Aanmelden
Log in.
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

League of Legends is een enorm spel en hoger in rang komen kan moeilijk zijn voor spelers die in een lagere rang beginnen. League of Legends Boosting kan je een van de top summoners in je League maken. Je hoeft alleen maar een pro van igitems in te huren en je kunt achterover leunen en toekijken hoe hij of zij je met de hoogste snelheid naar de Diamond rank of hoger krijgt.

Over League of Legends

League of Legends is een zeer competitief spel en spelers komen maar al te vaak terecht in een elo-hel. Als dat is waar jij je bevond na eindeloze uren van solo queue games met weinig verbetering in je rank, kunnen wij jouw oplossing zijn. Stel je voor dat je League of Legends speelt, maar je hoeft je nooit zorgen te maken dat je vast komt te zitten in een lage elo of dat je gematcht wordt met giftige spelers. Het is het gewoon niet waard om gefrustreerd te zijn als er een makkelijkere manier is! Als dit klinkt als iets dat je zou kunnen interesseren, dan zijn onze League of Legends boosting diensten misschien perfect voor jouw behoeften.

League of Legends boosting bestaat uit verschillende diensten die erop gericht zijn om je League account op de snelste, veiligste en anonieme manier te verbeteren. Een divisie boosting service zal de rang van elke speler verhogen - van Bronze tot uitdager top 50. Placement match boosting is een ander populair type dienst dat je helpt om zoveel mogelijk placement wedstrijden te winnen met de garantie van de hoogst haalbare startrang.

Als je mee wilt doen aan de spannende reis naar een hogere ranking of je weet gewoon niet zeker of je je account aan ons wilt geven, dan past duo queue boosting per game of divisie perfect bij je behoeften - je kunt spelen met een van onze beste spelers en genieten van de zoete en makkelijke overwinningen.

Wat zijn de belangrijkste LoL boosting diensten?

Ranked Solo/Duo boosting voor rang is de meest populaire en competitieve service in League of Legends. Dit type boosting was waar het allemaal mee begon, als solospelers hun vaardigheden uitprobeerden op een tegenstander om zichzelf te testen tegen anderen. Dit hielp de E-sport groeien in de beginjaren, en toch blijft het de meest gewilde en dure dienst omdat een booster maar op één account van een koper kan spelen en het werk veel vaardigheden vereist en tijdrovend is.

Ranked Flex boosten is vergelijkbaar met Ranked Solo/Duo boosten, behalve dat het de nadruk legt op georganiseerd teamspel. In een 5 tegen 5 wedstrijd kun je ervoor kiezen om alleen te spelen of met één, twee of vier andere mensen die klaar zijn voor de strijd. Het voordeel van deze modus ten opzichte van de modus Ranked Solo/Duo? Het is makkelijker omdat spelers beter communiceren en samenwerken met hun vooraf gemaakte teamgenoten. Tot slot vergt deze boostservice minder tijd en moeite, wat resulteert in lagere prijzen.

Met Champion Mastery kunnen spelers hun ervaring en vooruitgang met elke kampioen bijhouden. Aan het einde van elke wedstrijd, of het nu een normale of ARAM-wedstrijd is, krijgen ze een kans om punten te verzamelen, afhankelijk van wie die specifieke wedstrijd heeft gewonnen. Beginnend op niveau 0, is het maximaal haalbare masterniveau voor elke kampioen 7. Op niveau 5 hebben spelers de mogelijkheid om tokens te verdienen om vooruitgang te boeken. Deze kun je krijgen als je een S-, S- of S+-score krijgt voor een kampioen. S- en S+ waarderingen kunnen moeilijk te behalen zijn voor normale spelers, maar onze boosters die deze specifieke kampioenen beheersen, winnen meestal S+ elke wedstrijd die ze spelen. In dit geval is champion mastery boosting een van de minst dure leveling diensten, omdat het de verkopers minder tijd kost om hun werk te voltooien - ze kunnen het zo snel als een paar uur doen.

Om ranked te kunnen spelen, moeten spelers minstens level 30 zijn. Als je geen tijd hebt of een makkelijkere manier wilt om competitief te spelen, kun je levelboostdiensten overwegen. Dit type service is ook relatief goedkoop omdat de verkopers snelle normale games spelen met XP boost die in-game gekocht kan worden.

Waarom LoL Elo Boosting kopen?

Het bereiken van een hoge rang in League of Legends kost tijd en toewijding, en niet alleen dat. Door de aard van dit spel is het voor veel spelers bijna onmogelijk om uit de elo hel te komen als hun account eenmaal in een lage rang is geplaatst. Er is een grote kans dat je wordt gekoppeld aan ongeschoolde spelers of troll-teamgenoten in een gerangschikt spel, waardoor het extreem moeilijk wordt om hoger te komen, zelfs als je goed genoeg bent om te klimmen.

Bij igitems hebben we een duidelijk doel: we willen je helpen om je rank meteen naar het gewenste niveau te brengen en je ook coachen om je gameplay te verbeteren aan de hand van het voorbeeld van de boosters. Wij zijn er ook ooit geweest, dus we weten hoe frustrerend het kan zijn als urenlang spelen tot weinig of geen verbetering in je rank leidt. We willen dat je slaagt in League of Legends en we zijn er om je te helpen. Onze professionele LoL-boosters zullen je account een hogere rang geven en je helpen de gebieden te herkennen waar verbetering nodig is. Als gevolg daarvan zullen we helpen de rang te verbeteren en tips geven om strategischer te spelen zodat winnen gemakkelijker wordt.

Is LoL Boosters veilig?

De veiligheid van je account is een van onze belangrijkste doelen. Het veilige logsysteem en de VPN die onze boosters gebruiken om je op je account in te loggen, zullen nooit iemand toestaan om te zien tot welke informatie ze toegang hebben, wat een volledig veilig niveau en gemoedsrust biedt die concurrenten niet bieden. Je gegevens zijn veilig bij ons. Niet alleen dat - je BE en RP blijven onaangeroerd omdat er een applicatie is die boosters blokkeert zodat ze de shop niet kunnen openen tijdens het boosten. Je kunt ook de offline modus aanvragen die je account onzichtbaar maakt voor spelers in je vriendenlijst tijdens het boostingproces.

Waarom worden spelers LoL Elo Boosters?

League of Legends boosten is populair geworden in de afgelopen jaren. Een belangrijke reden zijn de mensen die het spelen, vooral die zeer competitieve spelers met bijna onbeperkte tijd - zoveel dat ze elk niveau binnen het League ranking systeem konden overnemen door simpelweg meer te spelen dan iemand anders. Deze oneerlijkheid zorgde ervoor dat de rest van de competitieve spelers niet aan hen konden tippen, simpelweg omdat ze niet genoeg tijd hadden om zich te storten op het spelen van ranked games.

Voor veel spelers is het prestige om de top te bereiken verweven met de tevredenheid van een gebruiker. Veel mensen boosten hun ranglijsten en zien ze van Brons naar Goud en Platina gaan omdat ze dat gevoel van voldoening willen dat daarbij hoort - natuurlijk, in de oude tijden. Tegenwoordig hebben de meest vaardige spelers een hoge Diamond-rang en daarom is boosten nog populairder en competitiever geworden.