Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop Goedkope EFT Items - Escape From Tarkov Item Marktplaats

Heeft u problemen met het vinden van bepaalde EFT artikelen? Maakt u zich geen zorgen. Het is geen groot probleem! Hier bij igitems, kunnen spelers zoals uzelf goedkoop, gemakkelijk en snel aan items komen. Met zo veel verkopers, of u nu een nieuwe of die-hard EFT speler bent, er is zeker iets voor iedereen!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Ontsnappen aan Takov

Escape from Tarkov is een first-person actiegame met veel verschillende mogelijkheden, wat spannend is omdat het de speler beloont voor zijn creativiteit. Inventaris, waardering en persoonlijke vaardigheden upgrades zijn de belangrijkste RPG-elementen in deze titel voor spelers om vooruitgang te boeken, met inbegrip van gevechtsvaardigheden, het plunderen van items, en genezing tijdens het verkennen van verschillende omgevingen. Er is ook lock picking om nieuwe gebieden van belang meesterlijk te openen. Wees alleen voorzichtig dat je niet gepakt wordt door vijanden op je reis door post-apocalyptisch Rusland town.

Escape from Tarkov items worden gebruikt voor het maken van wapens. Eenmaal gekocht, zijn deze items gecategoriseerd en georganiseerd, zodat de speler gemakkelijk kan vinden wat ze nodig hebben voor hun gewenste wapentype: verdediging (defensief), aanval (offensief), of utility slots zoals munitie.

Escape from Tarkov is een van de meest realistische en meeslepende spellen op de PC, die veel verschillende spelstanden heeft om je te vermaken. De eerste en belangrijkste spelmodus is de verhaalmodus wanneer spelers beginnen. De kaart voor de verhaalmodus beslaat een gebied van 5 tot 10 vierkante kilometer. Wat gebeurt er met alle voorwerpen als de operators dood zijn? Het antwoord is: alles wat gevonden of naar dit gebied gebracht is, verdwijnt na de dood. En respawnen is niet onmiddellijk. Je zult geen andere keuze hebben dan door zwermen vijanden te blijven rennen terwijl je resources zoals munitie of health packs beheert, omdat er geen andere uitweg is zonder opnieuw dood te gaan (en misschien wat waardevolle uitrusting te verspillen).

Dit is een spel van keuzes en consequenties. Je neemt beslissingen die van het ene hoofdstuk op het andere overgaan, met de mogelijkheid van meerdere uitkomsten, afhankelijk van hoe goed je het in je vorige playthrough hebt gedaan of welke keuzes je hebt gemaakt bij het herspelen van een eerder deel van de kaart van Escape from Tarkov.

Spelers kunnen toegangspunten ontgrendelen in verschillende gebieden waar waardevolle items kunnen worden gevonden, terwijl ze ook zijmissies voltooien die beloningen geven zoals sleutels die nodig zijn om te knutselen. Escape From Tarkov biedt veel mogelijkheden bij elke beurt. Er zijn zeer waardevolle EFT-kisten en sleutels te plunderen en te verkopen op handelsplatforms.

Wat zijn de belangrijkste Escape from Tarkov items?

De belangrijkste voorwerpen in Escape from Tarkov zijn geldkoffers, itemkoffers, en keybars/keytools. Alle drie deze containers besparen ruimte in je inventaris door je in staat te stellen meer op te slaan. Waarin ze verschillen is wat er in kan worden opgeslagen. Valuta's zoals EFT Roebels, EFT Dollars, EFT Euro's, en fysieke Bitcoins worden bewaard in een geldkist. Wapens, uitrusting of voorraden worden opgeslagen in een itemkoffer. Keybars/keytools bevatten natuurlijk sleutels, die redelijkerwijs de belangrijkste voorwerpen in het spel zijn.

Waarom EFT Items kopen?

Er zijn veel redenen waarom spelers Escape from Tarkov-items zouden moeten kopen. Ten eerste is het een veiligere manier om aan de essentiële spullen te komen die je nodig hebt in een open-wereld survival game waar gevaar overal vandaan kan komen en zelfs van andere spelerspersonages. Het kopen van noodzakelijke spullen kan je helpen om die gebieden te vermijden waar vijanden op het minst verwachte moment kunnen aanvallen.

Ten tweede, de item-intensieve mechanica van dit spel vereist dat spelers zich bezighouden met meer dan alleen wapens en lichaamspantsering, omdat gebruiksvoorwerpen zoals sleutelkaarten, pc's en paspoorten ook belangrijk zijn om door een moeilijke situatie te komen. Het probleem? Het kan nogal tijdrovend en onbenullig aanvoelen om deze voorwerpen te bemachtigen - het is niet het leukste deel van het spel.

De beste manier om de concurrentie voor te blijven is door te investeren in Escape from Tarkov-artikelen, vooral wapens. De verscheidenheid en het realisme van de vuurwapens van Escape from Tarkov zijn een groot hoogtepunt. Er gaat immers niets boven een krachtig en accuraat vuurwapen met een verscheidenheid die spelers scherp houdt. Een voorbeeld hiervan is de M4A1, die nauwelijks enige introductie nodig heeft gezien zijn bekendheid op verschillende platforms, en een ander voorbeeld is de krachtige, nauwkeurige MK-18 Carbine, ongeacht of deze een vizier heeft of niet.

Of het nu is omdat de speler niet weet waar hij een item kan vinden, of omdat hij moeite heeft om zijn gewenste uitrusting te ontgrendelen, het kopen van EFT-items van andere spelers lijkt vaak de gemakkelijkste weg. Dit is deels te wijten aan hoe weinig moeite het van jezelf zal vergen om deze beloningen te krijgen, wat meestal uren of dagen kan duren.

Waarom Escape from Tarkov items kopen bij igitems?

We weten allemaal hoe het voelt als een gelukskogel je raakt en je succesvolle poging verandert in een absolute ramp. Het is frustrerend - vooral als er teamgenoten waren die ons in de rug hadden moeten dekken, maar ons in plaats daarvan in de steek lieten! We weten ook dat je de inspanning moet blijven herhalen om te slagen in Escape from Tarkov. Maar soms klinkt opgeven als een gemakkelijke uitweg, vooral als al het materiaal en geduld opraken. Daarom richt iGitems zich op het helpen van spelers die hun doelen nooit opgeven.

Ben voorbereid op de zwaarste gevechten met onze goedkope Escape from Tarkov Items. Rust je nu uit zodat je tegenstanders je in toekomstige gevechten niet te slim af kunnen zijn tegen vijanden die van top tot teen bewapend zijn, net zoals een oneerlijk gevecht nooit zou mogen gebeuren. Door items van ons platform te kopen, begin je te overleven en te gedijen in Escape from Tarkov.

iGitems team is trots om u te laten kennismaken met de meest betrouwbare bron voor Escape from Tarkov items. We zijn er trots op gamers te kunnen helpen hun perfecte items te vinden, aankopen te doen met vertrouwen, wetende dat alle transacties veilig en efficiënt verlopen dankzij ons strenge verificatieproces.

Nadat u bij ons bestelt, zullen uw vijanden beven van angst en smeken om genade. Met onze hulp tijdens de gevaarlijkste missies aller tijden komt een grote beloning: erkenning als een elite lid om gerespecteerd te worden door andere operators die hebben gezien wat er mogelijk is wanneer iemand zich volledig heeft toegerust. Verspil geen seconde meer - koop nu van ons zodat je meteen een echte impact in het spel kunt maken.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?