Login / Join

Tips om PUBGM te spelen

PUBG Mobile en Call of Duty: Mobile zijn de twee meest besproken battle royale-games van dit moment, en het is gemakkelijk te zien waarom. Beide games zijn gericht op mobiele gamers die een battle royale-ervaring willen.

Met deze handige tips speel je PUBG Mobile in een mum van tijd.

Stel eerst de instellingen in

Als je niet een beetje aan de instellingen hebt gesleuteld, kun je geen grote overwinningen verwachten. De graphics kunnen worden geoptimaliseerd voor een lagvrije ervaring, Aim Assist kan worden ingeschakeld en de gyroscoop kan worden gebruikt. Daarnaast maakt het schakelen tussen third-person en first-person modes de ervaring gebruiksvriendelijker. De grootte en positie van de besturing kan ook worden aangepast, wat helpt om je gameplay soepel te houden. Houd je ogen open, en vuur instellingen op dit zijn optioneel; echter, het inschakelen ervan kan je enkele voordelen opleveren.

Train voordat je in de rangspellen springt

De trainingskaart die bij de spellen wordt geleverd is een uitstekende plek om te beginnen als je nieuw bent met spelen. Je kunt een breed scala aan wapens en voertuigen uitproberen, je rijvaardigheid aanscherpen en een paar strategieën leren waarmee je grote overwinningen kunt behalen.

Strategie is alles

Net als in Fortnite is het ook in pubg belangrijk om een plan te hebben. Het hebben van een goede strategie is essentieel in elke battle royale waar de winnaar wordt beslist door een kleine groep spelers die samen moeten werken om in leven te blijven. Voordat je op de kaart springt, moet je een strategie hebben. Onderzoek de gebieden van de kaart waar de meeste buit te vinden is en de gebieden die het grootste gevaar vormen. Dan ben je het spel vanaf het begin voor.

Gebruik een koptelefoon

Het spelen van het spel met een koptelefoon is een geweldige manier om het meeste uit de ervaring te halen. PUBG maakt gebruik van directionele audio zoals veel andere games, en een koptelefoon helpt je voetstappen, geweervuur en verschillende geluiden te herkennen.

Wees een teamspeler

Als je alleen speelt, voel je je een held en hoop je altijd meer kills te krijgen. Dit is echter niet de beste strategie om het spel te winnen. Je hebt een betere kans om te overleven als je bij je teamgenoten blijft. De meeste spelers zullen je helpen als je met ze communiceert en ze helpt als ze gewond raken. Als je een voice chat functie hebt, kan het handig zijn om deze te delen met de andere leden van je team. Maar let op dat ze niet vervelend zijn en demp ze.

Schakel in als je een voordeel hebt

Soms hebben we de neiging om spelers in te schakelen die we tegenkomen. Dit is een grote fout die je moet vermijden. Ga alleen de strijd aan met een speler als je weet dat je de clash kunt winnen of neergehaald kunt worden.

Gebruik het terrein

Terrein kan je vijanden doden of gebruikt worden als schuilplaats. Sommige versnellingen in combinatie met het landschap kunnen worden gebruikt als camouflage tegen de vijand, vooral als je bedrieglijke suites draagt.

Geniet van het spel

Het belangrijkste om te doen tijdens het spelen van spellen is ervan genieten. Dat is de reden waarom we in de eerste plaats spellen spelen. Wees niet giftig. Vermijd vloeken tegen spelers, zelfs als ze niet vriendelijk tegen je zijn. Stimuleer in plaats daarvan hun moreel door iets aardigs tegen hen te zeggen. Een gemotiveerd team zal waarschijnlijk winnen.

Als je Pubg leuk vond, zal je EFT zeker leuk vinden. Bekijk onze beginnersgids om een betere kans te krijgen bij Escape from Tarkov!

Editorial Office
igitems