Aanmelden
Log in.
Koop Escape From Tarkov Roebels - EFT Roebels Marktplaats

Koop Escape From Tarkov Roebels - EFT Roebels Marktplaats

In Escape From Tarkov zijn Roebels moeilijk te krijgen, en er bestaan ook andere munteenheden, zoals Euro's, Dollars, en Bitcoins. Roebels verdienen kan lang duren zonder voorkennis over hoe je ze makkelijk kunt krijgen. Vergeet het malen en krijg EFT Roebels snel, gemakkelijk en veilig met igitems

Verkoop
1 items found
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over Escape from Tarkov

Escape from Tarkov is een first-person shooter game ontwikkeld door Battlestate Games studio. Het spel bevat RPG-elementen in de fictieve door oorlog verscheurde regio van Rusland waar spelers een van de tegengestelde kanten kiezen - USEC of het door Rusland gesteunde BEAR. Spelers kunnen alleen of met vrienden verhaalgedreven quests voltooien, enorme locaties plunderen en mysteries ontrafelen die dit conflict in grote open gebieden vol buit en gevaar aansturen.

In deze post-apocalyptische wereld moeten spelers overleven en gedijen. Spelers moeten hun personage levelen door ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid met de vaardigheden die hen zullen helpen in zowel gevechten als bij een handelsnetwerk of het opjagen van vagebonden. Spelers kunnen ook clans vormen om zich te beschermen tegen rivaliserende gamers die er alles aan zouden doen om af te pakken wat van jou is en een handelsnetwerk opzetten voor enorme winsten.

Over winst gesproken: geld doet de wereld draaien, zelfs in de wereld van Escape from Tarkov. De particuliere militaire aannemers hebben hun munteenheden. Roebels kunnen moeilijk te verdienen zijn, en er zijn ook andere valuta in dit spel, zoals Euro's, Dollars en Bitcoins, die beschikbaar kunnen komen als je genoeg grind. Het kan echter een echte hoofdpijn voor je zijn zonder voorkennis over hoe je ze gemakkelijk voor je karakter kunt krijgen.

Hoe werken de verschillende munteenheden in Escape from Tarkov?

Escape from Tarkov is een online spel waarin spelers voorwerpen kunnen kopen van handelaren die alleen bepaalde soorten valuta accepteren. We laten je vier verschillende munteenheden zien in het spel, en elke munteenheid is interessant genoeg vernoemd naar de munteenheden in de echte wereld - dus raak niet in de war!

Roebels zijn de meest voorkomende valuta in de EFT wereld en kunnen worden verkregen uit kluizen en vele andere locaties. De dealers die Roubles accepteren zijn Prapor, Therapist, Fence, Skier, Mechanic, en Ragman.

Euro's zijn te vinden in kluizen, meestal in kleine hoeveelheden. Euro's worden het vaakst door Skiërs tegen Roebels ingewisseld en kunnen door Skiër en Therapeuten worden geaccepteerd.

Dollars zijn te vinden in kluizen, meestal in kleine bedragen. Dollars worden het meest gewisseld voor Roebels door Vredestichters en kunnen door hen worden geaccepteerd.

Bitcoins worden gedolven met een rig en in-game geassembleerd, geaccepteerd door Mechanic.

Zoals we hierboven hebben vermeld, zullen spelers meestal in Roebels handelen, maar sommige dealers handelen alleen in Dollars of Euro's. Gelukkig is er een manier om de Escape from Tarkov Roubles om te zetten in Dollars of Euro's bij Peacekeeper of Skier. Op dezelfde manier kunnen spelers Dollars of Euro's terugwisselen naar Roubles bij dezelfde dealers. Met dit in-game wisselsysteem kunnen spelers EFT Roubles kopen met echt geld en ze omwisselen voor Dollars, Euro's, of Bitcoins indien nodig.

Waarom Escape from Tarkov-Roubles kopen?

Om je personage in Escape from Tarkov vooruit te helpen, moeten spelers wapens, uitrusting, kleding, medische voorraden, boodschappen en andere items verkrijgen. Behalve plunderen, wat tijdrovend en RNG-gebaseerd is, is de enige manier om ze te kopen met in-game valuta zoals Roubles. Helaas zijn Roubles alleen verkrijgbaar in loots of bij de verkoop van loots.

Dit maakt het kopen van verkopers met je echte geld een betere manier om items te krijgen die je niet hebt of die je moeilijk kunt vrijspelen. Het kan ook handiger zijn dan je geluk beproeven in het spel, omdat het kopen met echt geld veel minder tijd en moeite kost dan het farmen voor loot. In Escape from Tarkov, kan je zowat alles kopen met EFT Roubles. Het is dus duidelijk dat EFT Roubles noodzakelijk zijn als u maximaal wilt genieten van dit spel.

Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd de beste deals krijgen. Onze EFT Roubles, EFT Dollars, en EFT Euro aanbod blijven niet alleen altijd de goedkoopste en meest betrouwbare maar komen ook met een 100% geld-terug garantie. Als u niet tevreden bent om welke reden dan ook, laat het ons weten, en wij zorgen voor een snelle oplossing. Met een paar klikken op onze website, zullen de in-game munteenheden op uw rekening aankomen.

We willen u er graag aan herinneren voordat u beslist waar u Escape from Tarkov Roubles kunt kopen - vermijd om opgelicht te worden door louche websites die hun best doen om onze naam te imiteren en te profiteren wanneer mensen valuta kopen voor dit spel. igitems is gespecialiseerd in het verhandelen van Escape From Tarkov Roubles. We zijn vertrouwd door talloze klanten en bieden de beste diensten voor kopers en verkopers, terwijl we ook ervaren genoeg zijn om elk verzoek van hen met gratie te behandelen.

Bedenk eens hoe goed u zich zult voelen wanneer uw eerste druppeltje Escape from Tarkov Roubles-investering (van iGitems!) verandert in een rivier en dan uiteindelijk in een oceaan. Je kunt je vaardigheden verbeteren, een clan vormen om op zwervers te jagen, of zelfs handelsnetwerken opzetten om een gestage geldstroom te creëren. Wat is een beter moment dan nu?