Aanmelden
Log in.
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over Genshin Impact

Genshin Impact is een super grind-heavy game en spelers zijn altijd op zoek naar de beste manieren om hun personages te levelen en te upgraden. Omdat er regelmatig nieuwe updates uitkomen, is het voor spelers met minder tijd moeilijk om bij te blijven. Daarom zijn wij er om te helpen! Met onze eersteklas powerleveling- en boostingservices kun je in een mum van tijd je achterstand inlopen, of zelfs een voorsprong nemen!

Genshin Impact is een enorm spel. De ontwikkelaars hebben belangrijke functies en systemen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat er genoeg content is voor spelers, met minstens honderden uren speelplezier in het vooruitzicht. De wereld van Teyvat is een plek voor verkenning en avontuur. Er zijn zoveel geheimen, schatten en andere dingen te vinden in dit geweldige spelontwerp dat het spelers jarenlang zal vermaken.

We weten ook wat het leukste is aan het spelen van RPG-games: het verkennen van nieuwe gebieden. Om hierbij te helpen, hebben spelers toegang tot verschillende hulpmiddelen zoals zweefvliegtuigen waarmee ze van de hoge grond kunnen springen en naar de bestemming kunnen vliegen (zweefvliegtuigen gebruiken uithoudingsvermogen). Met het speciale klimsysteem kunnen spelers bijna elke berg of constructie beklimmen. Naast deze twee unieke activiteiten kunnen spelers ook rennen en zwemmen. Vergeet niet dat de wereld van Teyvat zo enorm groot is dat zelfs met deze mogelijkheden reizen nog steeds veel tijd in beslag kan nemen. Om dit probleem op te lossen, heeft het team speciale teleporteerpunten gemaakt waarmee je direct kunt reizen.

Genshin Impact's party-swapping mechanic is ontworpen voor avonturiers die hun strategieën en samenstellingen willen diversifiëren, wat dit spel zo bijzonder maakt. Dit spelsysteem is een innovatieve nieuwe manier om met maximaal 4 avonturiers tegelijk te spelen. Elk personage heeft verschillende vaardigheden, aanvalstypes en sterke/zwakke punten, waardoor het gemakkelijk is om midden in een gevecht zonder onderbreking tussen de leden te wisselen.

Dankzij het bovenstaande biedt Genshin Impact meer dan een gewone RPG. Als beginner kun je in deze titel alle vier de personages in level laten stijgen, in plaats van slechts één zoals in de meeste andere titels. Met meer personages en kracht komt echter ook een aanzienlijk grotere tijdsbesteding. Naast een lange lijst personages om in level omhoog te gaan, is het ook belangrijk om hun wapens te upgraden en ze te voorzien van krachtige artefacten. Als je het spel wilt spelen maar geen tijd hebt, laat igitems dan het zware werk voor je doen met onze premium Genshin Impact boosting diensten.

Waarom Genshin Impact Boosting diensten kopen?

In de wereld van Genshin Impact moeten spelers een bepaalde Adventure Rank behouden om gevechten te winnen. Dit kan moeilijk zijn omdat er steeds meer personages in hun roster komen, met elke dag nieuwe personages. Omdat het levelingproces elke dag moeilijker wordt, zijn mensen op zoek gegaan naar nieuwe oplossingen.

Wat krijg je van Genshin Impact Boosting?

Als je Genshin Impact voor het eerst opstart, zal het spel je bijna onmiddellijk overweldigen en verwarren. Er zijn veel vakjes die moeten worden aangevinkt als je je account optimaal wilt laten groeien. Alle mogelijkheden zelf ontgrendelen kan dagen duren. En als je nieuw bent, is het nog erger omdat je niet bekend bent met de kaartindeling, waardoor je meer tijd kwijt bent aan het verkennen van onbekend terrein zonder begeleiding van een ervaren speler. Dit is waar iGitems je mee kan helpen. Onze ervaren verkopers weten hoe ze dingen kunnen versnellen en je vooruitgang efficiënter kunnen stimuleren dan wanneer je alleen speelt. Als je op zoek bent naar hulp van een ervaren speler, zijn hier de belangrijkste Genshin Impact boosting services die je kunt vinden op iGitems:

 • Ontgrendelen van alle Statues of Seven en Teleports

  Heb je jezelf ooit in een situatie bevonden waarin je iets moet doen om je leven handiger te maken, maar het ding zelf niet handig is? Teleporteren in de wereld van Teyvat is een eenvoudig voorbeeld. Maar met Genshin Impact Boosting is dit niet langer een probleem. Je kunt alle standbeelden en teleportlocaties snel ontgrendelen, zodat je razendsnel kunt reizen. Bovendien zorgen we er met onze krachtige boost ook voor dat we nieuwe gebieden/teleports vrijspelen bovenop wat al eerder beschikbaar was.

 • Genshin Impact-personages in level omhoog

  Genshin Impact is een geweldig spel, maar het is niet zonder gebreken. Een van de grootste problemen zijn de zijmissies die je uren achter je computer kunnen laten zitten en je kunnen afleiden van het levelen van je personages. Maar als onze ervaren spelers het op de juiste manier doen, kan niets je levelvoortgang meer in de weg staan.

 • Alle Geoculus en Anemoculus verzamelen

  Word de afgunst van je vrienden met deze Genshin Impact Boosting service. Het bespaart je niet alleen uren grinden, maar het geeft ook een enorme boost aan statherstel! Er zijn twee zeldzame substanties die respectievelijk in Liyue en Mondstads te vinden zijn - Geoculi 131 in totaal vereist om level 10 te bereiken met je Statue, terwijl Anemoculis 66 in totaal nodig heeft. Als je voor deze substanties kiest, heb je ook voordelen, omdat spelers dan niet al die moeite hoeven te doen om een aantal krachtniveaus te herstellen die verloren zijn gegaan tijdens gevechten of questingzones.

 • Aangepaste aanbiedingen

  Vind je het moeilijk om te beslissen welke aanbieding je moet kiezen? We maken graag een boostservice speciaal voor jou! Kies deze optie en we helpen je elk in-game doel te overwinnen met hulp van ervaren spelers. Als er een bepaalde prestatie of queeste is die regelmatig je energieniveau uitput, doe er dan nu je voordeel mee door vandaag nog bij ons te bestellen.

Word de afgunst van je vrienden met deze Genshin Impact Boosting service. Het bespaart je niet alleen tientallen uren aan grinding, maar het verhoogt ook je in-game ervaring.