Smite
Login / Join

Smite Accounts

Bestuur je favoriete goden en godinnen met een krachtig Smite-account.

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
 • Verschillen in tijdzone
 • Server en regio verschillen
 • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Smite accounts kopen bij igitems

Welkom bij igitems, je vertrouwde bron voor Smite accounts van topkwaliteit! Smite, de actievolle MOBA met machtige goden en mythologische figuren, biedt een spannende spelervaring die je strategisch denken en gevechtsvaardigheden op de proef stelt. Om ten volle van het spel te genieten en het slagveld te domineren, kan een goed ontwikkeld account het verschil maken.

Hier bij igitems bieden we een brede selectie Smite-accounts van hoge kwaliteit die zijn afgestemd op jouw gameplaystijl, zodat je gemakkelijk in de actie kunt springen en meteen van het spel kunt genieten.

Waaruit bestaat een Smite account van topkwaliteit?

 • Een Smite-account van topkwaliteit is een account dat je een concurrentievoordeel biedt en je spelervaring verbetert, met de volgende kenmerken:
 • Hoog accountniveau: Accounts met een hoger level geven je toegang tot een groter aantal goden, skins en andere beloningen in het spel.
 • Verscheidenheid aan goden: een divers aanbod aan vrijgespeelde goden zorgt ervoor dat je opties hebt die passen bij je favoriete speelstijl en rol.
 • Exclusieve skins en voorwerpen: Val op in de strijd met zeldzame en exclusieve skins en andere cosmetische items.
 • Goede ranked status: Accounts met een solide ranked geschiedenis maken het makkelijker voor je om je aan te sluiten bij je gewenste tier en het op te nemen tegen andere spelers.
 • Valuta en gunsten: Met voldoende in-game valuta en gunsten kun je naar wens extra goden, skins of andere items vrijspelen.

Waarom Smite Accounts kopen bij igitems?

Domineer het Smite slagveld met pre-leveled, ready-to-play accounts van igitems! Ons team is toegewijd om je Smite accounts van topkwaliteit te leveren die passen bij jouw gameplaystijl tegen redelijke prijzen. Hier lees je waarom je igitems moet kiezen voor je Smite account:

 • Hoogwaardige accounts: We bieden een breed scala aan accounts, elk geselecteerd op kwaliteit en functies, zodat je de beste waar voor je geld krijgt.
 • Veiligheid en beveiliging: Wij geven prioriteit aan je veiligheid, zorgen ervoor dat alle transacties en communicatie veilig zijn en voorzien je van alle benodigde accountinformatie bij aankoop.
 • Gemakkelijke zoekfunctie: Met onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie kun je binnen enkele seconden het perfecte Smite-account vinden, waardoor je aankoopproces wordt gestroomlijnd.
 • Concurrerende prijzen: Al onze Smite-accounts zijn beschikbaar tegen scherpe prijzen, zodat je gemakkelijk het account kunt vinden dat bij je budget past.
 • Klantenondersteuning: Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om vragen of problemen op te lossen en garandeert een soepele en plezierige ervaring met igitems.

Upgrade je Smite ervaring met een topkwaliteit account van igitems. Bekijk onze selectie Smite-accounts vandaag nog en begin het slagveld met vertrouwen en gemak te domineren.