Login / Join
Genshin Impact

Wat is er gebeurd met Aloy in Genshin Impact?

Aloy, beschouwd als een van de zeldzaamste personages in miHoYo's Genshin Impact, is een heldin uit Horizon Zero Dawn die als crossoverpersonage naar deze populaire actie-rollenspelgame kwam.

Maar als je Aloy aan je avonturiersroster wilde toevoegen, heb je waarschijnlijk gemerkt dat je dit personage niet meer kunt krijgen. Wat is er met deze heldin gebeurd? Komt ze ooit nog terug? Hier is alles wat je erover moet weten!

Aloy - Karakterbeschrijving

Veel spelers slaagden erin Aloy te bemachtigen, maar onderschatten haar krachten. Dit personage bracht echter veel verrassingen met zich mee.

De Horizon Zero Dawn-heldin is een vijfsterren Cryo-booggebruiker. Aloy kon haar strikes maximaliseren door Cryo, een van de zeven Elements, te integreren.

Dankzij deze indrukwekkende vaardigheid kan Aloy ook haar Burst gebruiken om grote AoE-schade aan te richten. Het genereert ook veel Cryodeeltjes. Maar dat is nog niet alles.

Omdat de cooldown en energiebehoefte van haar Burst laag waren, werd Aloy gezien als een indrukwekkende quick-swap-eenheid. Haar talent kon andere Cryo-personages helpen. Spelers die deze kwaliteiten begrepen en deze heldin aan hun roosters toevoegden, genoten van veel voordelen.

Aloy's populariteit in Genshin Impact

Het is geen geheim dat Genshin Impact behoorlijk populair is. Terwijl andere games vertrouwen op premium valuta om de aandacht van spelers te trekken, zoals Clash of Cans, concentreert deze game zich op de personages.

Een indrukwekkende catalogus met fascinerende personages en crossovers heeft in de loop der jaren meer spelers aangetrokken, waardoor Genshin Impact nog aantrekkelijker is geworden.

Een van hen was Aloy. Deze heldin uit Horizon Zero Dawn was een speelbaar personage in deze actie-rollenspelgame. Spelers konden haar verkrijgen via de in-game mailbox vóór de 2.3 onderhoudspatch in november 2021 als ze de pc of mobiele versies of de PlayStation-console gebruikten.

Verwacht werd dat ze slechts een korte periode speelbaar zou blijven in Genshin Impact na het samenwerkingsevenement. Fans hebben echter lang gewacht tot haar Constellations beschikbaar zou zijn, en dat is nooit gebeurd.

Veel spelers werden beloond met een exemplaar van Aloy, maar de kans om dit personage te bemachtigen is voorbij. Ze is niet langer beschikbaar.

Genshin Impact-spelers kunnen Aloy niet langer krijgen. Waarom is dit gebeurd?

De reden waarom Genshin Impact-spelers Aloy niet meer kunnen krijgen, is gewoon omdat het evenement dat hen beloonde met dit personage eindigde.

Aloy heeft niet eens een banner gehad sinds ze werd uitgebracht. Bovendien heeft dit personage geen Sterrenbeelden, wat betekent dat spelers haar vaardigheden niet kunnen upgraden. Dit suggereert dat ze waarschijnlijk niet zal terugkeren in dit spel. Genshin Impact heeft echter een paar maanden geleden een verjaardagsbericht voor deze heldin uitgegeven, wat misschien op iets anders wijst.

Spelers waren Aloy al vergeten

Aloy heeft geen Sterrenbeelden en de enige manier om ze voor een personage te krijgen is door duplicaten te maken. Hiervoor moet je echter herhaaldelijk aan de banners trekken.

Zoals gezegd had deze heldin geen banier. Daarom hebben spelers geen manier gevonden om meerdere kopieën van Aloy te krijgen om het maximale aantal Constellations te bereiken dat een personage kan hebben. Het staat ook bekend als "C6".

Er werd ook nooit vermeld of ze wel ergens in het spel voorkwam! Dit maakte het makkelijker voor spelers om dit personage te vergeten.

Aloy stuurde echter een brief op haar verjaardag om aan te kondigen dat ze lid was geworden van het gilde van avonturiers. Bovendien begon dit personage opdrachten aan te nemen.

In de brief stond zelfs dat Aloy "een paar triviale opdrachten" had gekregen voordat haar vaardigheden eindelijk werden erkend nadat ze drie Ruin Guards uit elkaar had gehaald.

Fans gaven al snel commentaar op de brief en zeiden dat het "het meest trieste was dat ze ooit in hun hele leven hadden gelezen". Velen eisten upgrades voor Aloy.

Aangezien interactie met Aloy stemmenwerk en andere samenwerkingsprojecten kan vereisen, is het moeilijk voor te stellen dat er een moment komt waarop spelers haar volledige potentieel zullen zien. De tekst die ze kreeg in plaats van haar Constellations voedt echter de hoop op een mogelijke terugkeer.

Eindoordeel: Komt Aloy ooit terug?

Zowel in-game als in de V&A-sectie over deze heldin vind je deze boodschap: "De tijd is nog niet gekomen om Aloy's hoekje van de nachtelijke hemel te verlichten."

Hoewel dat betekent dat de populaire en geliefde Alloy geen Sterrenbeelden heeft in de game, kan het een indicator zijn dat het personage deze upgrades eindelijk ergens in de toekomst zou kunnen krijgen.

Wat kunnen spelers doen terwijl ze erop wachten? Nou, andere Cryo-spelers kunnen waarde toevoegen aan hun roosters, waaronder Shenhe en Ayaka.

Editorial Office
igitems