Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Genshin Impact Accounts kopen - Genshin Impact Accounts Marktplaats

Verken de wereld van Teyvat, op zoek naar avontuur! Gevaar loert overal en spelers moeten altijd klaar staan met een sterk karakter om te overleven! Haal vandaag nog een top-tier account op bij igitems en wees volledig voorbereid op alles wat dit spel naar je gooit!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Genshin Impact

Genshin Impact is een free-to-play, open-world-action role-playing game in het fantasy genre dat beschikbaar is op PC, mobiel, en consoles. Het is de tweede titel van miHoYo met originele IP na Gun GirlZ en is ontwikkeld met de nadruk op storytelling en customization zodat spelers hun eigen held of heldin kunnen creëren die speciaal is uitgerust voor combat gameplay in verschillende omgevingen.

Genshin Impact is een open-wereld multiplayer video game met RPG elementen en crossplay opties. De speler verkent de kaart door te lopen, klimmen, glijden en zwemmen als dat nodig is, terwijl hij maximaal vier personages tegelijk bestuurt. Door quests te voltooien die hun verhaal vooruit helpen, kunnen ze in totaal 24 verschillende speelbare personages vrijspelen. De mechanica van het spel is uitgebreid en complex, met veel verschillende vaardigheden om te leren. Er zijn twee unieke gevechtsvaardigheden voor elk personage: een normale en een speciale vaardigheid.

De normale vaardigheid kan op elk moment worden gebruikt, behalve wanneer je personage na gebruik een cooldown-periode ondergaat. De speciale vaardigheid draait om zeven verschillende natuurelementen: Cryo, Dendro, Pyro, Hydro, Anemo, Electro, en Geo. De gameplay van Genshin Impact is divers en interessant. Spelers kunnen bijvoorbeeld voedsel koken om hun gezondheid te herstellen of krachtige aanvallen ontketenen met de juiste recepten.

Features van een Genshin Impact Account

Het spel heeft een systeem dat lijkt op accountlevels in andere spellen, waarbij de voortgang van de speler in een Adventure Rank (AR) kan worden bijgehouden. Hogere AR hebben functies die niet beschikbaar zijn voor spelers met een lagere rang, evenals sterkere vijanden die ze moeten verslaan, die op hun beurt grotere beloningen opleveren. Hoe hoger je AR, hoe sterker en heftiger de vijanden. De limiet ligt op 6 Ascension-fases en een maximaal level van 90 bij 50 AR.

Elke speler heeft zijn eigen geluk. Sommigen hebben misschien alle 5-sterren personages, terwijl anderen er misschien minder bezitten, maar met geüpgrade opstellingen is het allemaal afhankelijk van RNG. Er is een kans dat spelers uiteindelijk veel duplicaten van dezelfde 4-sterrenhelden hebben. Dit leidt ertoe dat spelers tijdens wedstrijden verschillende soorten en hoeveelheden gebruiken, omdat niet iedereen elke beschikbare held tegelijk gebruikt.

Waarom een Genshin Impact Account kopen?

Welkom in de wereld van Teyvat. Prachtige landschappen en glooiende groene heuvels bieden rust voor degenen die ze verkennen, terwijl heldere rivieren voor ontspanning zorgen tussen de avonturen door. Het maakt echter niet uit welke kant je op gaat op je reis, er komen altijd moeilijke vijanden om de hoek kijken. Beginnen als avonturier kan een beetje eng zijn, maar met zorgvuldige planning en voorbereiding, kun je gemakkelijk gedijen in dit mooie maar gevaarlijke land. De beste manier voor spelers die hun avonturen willen overleven is door ervoor te zorgen dat ze personages hebben die te allen tijde goed zijn uitgerust en een goed level hebben.

Het verkrijgen van een Genshin Impact account is helemaal niet moeilijk. Je kunt je registreren op de officiële website van het spel en zelf op natuurlijke wijze een level omhoog gaan; of je kunt kiezen voor het kopen van een Genshin Impact account, wat het proces van het spelen versnelt en je avontuur verbetert.

Er is een nieuw soort valuta geïntroduceerd voor dit spel: Genesis Crystals! Je kunt deze kristallen in-game gebruiken en na elke oplaadperiode direct omzetten in Primogems voor gebruik van bepaalde premium services, zoals het tekenen van nieuwe wapens en personages en het kopen van consumables. Naast direct opladen zijn er veel manieren voor spelers om Primogems te verkrijgen. Maar ze kosten allemaal veel tijd. Je kunt de stenen verzamelen en er 5-sterren personages mee kopen. Maar soms geef je je zuurverdiende geld uit om teleurgesteld achter te blijven met een lagere rang of zeldzaamheidsniveau dan verwacht.

Het is volkomen logisch waarom spelers zich wenden tot websites van derden zoals igitems voor Genshin Impact accounts. Hier bieden we alleen geverifieerde Genshin Impact accounts die handmatig zijn geleveld door professionele spelers. Hierdoor kun je gemakkelijk elk vijf-sterren karakter krijgen dat je wilt en kun je echt genieten van je favoriete spel.

Waarom iGitems kiezen voor het kopen van een Genshin Account?

iGitems is een gerenommeerde third-party game product en service provider die al jaren bestaat en de industrie goed kent. Wij voorzien spelers altijd van producten en diensten van hoge kwaliteit, snelle levertijden, evenals goedkope prijzen om ervoor te zorgen dat je altijd de beste deals krijgt. In vergelijking met andere websites, heeft iGitems de volgende voordelen.

iGitems is toegewijd om ervoor te zorgen dat de Genshin Impact account aankoop van elke speler zo soepel en veilig mogelijk verloopt. We zorgen ervoor dat accounts in een veilige staat zijn met handmatige accountaankopen, zodat je gerust kunt zijn in de wetenschap dat niemand het zal verbieden of je zal straffen voor het maken van deze aankoopbeslissing. Bovendien bieden wij veilige betaalmethodes waaronder alle belangrijke creditcards via onze website. We hebben professionele klantenservicemedewerkers 24 uur per dag beschikbaar die al je vragen over Genshin Impact accounts en meer zullen beantwoorden. Heb je zin in een Genshin Impact account en wil je meer van het spel genieten? Bekijk nu al je opties!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?