Genshin Impact

Navigeren door de laatste update van Genshin Impact: wat je moet weten

Genshin Impact, dat wordt beschouwd als een van 's werelds meest winstgevende games, staat op het punt een nieuwe update te ontvangen. Naarmate we dichter bij de releasedatum komen, zijn er veel lekken over de actie-rollenspelgame opgedoken en wordt er gespeculeerd over de terugkeer van personages, nieuwe skins en meer.

In dit artikel hebben we alle lekken verzameld die betrekking hebben op Genshin Impact 3.8 versie. Lees tot het einde, want het bevat interessante informatie en een mysterieuze entiteit waarover je zult speculeren.

Laten we beginnen!

Wanneer komt de Genshin Impact 3.8 Update uit?

Volgens de officiële website van Genshin Impact heeft HoYoverse aangekondigd dat ze de 3.8 update op 5 juli 2023 zullen uitbrengen, rond 06:00 (UTC+8). Hierdoor zullen de servers ongeveer vijf uur niet bereikbaar zijn.

Komt er een nieuwe regio in de 3.8 Genshin Impact Update?

Met de toevoeging van een oase en een woestenij in update 3.6 vragen veel gamers zich af of er een nieuwe regio in het spel komt.

Volgens recente patch notesvoegen de ontwikkelaars in update 3.8 een grote regenwoudmap genaamd Veluriyam Mirage toe aan de game. We verwachten dat deze net zo grootschalig wordt als de Golden Apple Archipelago die we in versie 2.6 zagen.

Aangezien Fontaine net om de hoek ligt en aan de gelekte kaart te zien is, kan het een pretpark of een vergelijkbaar thema zijn met de toevoeging van nieuwe mechanics.

Het is belangrijk om te weten dat Veluriyam Mirage en de schatkisten, materialen en andere beloningen niet meer toegankelijk zijn zodra de 3.8-update is voltooid.

Komt een van de vorige personages terug in update 3.8?

Volgens de lekken zullen in fase één van de nieuwe update Eula, Mika, Rosaria en Razor een comeback maken, terwijl Kokomi, Thoma, Yanfei en Faruzan in fase twee kunnen terugkeren.

Aangezien Eula het afgelopen jaar niet heeft gehaald in een re-run, is haar terugkeer een van de meest verwachte in de komende update.

We kunnen ook een nieuw personage verwachten genaamd Soutine, een Hydro Claymore-gebruiker uit Fontaine, maar helaas is er niet veel informatie over hem.

Komen er nieuwe skins in de komende 3.8 Update?

In 2021 kregen Jean en Barbara hun strandvakantieoutfit en in 2022 kregen Fischl en Diluc een jurk en een jachtoutfit. We verwachten dat Veluriyam Mirage geen uitzondering zal zijn.

De gelekte banners suggereren dat Klee en Kaeya de gelukkigen zijn die nieuwe skins krijgen (Blossoming Starlight en Sailwind Shadow). Je kunt ze misschien kopen met Genesis-kristallen of Primogems.

Komen er nieuwe Quests in de 3.8 Genshin Impact Update?

Naast de comebacks van personages, een regenwoudkaart en skins, kunnen spelers ook nieuwe quests verwachten in de 3.8 Genshin Impact update.

Er wordt uitgekeken naar het Kaeya Hangout Event, omdat het de fans de kans biedt om meer te weten te komen over de Cryo zwaardvechter en hun verleden.

Naast het Kaeya Hangout Event kunnen gamers vijanden en eindbazen uitdagen voor unieke beloningen in de Perilous Prospect.

Als spelers echter op zoek zijn naar een ruimte om hun strategieën en moves te testen, kunnen ze dat verwachten in het Adventurer's Trials-evenement. Je kunt ook Genshin Impact boosting diensten om snel in level te stijgen en het spel te domineren.

Welk aspect van de 3.8 Update valt op?

In juni 2023 was er een lek dat suggereerde dat er een nieuwe entiteit naar Genshin Impact zou komen genaamd "Necalevia". Het interessante hieraan is dat er tot nu toe geen informatie beschikbaar is.

Veel spelers denken dat het een nieuwe eindbaas of vijand is, terwijl anderen denken dat het iets te maken heeft met de Abyss of de Onbekende God.

Laatste gedachten

Op dit moment hangt er een waas van mysterie rond Necalevia en andere lekken. De 3.8-update staat voor de deur en we kunnen niet wachten tot de release om de waarheid te achterhalen achter de informatie die op internet verschijnt.

Editorial Office
igitems