbeeld - en dingen die van groot nut kunnen zijn bij het winnen van je games. Een van die dingen is een keu. Hier is een kort overzicht van elk type:

De basiskeu: Dit is de eerste die je krijgt als je nog niets anders hebt vrijgespeeld. Het enige verschil tussen deze en andere keu's is dat ze niet gebruikt kunnen worden in toernooien of uitdagingen (hierover later meer). Ze zijn ook iets dunner dan de toernooikeu, maar zijn verder hetzelfde.

Toernooi keu: Dit is wat u zult gebruiken om deel te nemen aan eventuele toernooien of uitdagingen die verschijnen. Het enige verschil tussen deze en een basis keu is dat er een of twee afbeeldingen van vlaggen op het handvat staan. Voor de rest zijn ze vrijwel identiek.

Tips voor Tournament Cue: Deze keuen hebben de potentie om de beste te zijn die er zijn als alles goed gaat - goed onderhouden, unieke team kleuren, unieke level 3 ball set voor maximale punten. Het is moeilijk te zeggen of het vaak zal gebeuren, maar als alle drie de criteria jouw kant op gaan, kan je bijna 500 punten meer verdienen dan een tegenstander met een Basic Cue.

Special Cues zijn beschikbaar nadat je een bepaald aantal spellen hebt gewonnen. Over het algemeen geldt dat hoe moeilijker je tegenstanders zijn, hoe moeilijker het is om te winnen, en dus hoe groter de kans dat je de volgende keer een van deze (of betere) krijgt.

Tips voor speciale keu's: U moet ook overwegen of uw huidige keu wel of niet aan toernooien kan deelnemen; als dat niet het geval is, dan is hij meer waard dan alle, behalve de beste speciale keuen.

Inleiding tot 8 Ball Pool

8 Ball Pool kent verschillende spelstijlen, waaronder Pool Game (singleplayer), Pocketing Game (met een andere speler), en Practice Mode. De spelers winnen door alle aan hen toegewezen ballen, waaronder de 8-bal (strepen) of de 7-bal (effen), te pocketten en ten minste één game uit drie te winnen.