Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Clash Royale kaarten kopen - CR Card Marktplaats

iGitems werkt hard om u te voorzien van de beste Clash Royale kaarten. We hebben een brede selectie van Spell, Building, en Troop kaarten beschikbaar in zeldzaamheden van Common helemaal tot Legendary. Of het nu is om te verzamelen of om je aanvalskracht tegen vervelende tegenstanders op te voeren, onze marktplaats heeft wat elke speler nodig heeft voor een goedkope prijs.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Clash Royale

Clash Royale is een real-time multiplayer-spel ontwikkeld en uitgegeven door Supercell. Het doel van het spel is om de drie Crown Towers van de tegenstander te vernietigen of om de tegenstander te dwingen zich over te geven. Spelers zijn in staat om troepen en spreuken te gebruiken om de tegenstander aan te vallen, met als doel hun torens te vernietigen. Elke speler begint met een Koningstoren en een Elixerverzamelaar. Er zijn vier verschillende niveaus van kaarten in het spel: Common, Rare, Epic en Legendary. Deze kaarten kunnen worden gebruikt om troepen en toverspreuken voort te brengen die spelers kunnen gebruiken in de strijd.

Het spel werd soft gelanceerd in Zweden op 4 januari 2016, gevolgd door andere landen in de volgende paar dagen. Clash Royale werd wereldwijd beschikbaar op 2 maart 2016. Critici prezen de succesvolle mix van het spel van de genres kaarten verzamelen en toren verdediging.

Het doel is om vernietigbare torens van elke tegenstander te vernietigen met behulp van het eigen leger dat is samengesteld uit verschillende troepentypes die beschikken over unieke vaardigheden of krachten zoals lopen, springen, aanvallen en sterven. Spelers zijn ook in staat om spreuken te gebruiken die het spelbord op een aantal manieren kunnen beïnvloeden.

Het spel verloopt via een reeks arena's, beginnend bij Arena 1 en eindigend bij de Legendarische Arena, elk met moeilijkere tegenstanders. Trofeeën verdiend door het winnen van gevechten in elke Arena tellen op tot het niveau van de speler in die Arena. Spelers kunnen kiezen om een tegenstander op de ladder aan te vallen, ongeacht hun rang; echter, het aanvallen van hoger gerangschikte tegenstanders levert meer trofeeën op als ze winnen. Aan het einde van elk gevecht ontvangen spelers kaarten en goud als beloning. Kaarten kunnen worden gebruikt om troepen en spreuken op te roepen die spelers in de strijd kunnen gebruiken, terwijl goud kan worden gebruikt om kisten te kopen die verzamelbare kaarten en voorwerpen bevatten. Het duurt even om kisten vrij te spelen, maar de speler heeft de optie om goud te betalen om ze onmiddellijk vrij te spelen.

Wat zijn Clash Royale-kaarten?

Clash Royale is een real-time, head-to-head vechtspel met de Royales, je favoriete Clash of Clans-personages en nog veel meer. Verzamel en upgrade tientallen kaarten met de Clash of Clans-troepen, -spreuken en -verdedigingen die je kent en liefhebt, maar ook met de Royales: Prinsen, Ridders, Baby Draken, en meer. Strijd in epische gevechten tegen spelers van over de hele wereld en verpletter hun kastelen met je superieure deckstrategieën.

In Clash Royale zijn er vier gebouwen: de Koningstoren, de Prinsessentoren, de Boogschuttertoren en het Kanon. De torens zijn verdedigingswerken die schade toebrengen aan troepen of gebouwen die te dichtbij komen. Bovenop de toren staat een kroon die van wit naar geel en oranje verkleurt naarmate de toren beschadigd raakt. Als de kroon helemaal oranje is geworden, betekent dit dat de toren bijna vernietigd is en spoedig zal verdwijnen. Als al je Crown Towers door een tegenstander zijn vernietigd, verlies je het spel.

Er zijn drie basistypen kaarten in Clash Royale (speciale eenheden zoals de Baby Dragon of Bowler niet meegerekend): Gebouwen, Spreuken en Troepen, verdeeld over vier niveaus van zeldzaamheid: Common, Rare, Epic en Legendary.

Bouwen: Deze omvatten vier defensieve torens (Koningstoren, Prinsessentoren, Boogschutterstoren, en Kanon). Elk gebouw heeft verschillende niveaus die kunnen worden opgewaardeerd als je genoeg ervaringspunten verdient om hogere arena's te bereiken. duurt langer om te vernietigen dan troepen, maar hun HP is ook hoger.

Spreuken: Er zijn acht spreuken in Clash Royale, vier offensieve en vier defensieve. Spreuken kosten elixerpunten om uit te spreken en kunnen bijvoorbeeld vijandelijke troepen of torens beschadigen, troepen oproepen, vijanden bevriezen of je eigen structuren genezen. Elixerpunten worden tijdens gevechten automatisch bijgevuld, maar als je ze gebruikt, duurt het langer voordat ze zijn geregenereerd.

Troepen: Er zijn vier soorten offensieve eenheden (Barbarians, Goblins, Hog Riders, en Minions) en twee soorten defensieve eenheden (Giants en de Golem). Troepenkaarten hebben verschillende hoeveelheden gezondheid en schade per seconde, waarbij sommige meer schade per seconde toebrengen dan andere. De hoeveelheid elixer die het kost om ze in te zetten hangt af van het aantal eenheden op de kaart, maar je krijgt meestal een groter tijdsvenster om deze kaarten uit te spelen voordat ze op hun plaats worden vergrendeld.

De meest gewilde legendarische kaarten in Clash Royale

De Log en de Miner zijn even geliefd bij spelers om vijandelijke eenheden tegen te gaan. De eerste kan karakters met lage HP raken met zijn bereik, waardoor het een goede keuze is als je het opneemt tegen een boogschutter of toren, die troepen in gevechtssituaties duwt; terwijl de laatste zijn eigen trucjes heeft; hij is in staat om overal op je kaart te verschijnen waar er ruimte voor is - inclusief hinderlagen van achteren! Hij brengt niet veel schade toe per schot, maar aangezien de mijnwerker maar 1 elixer per stuk kost zonder enige kosten (zeldzaam), zal dit niet al te veel uitmaken als de dingen toch snel naar het zuiden gaan.

De beste manieren om aan Clash Royale-kaarten te komen, zijn door ze te kopen met goud in de winkel of via kisten. Maar als je een bepaalde Legendary-kaart wilt die maar af en toe verschijnt, probeer dan een paar van hun ongrijpbare legendarische tegenhangers op te graven: ze zijn alleen te vinden als beloning voor Legendary Chests, Legendary King's Chests, en Mega Lightning Chests.

Het ruilen voor Legendary Cards werkt ook als je de token(s) hebt. Zorg er wel voor dat jouw kaart niet een van de laatste exemplaren is voordat ze allemaal weg zijn. En natuurlijk is er altijd de makkelijkste uitweg - koop kaarten van igitems. Onze speler-tot-speler marktplaats heeft een veilige, goedkope, gemakkelijke optie met snelle levering - bekijk het nu.

Waarom Clash Royale Kaarten kopen?

De eerste en meest voor de hand liggende reden is dat spelers willen winnen. Het kopen van kaarten geeft spelers een voordeel ten opzichte van hun tegenstanders, waardoor de kans om te winnen toeneemt. Dit geldt vooral op hogere niveaus waar spelers betere decks hebben en het spel beter begrijpen.

Een andere reden is dat ze van het spel genieten. Het kopen van kaarten kan worden beschouwd als een vorm van investering - spelers geven geld uit in de hoop daar in de toekomst iets aan te hebben. Dat kan zijn in de vorm van trofeeën, nieuwe kaarten, of gewoon om op te scheppen.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?