Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Genshin Impact Boosting & Leveling - Genshin Impact Carry Services

Genshin Impact is een super grind-heavy spel, en spelers zijn altijd op zoek naar de beste manieren om hun personages te levelen en te upgraden. Met nieuwe updates die regelmatig uitkomen, is het moeilijk voor spelers met minder tijd om bij te blijven. Dat is waar wij hier zijn om te helpen! Met onze powerleveling- en boostingdiensten van topniveau kun je je personage in een mum van tijd inhalen, of zelfs voorblijven!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Genshin Impact

Genshin Impact is een gigantisch spel. De ontwikkelaars hebben belangrijke functies en systemen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat er genoeg content is voor spelers, met minstens honderden uren speelplezier in het vooruitzicht. De wereld van Teyvat is een plek voor verkenning en avontuur. Er zijn zoveel geheimen, schatten en andere dingen te vinden in dit geweldige spelontwerp dat het spelers jarenlang zal vermaken.

We weten ook wat ons favoriete ding is aan het spelen van RPG games: het verkennen van nieuwe gebieden. Om hierbij te helpen, hebben spelers toegang tot verschillende hulpmiddelen, zoals zweefvliegtuigen waarmee ze van de hoge grond kunnen springen en naar de bestemming kunnen vliegen (zweefvliegtuigen gebruiken uithoudingsvermogen). Met het klimsysteem kunnen spelers bijna elke berg of constructie beklimmen. Naast deze twee unieke activiteiten, kunnen spelers ook rennen en zwemmen. Bedenk wel dat de wereld van Teyvat zo gigantisch is dat zelfs met deze mogelijkheden reizen nog steeds veel tijd kan kosten. Om dit probleem op te lossen, heeft het team speciale teleportatie punten gemaakt die direct reizen mogelijk maken.

Genshin Impact's party-swapping mechanic is ontworpen voor avonturiers die hun strategieën en samenstellingen willen diversifiëren, en dat is wat dit spel onderscheidend maakt. Dit spelsysteem is een innovatieve nieuwe manier om met maximaal 4 avonturiers tegelijk te spelen. Elk personage heeft verschillende vaardigheden, aanvalstypes en sterktes/zwaktes, waardoor het gemakkelijk is om midden in een gevecht tussen leden te wisselen zonder downtime.

Dankzij het bovenstaande biedt Genshin Impact meer dan een gewone RPG. Als beginner kun je in deze titel alle vier de personages levelen, in plaats van slechts één zoals in de meeste andere titels. Maar met meer personages en kracht komt een aanzienlijk grotere tijdsbesteding. Naast een lange lijst met personages om te levelen, is het ook belangrijk om hun wapens te upgraden en ze te voorzien van krachtige artefacten. Als je het spel wilt spelen maar geen tijd hebt, laat igitems dan het zware werk voor je doen met onze premium Genshin Impact boosting services.

Waarom Genshin Impact Boosting Services kopen?

In de wereld van Genshin Impact, moeten spelers een bepaalde Adventure Rank behouden om gevechten te winnen. Dit kan moeilijk zijn als meer en meer personages in hun roster komen, met elke dag nieuwe. Omdat het levelingproces elke dag moeilijker wordt, zijn mensen op zoek gegaan naar nieuwe oplossingen.

Wat krijg je van Genshin Impact Boosting?

Wanneer je Genshin Impact voor het eerst opstart, zal het spel je vrijwel meteen overweldigen en verwarren. Er zijn veel vakjes die moeten worden aangevinkt als je je account optimaal wilt laten vooruitgaan. In je eentje alle mogelijkheden ontgrendelen kan dagen duren. En als je nieuw bent, is het nog erger omdat de kaartlayout je niet bekend is, wat betekent dat je meer tijd kwijt bent aan het verkennen van onbekend terrein zonder begeleiding van een ervaren speler. Dit is waar iGitems hulp bij kan bieden. Onze ervaren verkopers weten hoe ze dingen kunnen versnellen en je voortgang efficiënter kunnen stimuleren dan wanneer je alleen speelt. Als je hulp zoekt van een ervaren speler, zijn hier de belangrijkste Genshin Impact boosting diensten die je kunt vinden op iGitems:

 • Alle standbeelden van Zeven en Teleports ontgrendelen

  Weleens in een situatie gezeten waarin je iets moet doen om je leven aangenamer te maken, maar het ding zelf niet handig is? Teleporteren door de wereld van Teyvat is een gemakkelijk voorbeeld. Met de Genshin Impact Boosting diensten is dit echter niet langer een probleem. Je kunt alle standbeelden en teleportlocaties snel ontgrendelen, zodat je bliksemsnel kunt reizen. Plus, met onze krachtige boost, zullen we er ook voor zorgen om nieuwe gebieden/teleports te ontgrendelen bovenop wat al eerder beschikbaar was.

 • Genshin Impact-personages stijgen in level

  Genshin Impact is een geweldig spel, maar niet zonder gebreken. Een van de grootste hoofdbrekens zijn de zijmissies, die je uren achter je computer kunnen laten zitten en je afleiden van het levelen van je personages. Als onze ervaren spelers het echter goed doen, kan niets je leveling-progressie meer in de weg staan.

 • Het verzamelen van alle Geoculus en Anemoculus

  Ben de afgunst van je vrienden met deze Genshin Impact Boosting service. Het bespaart je niet alleen uren aan grinding, maar het geeft ook een enorme boost aan stat restoration! Er zijn twee zeldzame stoffen die respectievelijk in Liyue en Mondstads te vinden zijn-Geoculi 131 in totaal nodig om level 10 te bereiken met iemands Statue terwijl Anemoculis 66 in totaal nodig heeft; kiezen voor de plaats heeft ook zijn voordelen omdat spelers niet al die moeite hoeven te doen om een aantal powerlevels te herstellen die ze tijdens gevechten of questing zones zijn kwijtgeraakt.

 • Aangepaste aanbiedingen

  Heeft u moeite om te beslissen welke van onze aanbiedingen u moet kiezen? We maken graag een boosting service speciaal voor jou! Kies deze optie, en we helpen je om elk in-game doel te overwinnen met hulp van ervaren spelers. Als er een bepaalde prestatie of zoektocht is die regelmatig je energieniveau uitput, ga je gang en profiteer nu door vandaag nog bij ons te bestellen.

Ben de afgunst van je vrienden met deze Genshin Impact Boosting service. Het bespaart je niet alleen tientallen uren aan grinding, maar het verhoogt ook je in-game ervaring.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?