Aanmelden
Log in.
Clash Royale-kaarten en -items

Clash Royale-kaarten en -items

Geef je Clash Royale-gameplay een boost met verschillende kaarten en items van igitems, perfect om je deck en strategieën te versterken.

Verkoop
0 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over Clash Royale

Clash Royale is een real-time multiplayer spel ontwikkeld en gepubliceerd door Supercell. Het doel van het spel is om de drie Crown Towers van de tegenstander te vernietigen of om de tegenstander tot overgave te dwingen. Spelers kunnen troepen en spreuken gebruiken om de tegenstander aan te vallen, met als doel hun torens te vernietigen. Elke speler begint met een Koningstoren en een Elixerverzamelaar. Er zijn vier verschillende niveaus van kaarten in het spel: Gewoon, Zeldzaam, Episch en Legendarisch. Deze kaarten kunnen worden gebruikt om troepen en spreuken te spawnen die de spelers in de strijd kunnen gebruiken.

Het spel werd op 4 januari 2016 soft gelanceerd in Zweden, gevolgd door andere landen in de dagen daarna. Clash Royale werd wereldwijd beschikbaar op 2 maart 2016. Critici prezen de geslaagde mix van kaarten verzamelen en tower defense.

Het doel is om vernietigbare torens van elke tegenstander te vernietigen met behulp van een eigen leger dat bestaat uit verschillende soorten troepen die unieke vaardigheden of krachten hebben, zoals lopen, springen, aanvallen en sterven. Spelers kunnen ook spreuken gebruiken die het speelveld op verschillende manieren kunnen beïnvloeden.

Het spel doorloopt een reeks arena's, beginnend bij Arena 1 en eindigend bij de Legendarische Arena, elk met moeilijkere tegenstanders. Trofeeën die je verdient door gevechten in elke Arena te winnen, tellen op tot het niveau van de speler in die Arena. Spelers kunnen ervoor kiezen om een tegenstander op de ladder aan te vallen, ongeacht hun rang; als ze echter winnen, levert het aanvallen van tegenstanders met een hogere rang meer trofeeën op. Aan het einde van elk gevecht ontvangen spelers kaarten en goud als beloning. Kaarten kunnen worden gebruikt om troepen en spreuken op te roepen die spelers in de strijd kunnen gebruiken, terwijl goud kan worden gebruikt om kisten te kopen die verzamelbare kaarten en voorwerpen bevatten. Het kost tijd om kisten vrij te spelen, maar de speler kan ook goud betalen om ze meteen vrij te spelen.

Wat zijn Clash Royale-kaarten?

Clash Royale is een realtime, head-to-head vechtspel met de Royales, je favoriete Clash of Clans-personages en nog veel meer in de hoofdrol. Verzamel en upgrade tientallen kaarten met de bekende Clash of Clans-troepen, -spreuken en -verdedigingen, en de Royales: Prinsen, Ridders, Babydraken en meer. Vecht in epische gevechten tegen spelers van over de hele wereld en verpletter hun kastelen met je superieure deckstrategieën.

In Clash Royale zijn er vier gebouwen: de Koningstoren, de Prinsessentoren, de Boogschutterstoren en het Kanon. De torens zijn verdedigingswerken die schade toebrengen aan troepen of gebouwen die te dichtbij komen. Ze hebben ook een kroon bovenop zich die van wit naar geel en dan naar oranje verandert als de Toren wordt beschadigd. Als de kroon helemaal oranje is, is de toren bijna vernietigd en zal hij snel verdwijnen. Als al je kroontorens zijn vernietigd door een tegenstander, verlies je het spel.

Er zijn drie basistypen kaarten in Clash Royale (exclusief speciale eenheden zoals de Baby Dragon of Bowler): Gebouwen, Spreuken en Troepen, verdeeld over vier niveaus van zeldzaamheid: Gewoon, Zeldzaam, Episch en Legendarisch.

Gebouwen: Deze omvatten vier verdedigingstorens (Koningstoren, Prinsessentoren, Boogschutterstoren en Kanon). Elk gebouw heeft verschillende niveaus die je kunt upgraden als je genoeg ervaringspunten verdient om hogere arena's te bereiken. Het duurt langer om te vernietigen dan troepen, maar hun HP is ook hoger.

Spreuken: Er zijn acht spreuken in Clash Royale, vier aanvallende en vier verdedigende. Spreuken kosten elixerpunten om uit te spreken en kunnen dingen doen zoals vijandelijke troepen of torens beschadigen, troepen oproepen, vijanden bevriezen of je eigen structuren genezen. Elixerpunten worden na verloop van tijd automatisch aangevuld tijdens gevechten, maar als je ze gebruikt, duurt het langer om te regenereren.

Troepen: Er zijn vier soorten offensieve eenheden (Barbaren, Goblins, Hog Riders en Minions) en twee soorten defensieve eenheden (Giants en de Golem). Troepenkaarten hebben verschillende hoeveelheden gezondheid en schade per seconde, sommige brengen meer schade per seconde toe dan andere. De hoeveelheid elixer die het kost om ze in te zetten hangt af van het aantal eenheden op de kaart, maar je krijgt meestal een groter tijdsvenster om deze kaarten in te zetten voordat ze op hun plaats worden vastgezet.

De meest gezochte legendarische kaarten in Clash Royale

De Log en de Miner zijn even geliefd bij spelers om vijandelijke eenheden tegen te gaan. De eerste kan lage HP-personages raken met zijn bereik, waardoor het een goede keuze is als je het opneemt tegen een boogschutter of toren, die troepen in gevechtssituaties duwt; terwijl de tweede een paar trucjes van zichzelf heeft; hij kan overal op je kaart verschijnen waar er ruimte voor is - inclusief hinderlagen van achteren! Hij richt niet veel schade aan per schot, maar aangezien de Miner maar 1 elixer per stuk kost (zeldzaam), maakt dat niet veel uit als het toch al snel misgaat.

De beste manieren om Clash Royale Cards te krijgen zijn door ze te kopen met goud in de winkel of via chests. Maar als je een bepaalde Legendary-kaart wilt die maar af en toe verschijnt, probeer dan wat van hun ongrijpbare legendarische tegenhangers op te graven: ze zijn alleen te vinden als beloning voor Legendary Chests, Legendary King's Chests en Mega Lightning Chests.

Ruilen voor Legendary Cards werkt ook als je de token(s) hebt. Zorg er wel voor dat jouw kaart niet één van die laatste exemplaren is voordat ze allemaal weg zijn. En natuurlijk is er altijd nog de makkelijkste uitweg: koop kaarten bij igitems. Onze player-to-player marktplaats heeft een veilige, goedkope, gemakkelijke optie met snelle levering - bekijk het nu.

Waarom Clash Royale Cards kopen?

De eerste en meest voor de hand liggende reden is dat spelers willen winnen. Het kopen van kaarten geeft spelers een voordeel ten opzichte van hun tegenstanders, waardoor de kansen om te winnen toenemen. Dit is vooral waar in hogere levels waar spelers betere decks hebben en het spel beter begrijpen.

Een andere reden is dat ze van het spel genieten. Kaartaankopen kunnen worden beschouwd als een vorm van investering - spelers geven geld uit in de hoop er in de toekomst voordeel uit te halen. Dit kan zijn in de vorm van trofeeën, nieuwe kaarten of gewoon opschepperij.