Aanmelden
Log in.
Clash Royale Accounts Kopen - CR Account Handel

Clash Royale Accounts Kopen - CR Account Handel

Stel je droomaccount voor Clash Royale veilig en verover de arena.

Verkoop
KT 15
KT 14
KT 13
KT 12
KT 11
High trophies
Legendary Arena
532 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Waarom een Clash Royale-account kopen?

Een Clash Royale Account kopen geeft je de mogelijkheid om een account te hebben met geweldige functies en topkaarten! Het slijpen van een Clash Royale account kan enorm veel tijd kosten, krijg die tijd terug met een vers account van igitems.

We bieden een breed scala aan verschillende opties te koop aan. We hebben kleine accounts tot zwaargewichten qua stats en items. Je kunt elk soort account krijgen dat je nodig hebt door onze gebruiksvriendelijke marktplaats te doorzoeken en te filteren op wat voor jou het belangrijkst is.

Waar moet je op letten als je een Clash Royale-account koopt?

Het is een kwestie van de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Betere accounts kosten meer, maar ze kunnen ook betere functies hebben voor jouw behoeften. Als je naar Clash Royale-accounts kijkt, kun je het beste uitzoeken wat je specifiek nodig hebt, want iedereen is anders. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste functies opgesomd die accounts doorgaans van elkaar onderscheiden.

  • Kaarten zijn de ruggengraat van elk kaartspel. Je deck is je speelveld en elk type heeft zijn eigen functie voor wat je wilt bereiken in de strijd, van het verstoren van de strategie van je tegenstander tot het vertragen van vijanden als ze aanvallen. In Clash Royale geldt meestal dat hoe zeldzamer, sterker en veelgevraagd de kaarten zijn, hoe hoger de prijs van het account. Dit komt omdat alleen topspelers die hun tijd aan het spel hebben besteed ze in handen kunnen krijgen.
  • Trofeeën zijn een weergave van de slagvaardigheid van je account. Dit bepaalt welke rang je account heeft en dus tegen welke spelers je speelt.
  • Ingame Currencies worden gebruikt om kaarten te kopen en te upgraden, en om een clan te maken. Gems aan de andere kant worden gekocht met echt geld dat kan worden besteed aan in-game aankopen zoals het ontgrendelen van kisten of het kopen van goud voor gebruik buiten je kaartenverzameling.

  • Accountniveau: afhankelijk van het accountniveau worden bepaalde bonussen ontgrendeld. Hoe hoger je gaat, hoe meer kans je maakt op een beloning, zoals unieke kaarten.

Kortom, hoe hoger deze functies, hoe duurder het account. Maar natuurlijk is elk account uniek, dus we raden je aan om de beschrijving en afbeeldingen goed te bekijken, uiteindelijk is het aan jou om de beslissing te nemen.

Een Clash Royale-account kopen

Een Clash Royale account kopen kan een ontmoedigende ervaring zijn als je het op de verkeerde site doet, dit is een van de belangrijkste redenen waarom we iGitems hebben gemaakt. We hebben een veilige, makkelijk te gebruiken marktplaats gemaakt waar je alles wat met clash royale te maken heeft met het grootste gemak kunt kopen!

Om het nog makkelijker te maken, hebben we een snelle handleiding gemaakt om je op weg te helpen!

  1. Bekijk de Clash Royale-accounts in de lijst en kies er een die bij je past.
  2. Als je tevreden bent, klik je op de knop "Nu kopen" en doe je de betaling.
  3. Afhankelijk van de levertijd ontvang je je account zeer binnenkort! Soms kan de levertijd echter variëren, afhankelijk van de verkoper.
  4. Gefeliciteerd, je hebt je eerste bestelling gedaan. Beoordeel je verkoper, elke beoordeling helpt onze verkopers succesvol te zijn op ons platform.