Smite
Login / Join

Smite-versterking

Stijg op tot Grandmaster met snelle en betrouwbare Smite Boosting.

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
 • Verschillen in tijdzone
 • Server en regio verschillen
 • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Smite Boosting diensten bij igitems

Welkom bij igitems, uw one-stop bestemming voor Smite boosting diensten! Smite is een spannende, actievolle MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) waarin je in de huid kruipt van machtige goden en mythologische figuren uit verschillende pantheons. Doe mee aan epische 5 tegen 5 gevechten, strategiseer met je team en domineer het slagveld.

Bij igitems bieden we professionele Smite boosting services om je te helpen je gameplay te verbeteren en je in-game doelen te bereiken. Ons team van ervaren Smite spelers is toegewijd om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt om uit te blinken in de game.

Smite boosting diensten

Onze Smite boosting diensten zijn gericht op jouw unieke behoeften en doelstellingen, en bieden persoonlijke ondersteuning voor elk aspect van je gameplay:

 • Rank Boosting: Beklim de Smite ranked ladder met de hulp van onze expert boosters, die ervoor zorgen dat je snel en efficiënt je gewenste divisie bereikt.
 • Win Rate Verbetering: Verbeter je win rate met de hulp van onze ervaren Smite spelers, die je zullen helpen je strategieën en gameplay te verfijnen.
 • Meesterschap over goden: Beheers je favoriete goden met de ondersteuning van onze ervaren boosters, die je deskundige tips en strategieën zullen geven om je te helpen uitblinken in je rol.
 • Accountleveling: Bespaar tijd en moeite met onze accountlevelservices, waarbij ons team je Smite-account levelt en nieuwe goden, skins en andere beloningen ontgrendelt.
 • Coaching: Leer van de besten met onze persoonlijke coaching sessies, waar onze expert Smite spelers hun kennis en ervaring delen om je te helpen je gameplay te verbeteren.

Waarom Smite Boosting Services van igitems kopen?

Domineer het Smite slagveld met professionele boosting services van igitems! Ons team van ervaren Smite spelers is toegewijd om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt om uit te blinken in het spel. Dit is waarom je igitems zou moeten kiezen voor je Smite boosting behoeften:

 • Expert Boosters: Ons team van ervaren Smite spelers heeft de kennis en ervaring om je te helpen elke uitdaging in het spel te overwinnen.
 • Diensten op maat: We bieden een breed scala aan Smite boosting diensten die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan je unieke behoeften en doelstellingen, zodat je verzekerd bent van een persoonlijke ervaring.
 • Efficiënt en snel: Onze boosters zijn toegewijd aan het leveren van snelle resultaten, zodat je je in-game doelen snel en efficiënt kunt bereiken.
 • Veilig en Vertrouwelijk: We geven prioriteit aan je privacy en veiligheid en zorgen ervoor dat alle transacties en communicatie vertrouwelijk en veilig blijven.
 • Gegarandeerde tevredenheid: Jouw tevredenheid is onze topprioriteit. Ons toegewijde klantenserviceteam is altijd beschikbaar om vragen of problemen op te lossen en garandeert u een plezierige en bevredigende ervaring met igitems.

Aarzel niet langer! Upgrade je Smite ervaring met de professionele boosting diensten van igitems. Bekijk onze selectie Smite boosting services vandaag nog en domineer het slagveld met vertrouwen en gemak.