SMITE 2

Legacy edelstenen en hun rol in SMITE 2

SMITE is al meer dan tien jaar een geliefde game die spelers boeit met zijn unieke third-person MOBA-gameplay en rijke, op mythologie gebaseerde personages. Nu SMITE 2 nadert, moeten spelers begrijpen hoe hun bestaande middelen, met name Gems, overgaan naar de nieuwe game. Deze gids gaat dieper in op het Legacy Gems-systeem, legt uit hoe je SMITE 1 Gems worden gemigreerd en onderzoekt wat je kunt verwachten van de nieuwe valuta in SMITE 2.

SMITE 2 en de noodzaak van Legacy Gems begrijpen

SMITE 2 wordt ontwikkeld op Unreal Engine 5, een grote sprong voorwaarts ten opzichte van de Unreal Engine 3 van het originele spel. Deze complete herbouw van het spel vanaf de grond belooft verbeterde graphics, verbeterde gebruikersinterfaces en een meer meeslepende spelervaring. Dit betekent echter ook dat de assets, inclusief skins en valuta, van SMITE 1 niet direct kunnen worden overgezet naar SMITE 2. Om dit te verhelpen hebben de ontwikkelaars Legacy Gems geïntroduceerd, zodat trouwe spelers wat koopkracht behouden in het nieuwe spel.

Waarom SMITE 2 een nieuw valuta systeem nodig heeft

De munteenheid van SMITE 1, Gems, was een hoeksteen van de in-game aankopen, waarmee spelers skins, goden en andere exclusieve items konden kopen. De overstap naar een nieuwe engine en spelarchitectuur vereist echter een verandering in de manier waarop valuta werken. SMITE 2 zal een nieuw valuta systeem hebben, waardoor de overgang van de Gems van SMITE 1 naar de nieuwe valuta van SMITE 2 een belangrijk aspect is voor spelers om te begrijpen.

Wat zijn legacy edelstenen?

Legacy Gems zijn een vorm van overgangsvaluta in SMITE 2, ontworpen om de investeringen van spelers in SMITE 1 te eren. Voor elke Gems die je hebt uitgegeven in SMITE 1, gratis of gekocht, ontvang je een gelijkwaardig aantal Legacy Gems in SMITE 2. Deze Legacy Gems kunnen worden gebruikt om tot 50% van de kosten van de meeste in-game aankopen in SMITE 2 te dekken.

Hoe legacy edelstenen werken

  1. Gem Conversie: Bij het opstarten van SMITE 2 zet het spel automatisch elke Gem die je in SMITE 1 hebt uitgegeven om in Legacy Gems. Dit zorgt ervoor dat je eerdere investeringen worden erkend en dat je kunt blijven genieten van de voordelen in het nieuwe spel.

  2. Gebruik: Legacy Gems kunnen worden gebruikt om de helft van de prijs van in-game aankopen te betalen, zoals skins, Battle Passes en event items. Dit betekent dat als een item 100 Gems kost in SMITE 2, je 50 Gems kunt betalen met Legacy Gems en de resterende 50 Gems met de nieuwe valuta.

  3. Founder's Edition Bonus: Spelers die de SMITE 2 Founder's Edition kopen, ontvangen het dubbele aantal Legacy Gems, wat nog meer waarde en koopkracht biedt tijdens de overgang naar de nieuwe game.

Items die in aanmerking komen voor de aanschaf van Legacy Gems

Hoewel Legacy Gems gebruikt kunnen worden voor de meeste in-game aankopen, zijn er enkele uitzonderingen. Volgens Titan Forge kunnen skins zonder licentie, en misschien zelfs sommige skins met licentie, worden gekocht met Legacy Gems. Dit systeem is echter niet op elk item van toepassing, vooral niet op nieuwere skins of skins met een beperkte oplage die alleen verkrijgbaar zijn met de nieuwe valuta.

De waarde van je Legacy Gems maximaliseren

Om het meeste uit je Legacy Gems te halen, is het essentieel om je aankopen zorgvuldig te plannen:

  • Geef voorrang aan waardevolle items: Gebruik Legacy Gems om de kosten van dure skins of bundels te compenseren, zodat je minder nieuwe valuta hoeft uit te geven.

  • Profiteer van de Founder's Edition: Door de Founder's Edition te kopen, kun je je Legacy Gems verdubbelen, waardoor je meer flexibiliteit en waarde krijgt als je aan je reis in SMITE 2 begint.

  • Blijf op de hoogte van in aanmerking komende aankopen: Houd officiële aankondigingen en in-game updates in de gaten om te weten welke items je kunt kopen met Legacy Gems en plan je uitgaven dienovereenkomstig.

Het nieuwe muntsysteem van SMITE 2

Terwijl Legacy Gems dienen als overgangsvaluta, zal SMITE 2 een nieuwe valuta introduceren waarmee spelers vertrouwd moeten raken. Hoewel de details nog in ontwikkeling zijn, is dit wat we weten:

De rol van de nieuwe valuta

De nieuwe valuta zal Gems vervangen als de primaire manier om in-game aankopen te doen in SMITE 2. Spelers zullen deze valuta moeten gebruiken voor items, waarbij Legacy Gems korting geven op aankopen die daarvoor in aanmerking komen. Het nieuwe systeem is ontworpen om beter aan te sluiten op de verbeterde functies en spelmechanieken van SMITE 2.

De nieuwe valuta verdienen en kopen

Net als Gems in SMITE 1, kan de nieuwe valuta in SMITE 2 waarschijnlijk worden verdiend door gameplay, evenementen of direct worden gekocht. Spelers kunnen een bekend systeem verwachten waarbij valuta bundels beschikbaar zijn voor verschillende prijzen, met bonussen voor grotere aankopen.

Je SMITE 1- en SMITE 2-accounts koppelen

Om ervoor te zorgen dat je Legacy Gems en alle in aanmerking komende content worden overgezet naar SMITE 2, moet je je SMITE 1-account koppelen aan je SMITE 2-account. Dit proces is cruciaal voor het behouden van cross-progressie en toegang tot je Legacy Gems.

Stap voor stap handleiding voor het koppelen van accounts

  1. Bereid je accounts voor: Voordat je gaat linken, moet je ervoor zorgen dat al je SMITE 1-accounts zijn gekoppeld aan je Hi-Rez-account. Ga naar https://my.hirezstudios.com/linked-accounts om je gekoppelde accounts te beheren.

  2. Log in op SMITE op je primaire platform: Kies het platform waarop je SMITE 2 wilt spelen. Log in en navigeer naar het tabblad Divine Legacy.

  3. Koppel je account: Klik in het Divine Legacy tabblad op "Link Account". Dit zal je SMITE 1 account koppelen aan het SMITE 2 account van het corresponderende platform.

  4. Bevestig en voltooi: Onthoud dat het koppelen van accounts onomkeerbaar is. Zorg ervoor dat je op het juiste platform bent voordat je de koppeling voltooit.

Waarom accountkoppeling belangrijk is

Accountlinking is niet alleen essentieel voor Legacy Gems, maar ook voor toegang tot cross-gen content die je hebt verdiend in SMITE 1. Het zorgt ervoor dat je voortgang en aankopen worden overgedragen naar SMITE 2, waardoor de overgang tussen de games soepeler verloopt.

Goddelijk legacy-evenement en genoverschrijdende skins

Naast Legacy Gems introduceert SMITE 2 het Divine Legacy-evenement, dat een selectie skins biedt die zowel in SMITE 1 als SMITE 2 beschikbaar zijn. Deze skins kunnen tijdens het evenement worden aangeschaft en kunnen waarschijnlijk ook na afloop van het evenement worden gekocht met Legacy Gems.

Wat is het Divine Legacy-evenement?

Het Divine Legacy-evenement is een speciaal in-game evenement dat spelers beloont met een verzameling van 11 unieke skins. Deze skins zijn beschikbaar in zowel SMITE 1 als SMITE 2 en zorgen voor een link tussen de twee games.

Cross-Gen Skins uitgelegd

Cross-Gen Skins zijn een selecte groep skins die zowel in SMITE 1 als in SMITE 2 beschikbaar zullen zijn. Deze skins worden helemaal opnieuw gemaakt voor SMITE 2 en niet simpelweg overgezet, zodat ze voldoen aan de verbeterde standaarden van het nieuwe spel. Spelers die deze skins in SMITE 1 hebben gekregen, hebben er toegang toe in SMITE 2, waardoor ze een waardevolle brug vormen tussen de games.

Editorial Office
igitems