Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Kopen Clash of Clans Boosting - Professionele CoC Boosting diensten

De manier waarop je Clash of Clans speelt kan het verschil maken in je reis. Sommige mensen gaan liever solo, terwijl anderen meer geneigd zijn om een sterk sociaal netwerk op te bouwen. Vrienden zijn met competitieve spelers helpt wel om je rang te verbeteren. Beide manieren werken, zolang je er maar plezier in hebt. En onthoud igitems powerlevelers zijn er altijd voor het geval je Clash of Clans levelen en farmen vervelend of moeilijk vindt

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Clash of Clans

Clash of Clans is een mobiel videospel voor iOS- en Android-platforms. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Supercell. Op de eerste dag dat Clash of Clans werd uitgebracht, werd het wereldwijd meer dan een half miljoen keer gedownload.

Clash of Clans speelt zich af in een fantasiewereld, compleet met magische wezens en zwevende eilanden. Spelers kunnen kiezen om te vechten voor een van de twee rivaliserende facties: het leger van de Barbaarse Koning of het leger van de Koningin. Elke factie heeft zijn eigen unieke troepen, gebouwen en spreuken.

Het is een strategiespel waarin spelers de controle hebben over een dorp en grondstoffen moeten gebruiken om hun dorp op te bouwen en troepen te trainen om dorpen van andere spelers aan te vallen om Goud, Elixir, en Donker Elixir te verdienen. Goud wordt gebruikt voor het bouwen en upgraden van dorpsgebouwen, het trainen van troepen, het kopen van spreuken en muren. Elixer wordt gebruikt om troepen te trainen, spreuken te kopen en gewonde troepen te genezen. Dark Elixir is een nieuwe grondstof die werd toegevoegd in een update op 22 juli 2014. Het kan worden gebruikt om de Donkere Barakken en de Donkere Barakken troepen te upgraden, de Elixerverzamelaar donkere elixer te laten produceren in plaats van elixer, en de Donkere Spreukenfabriek te bouwen en te upgraden. Edelstenen zijn een premium resource die kunnen worden gebruikt om processen in het spel te versnellen.

Het clansysteem is een van de populairste aspecten van het spel. Clanleiders delen spelers vaak in verschillende categorieën in, zoals bouwers of boeren, om samenwerking makkelijker te maken. Spelers kunnen ook lid worden van clans zodra ze hun stadhuis hebben herbouwd door aanbevelingen van andere spelers of via een algemene applicatie.

Het spel bevat ook clanoorlogen, waarin leden van twee tegenover elkaar staande clans elkaars bases aanvallen om sterren te winnen; de overwinning kan worden behaald door alle bases van de tegenstander te vernietigen (waarvoor meestal meer dan één oorlogsdag nodig is) of door meer sterren te verdienen dan de tegenstander binnen een bepaald aantal oorlogsdagen. Spelers worden beloond met goud, elixer en donker elixer als ze een oorlog winnen.

Spelers kunnen met elkaar chatten door gebruik te maken van een voorgedefinieerde set zinnen die worden weergegeven aan de onderkant van het scherm. Deze kunnen desgewenst worden uitgeschakeld. Een speciale cooldown timer wordt gebruikt om het overmatig gebruik van vriendelijke en onvriendelijke chats te voorkomen, om het minder waarschijnlijk te maken voor spelers om anderen te beledigen of gevechten tussen clans uit te lokken.

Clash of Clans is gratis te spelen met optionele in-app aankopen die geen invloed hebben op de gameplay. Spelers kunnen edelstenen kopen met echte valuta die kunnen worden besteed aan verschillende soorten in-game valuta of specifieke troepen/spreuken/gebouwen die direct verschijnen. Ze kunnen ook kopen "bouwer hutten" met munten die nieuwe bouwer hutten genereren elke vierentwintig uur tot tien keer (een totaal van driehonderd), maar ze zijn slechts toegestaan twee elk op een moment.

Hoe kom je verder in Clash of Clans?

In Clash of Clans kan het helpen om een account sterker te maken als je wordt gesteund door een sterke clan of als je bevriend bent met competitieve spelers. Dat betekent niet dat degenen die ervoor kiezen om solo te spelen gedoemd zijn om nooit een vergelijkbaar niveau te bereiken als spelers met meer toegang tot die middelen. Want er is altijd nog igitems. Onze Clash of Clans spelers bieden verschillende boosting diensten voor redelijke prijzen, die misschien zijn wat je nodig hebt om de top van het spel te blijven.

Nu voor degenen onder u die veteranen zijn en uw spel willen opvoeren, zou het worden aanbevolen dat u ofwel lid wordt van een clan of er een opricht. Een clan is een team van spelers die zich hebben verenigd om elkaar te steunen en te helpen. Er zijn veel voordelen aan het lidmaatschap van een clan, zoals het ontvangen van troepen, schilden en hulp van je clangenoten als je wordt aangevallen. Lid worden van een clan of een clan oprichten kan heel nuttig zijn, vooral als je net begint, omdat mensen je zullen helpen en advies zullen geven. Sommigen zeggen dat dit spel helemaal om clans draait!

Een andere manier om vooruit te komen in het spel is door gebruik te maken van boosting, powerleveling en farming. Verschillende boosting-diensten kunnen met echt geld worden gekocht op iGitems, en ze helpen je om sneller trofeeën te verdienen en sneller door het spel te komen. Grondstoffenboosting verhoogt het aantal grondstoffen dat je uit gevechten haalt, evenals je ervaringspunten, zodat je sneller een level omhoog gaat. Gem boosting geeft je meer glimmende groene edelstenen om upgrades te voltooien en troepen te bouwen op de snelste snelheid. Powerleveling is een manier om snel ervaringspunten te verdienen, zodat je een hoger level kunt bereiken en nieuwe troepen en gebouwen kunt vrijspelen. Farming is een manier om sneller grondstoffen (goud, elixer en donkere elixer) te verzamelen door andere spelers te overvallen die een lager level hebben dan jij.

Clash of Clans is niet zo makkelijk als het lijkt - laat ons het zware werk voor je doen!

Vele spelers hebben moeite om hun dorp op te bouwen en zichzelf te beschermen tegen alle aanvallen als ze offline zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met iGitems' boosting services, kun je hulp krijgen bij het beschermen van je stadhuis of bouwbasis.

Het spel Clash Of Clans kan soms overweldigend zijn. Wanneer je besluit hoe je verder moet gaan met je strategie, is het moeilijk niet te weten welk gebouw de beste resultaten zal geven en op welke grondstofproductie je je het eerst moet richten. Er is geen twijfel dat uren of dagen van onderzoek zouden kunnen helpen, maar in deze tijd, willen we onmiddellijke resultaten. Al uw problemen zullen niet verdwijnen na het lezen van één online gids, en u leeft een druk leven waarin elke minuut telt, wat betekent dat als iets te veel tijd in beslag neemt, u het beter aan de veteranen kunt overlaten.

Een succesvolle Clash of Clans-strategie hangt af van veel verschillende factoren. Je moet het reilen en zeilen van de economie van je dorp kennen, maar ook de defensieve mogelijkheden. Wat nog belangrijker is, is dat je niet vergeet barakken te bouwen voor troepen die sterk genoeg zijn om de grondstoffen van andere dorpen uit te schakelen - dit alles doe je met gezond verstand wanneer je beslist wie je als volgende moet aanvallen.

Het bouwen van je leger is slechts de helft van het gevecht in Clash of Clans. Je moet ook een sterke strategie kiezen tijdens het bouwen en deze vervolgens goed uitvoeren tijdens een aanval. Het is dus niet al te moeilijk om een goede balans te vinden tussen verdedigen (muren bouwen), aanvallen (nederzettingen van andere spelers aanvallen) of grondstoffen als goud en elixer verbouwen.

Het kopen van iGitems boosting services geeft onze veteraan gamers toegang tot je account waar ze hun enorme kennis, opgedaan door overuren te spelen, gebruiken om je te helpen sneller dan ooit vooruit te komen. Stel je voor dat de dagelijkse taken worden afgehandeld door onze boosters, en je hebt alle tijd van de wereld om je te concentreren op het leuke gedeelte.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?