Minecraft
Login / Join

Minecraft-accounts

Bouw je droomwereld met een premium en betaalbaar Minecraft-account.

31 Results
You've seen 0 from 31 products
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
 • Verschillen in tijdzone
 • Server en regio verschillen
 • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Welkom bij igitems - Uw one-stop shop voor Minecraft Accounts

Minecraft is een razend populair sandboxspel, ontwikkeld en gepubliceerd door Mojang Studios. Met zijn unieke op blokken gebaseerde bouwmechanismen en vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor verkenning, creativiteit en avontuur is het geen wonder dat miljoenen spelers wereldwijd verliefd zijn geworden op Minecraft. Een premium Minecraft account is essentieel om ten volle te kunnen genieten van het spel en zijn uitgebreide mogelijkheden.

Bij igitems bieden we een ruime keuze aan Minecraft accounts die je toegang geven tot de volledige Minecraft ervaring, inclusief premium functies en updates.

Waar spelers op moeten letten bij het kopen van Minecraft accounts

Let er bij het kopen van een Minecraft account op dat het premium toegang biedt tot het spel. Zo kun je genieten van alle functies, waaronder de nieuwste updates, aangepaste skins en toegang tot de singleplayer- en multiplayer-modi op officiële servers.

Zorg ervoor dat het account dat je koopt afkomstig is van een gerenommeerde bron en een veilig overdrachtsproces heeft. Zo bescherm je je investering en voorkom je mogelijke problemen met toegang tot of eigendom van accounts.

Kies een platform dat uitstekende klantenservice en aftersalesservices biedt. Dit zal je helpen om eventuele zorgen of problemen met betrekking tot de aankoop van je account efficiënt en effectief aan te pakken.

Minecraft is beschikbaar op verschillende platforms, zoals pc, console en mobiele apparaten. Zorg ervoor dat het account dat je koopt compatibel is met het spelplatform van je voorkeur om volledig van het spel te kunnen genieten.

 1. Premium toegang
 2. Accountbeveiliging en overdrachtsproces
 3. Klantenondersteuning en service na verkoop
 4. Compatibiliteit met het platform van uw voorkeur

Waarom igitems kiezen voor je Minecraft Accounts?

Er zijn veel redenen waarom spelers Minecraft accounts kopen bij igitems, en dat is niet alleen omdat we scherpe prijzen bieden met snelle leveringsopties over de hele wereld. We zijn professioneel in het aanbieden van een veilige en directe service in één stap, met een gemiddelde levertijd van 30 minuten wanneer je bij ons bestelt. Je kunt kiezen uit verschillende beschermde betalingsmethoden om het betalingsproces voor je accountaankoop te voltooien. Onze klantenservicemedewerkers bieden 24/7 online ondersteuning bij problemen met de aankoop van Minecraft-accounts.

Laat je creativiteit de vrije loop met een premium Minecraft account

Met een premium Minecraft account van igitems kun je je creativiteit de vrije loop laten en het enorme universum van het spel zonder beperkingen verkennen. Geniet van toegang tot alle functies, updates en aanpassingen van het spel - allemaal tegen concurrerende prijzen die worden ondersteund door een uitstekende klantenservice.

Dus, waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je ideale Minecraft-account bij igitems!

Voordelen van winkelen bij igitems

 1. Grote verscheidenheid aan Minecraft accounts
 2. Snelle levering en 24/7 klantenservice
 3. Concurrerende prijzen en veilige transacties
 4. Betrouwbare bron

Til je Minecraft-ervaring naar een hoger niveau met premium accounts van igitems. Blader door onze selectie, vind het perfecte account voor jouw gamebehoeften en duik in de wereld van grenzeloze creativiteit en avontuur. Veel plezier met knutselen!