Login / Join

Het verhaal van League of Legends

Riot Games ontwikkelde en publiceerde een van de meest populaire online videogames op 27 oktober 2019, voor Microsoft en macOS. Het spel is de League of Legends of meestal de voorkeur om te bellen als LoL door de meeste van de spelers. De modus van het spel van League of Legends is Multiplayer Online Battle Arena (MOBA).

League of Legends (LOL) heeft als hoofddoel de toren van elkaars tegenstander of de "Nexus" te vernietigen. De Nexus bevindt zich in het hart van de basis of de centrale plaats op de kaart. Het spel kan gespeeld in een team-up modus, meestal 5x5 spel. Elk team heeft 5 spelers om mee te spelen en een team vormen tijdens het spel. De karakters die worden bestuurd door een specifieke speler in elk team worden "Kampioen" genoemd. Het karakter van de spelers in het spel begint als een zwakke kampioen, maar als het ervaring opdoet en wapens ontgrendelt en vaardigheden ontsluit, krijgt het kracht en sterkte die een speler in het voordeel stelt van andere spelers om hun toren te beschermen en in staat te zijn om de Nexus van de tegenstanders te vernietigen. Nexus van de tegenstander te vernietigen, om de overwinning te behalen. Het maximale niveau dat de kampioen kan worden verkregen in het spel is tot level 18.

Het goud van elke kampioen begint laag. manier waarop ze de hogere goudstukken kunnen verkrijgen voor het ontgrendelen van vaardigheden  is door een hand tot hand gevecht het doden van niet-spelers of de minions en monsters, een andere manier is om andere spelers te doden en natuurlijk de grootste overwinning die je kampioen machtig kan maken is het vernietigen van de tegenstanders turrents in het hart van de basis. League of Legends spel heeft 3 verschillende spelmodi die spelers kunnen kiezen en selecteren. De drie spelmodi zijn Summoner's Rift, Twisted treeline, en Crystal Scar. Teamwork is de meest belangrijke behoefte voor de spelers en ook eenheid. Teamwork kan verkregen worden door de spelers in elk team als ze vooral hun rol in hun team kennen. De spelers in elk team hebben een maximum van 60 minuten om de nexus van de tegenstander te vernietigen nexus van de tegenstander te vernietigen om de overwinning te behalen. Elk team mag nooit hun torens of torens verlaten. Ze moeten een oogje in het zeil houden om zich te beschermen tegen de vijanden die die krachtig genoeg zijn om hun toren te vernietigen.

League of Legends (LoL), werd zeer populair als esports game vanwege zijn spelmechanismen en de team-up game modus. Het spel werd geïnspireerd en gecreëerd door de Warcraft III: The Frozen Throne Mod en Defense of the Ancient, dat een bepaald hoofddoel heeft, en dat is het beschermen van hun turrents.

Editorial Office
igitems