Escape from Tarkov
Login / Join
Escape From Tarkov Roubles kopen - EFT Roubles Marktplaats

Escape From Tarkov Roubles kopen - EFT Roubles Marktplaats

Word rijk in Tarkov met betaalbare EFT-roebels.

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
  • Verschillen in tijdzone
  • Server en regio verschillen
  • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

In Escape From Tarkov zijn roebels moeilijk te krijgen en er bestaan ook andere valuta, zoals euro's, dollars en Bitcoins. Het kan eeuwen duren om roebels te vinden als je niet weet hoe je er gemakkelijk aan kunt komen. Vergeet het slijpen en krijg snel, gemakkelijk en veilig EFT-Roubles met igitems

Over Escape from Tarkov

Escape from Tarkov is een first-person shooter game ontwikkeld door Battlestate Games studio. Het spel bevat RPG-elementen in de fictieve, door oorlog verscheurde regio van Rusland waar spelers een van de tegenovergestelde kanten kiezen - USEC of de door Rusland gesteunde BEAR. Spelers kunnen alleen of met vrienden verhaalgedreven missies voltooien, enorme locaties plunderen en mysteries ontrafelen die dit conflict veroorzaken in uitgestrekte open gebieden vol buit en gevaar.

In deze post-apocalyptische wereld moeten spelers overleven en gedijen. Spelers moeten hun personage in level brengen door ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid met de vaardigheden die hen helpen in zowel gevechten als bij een handelsnetwerk of het opjagen van zwervers. Spelers kunnen ook clans vormen om zich te beschermen tegen rivaliserende gamers die er alles voor over hebben om van jou af te pakken en een handelsnetwerk opzetten voor enorme winsten.

Over winst gesproken, geld doet de wereld draaien, zelfs in de wereld van Escape from Tarkov. De particuliere militaire aannemers hebben hun valuta. Roebels kunnen moeilijk te verdienen zijn en er zijn ook andere valuta in dit spel, zoals euro's, dollars en Bitcoins, die beschikbaar kunnen komen als je genoeg grind. Het kan echter een echte hoofdpijn voor je zijn als je niet weet hoe je ze gemakkelijk voor je personage kunt krijgen.

Hoe werken de verschillende valuta in Escape from Tarkov?

Escape from Tarkov is een online game waarin spelers items kunnen kopen van dealers die alleen bepaalde soorten valuta accepteren. We laten je vier verschillende soorten valuta zien in het spel, en elke soort is interessant genoemd naar de echte valuta - dus raak niet in de war!

Roebels zijn de meest voorkomende valuta in de EFT-wereld en kunnen worden verkregen uit kluizen en vele andere locaties. De handelaren die Roubles accepteren zijn Prapor, Therapist, Fence, Skier, Mechanic en Ragman.

Euro's zijn te vinden in kluizen, meestal in kleine hoeveelheden. Euro's worden het vaakst ingewisseld voor roebels door skiërs en kunnen worden geaccepteerd door skiërs en therapeuten.

Dollars liggen in kluizen, meestal in kleine hoeveelheden. Dollars worden het vaakst gewisseld voor roebels door Vredestichters en kunnen door hen worden geaccepteerd.

Bitcoins worden gemined met een rig en in-game samengesteld, geaccepteerd door Mechanic.

Zoals we hierboven al hebben vermeld, handelen spelers meestal in roebels, maar sommige dealers handelen alleen in dollars of euro's. Gelukkig is er een manier om de roebels om te wisselen. Gelukkig is er een manier om de Escape from Tarkov Roubles om te wisselen in Dollars of Euro's bij Peacekeeper of Skier. Op dezelfde manier kunnen spelers Dollars of Euro's terugwisselen naar Roubles bij dezelfde dealers. Met dit in-game wisselsysteem kunnen spelers EFT Roubles kopen met echt geld en ze indien nodig inwisselen voor Dollars, Euro's of Bitcoins.

Waarom Escape from Tarkov Roubles kopen?

Om je personage vooruit te helpen in Escape from Tarkov, moeten spelers wapens, uitrusting, kleding, medicijnen, levensmiddelen en andere voorwerpen kopen. Anders dan plunderen, wat tijdrovend en RNG-gebaseerd is, is de enige manier om ze te kopen met in-game valuta zoals Roubles. Helaas zijn Roubles alleen beschikbaar in loots of bij de verkoop van loots.

Hierdoor is het kopen van voorwerpen van verkopers met je echte geld een betere manier om voorwerpen te krijgen die je niet hebt of die je moeilijk kunt vrijspelen. Het kan ook handiger zijn dan je geluk beproeven in het spel, omdat het kopen met echt geld veel minder tijd en moeite kost dan het verzamelen van buit. In Escape from Tarkov kun je bijna alles kopen met EFT Roubles. Het is dus duidelijk dat je EFT Roubles nodig hebt om optimaal van dit spel te kunnen genieten.

We willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd de beste deals krijgen. Ons EFT Roubles, EFT Dollars en EFT Euros aanbod blijft niet alleen altijd het goedkoopst en betrouwbaarst, maar wordt ook geleverd met een 100% geld-terug garantie. Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, laat het ons weten en we zorgen snel voor een oplossing. Met een paar klikken op onze website staan de in-game valuta's op je account.

We willen je er graag aan herinneren voordat je besluit waar je wat Escape from Tarkov Roubles vandaan gaat halen - voorkom dat je wordt opgelicht door louche websites die hun best doen om onze naam te imiteren en te profiteren wanneer mensen valuta kopen voor dit spel. igitems is gespecialiseerd in het verhandelen van Escape From Tarkov Roubles. Ontelbare klanten vertrouwen op ons en bieden de beste diensten voor kopers en verkopers, terwijl we ook ervaren genoeg zijn om elk verzoek van hen met gratie te behandelen.

Bedenk hoe goed je je zult voelen als je eerste stroompje Escape from Tarkov Roubles (van iGitems!) verandert in een rivier en uiteindelijk in een oceaan. Je kunt vaardigheden opwaarderen, een clan vormen om op zwervers te jagen of zelfs handelsnetwerken opzetten om een gestage geldstroom te creëren. Wat is een beter moment dan nu?