Login / Join

Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global Offensive is één van de meest populaire online games en wordt door de spelers meestal aangeduid als CS: GO omdat Counter Strike: Global Offensive erg lang is en een mond vol om te zeggen. Uitgebracht in 2012, het is waarschijnlijk een van de oudste online games, maar, het werd nooit ondergewaardeerd en wordt nog steeds gespeeld. Het genre van het spel is First Person Shooter, en de modus van het spel is multiplayer, wat betekent dat één of meer spelers in staat zijn om het spel te spelen.

Er zijn twee soorten teams in het spel de Terrorist en de Counter Terrorist. Beide teams moeten elkaar doden en verslaan zodat ze de overwinning zullen behalen. De teams die de wedstrijd winnen zullen de geldbeloningen hebben en de rang van de spelers zal stijgen. Ze zullen een extra wapen dat ze op het slagveld kunnen gebruiken.

Het spel heeft 9 speltypen, waaronder:

  1. Competitief
  2. Deathmatch
  3. Casual
  4. Arms Race
  5. Demolition
  6. Wingman
  7. Vliegen Scoutsman
  8. Gevaar Zone
  9. Wapen Cursus.

In de competitieve modus van het spel spelers met elkaar strijden in een tijdsbestek van maximaal 45 minuten.

Elk team bestaat uit 5 spelers, een 5x5 wedstrijd. Deathmatch en de casual mode van het spel zijn minder cool en niet zo gevaarlijk voor de spelers, het kan gespeeld worden met een teamgenoot en het doden veroorzaken. Wapenwedloop is een spelvorm die opzettelijk wordt gedaan. De wapens die in deze wedstrijd worden gebruikt zijn geweren, als je met succes je vijand, zal uw gom automatisch worden opgewaardeerd. De sloop is een soortgelijk spel modus van Arms Race, het enige verschil in deze wedstrijd is dat spelers kunnen ofwel een bom kunnen verspreiden of plaatsen. Wingman is een twee op twee spel, waar spelers worden gematched met de andere spelers die dezelfde vaardigheid met hen heeft. Vliegende verkenner is net als een wapenwedloop van het spel, het enige verschil is dat de wapens die in deze wedstrijd gebruikt worden een mes en een SSG 08 zijn. De volgende is de Gevarenzone, waar de wedstrijd 16 of 18 wedstrijden is op match game mode. En als laatste is er de wapencursus, waar spelers worden getraind om zichzelf sterker te maken voordat ze in de gevechtsarena terechtkomen.

Voor onze diensten met betrekking tot dit spel, ga naar: 
https://igitems.com/store/CS_GO/ACCOUNT

Teamwork is de sleutel om te winnen in dit spel. Eenheid en communicatie zijn een must.

Editorial Office
igitems