Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Clash of Clans Accounts kopen - CoC Account Marktplaats

Gamers die geïnteresseerd zijn in of zich bezighouden met mobiel gamen kunnen nu meedoen aan de competitieve scène via Clash of Clans. Met meer dan 500 miljoen downloads is het een van de populairste spellen die er zijn. Koop nu een Clash of Clans-account van hoge kwaliteit om de oorlogen te domineren!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Clash of Clans

Clash of Clans (CoC) is een freemium mobiel strategiespel ontwikkeld en uitgegeven door Supercell. Het spel werd uitgebracht voor iOS-platforms op 2 augustus 2012. Sinds de lancering van het spel heeft het alom bijval gekregen van critici, en het werd al snel de best verdienende app in de App Store van de Verenigde Staten, slechts enkele dagen na de release. In september 2016 heeft Clash of Clans wereldwijd meer dan 2 miljard dollar opgebracht.

Het doel van het spel is om je dorp op te bouwen door grondstoffen te oogsten, zoals goud, elixer en donker elixer. Spelers kunnen deze grondstoffen vervolgens gebruiken om gebouwen te bouwen die automatisch taken uitvoeren zoals het produceren van grondstoffen of het verbeteren van de verdediging. Spelers kunnen hun grondstoffen ook gebruiken om troepen te trainen, die vervolgens kunnen worden gebruikt om andere spelers aan te vallen en hun grondstoffen te plunderen.

Spelers kunnen zich aansluiten bij clans, waardoor ze kunnen samenwerken met andere spelers en troepen aan elkaar kunnen doneren. Clans kunnen ook deelnemen aan clanoorlogen, waarin ze strijden tegen andere clans om de controle over een vooraf ingesteld aantal dorpen.

Het spel is door critici geprezen om zijn diepgaande strategie, maar ook om zijn sociale functies. Clash of Clans was de runner-up voor de "Best Mobile Game" award bij de 2013 D.I.C.E Awards en werd genomineerd voor "Best iPhone/iPad Game" bij de 2014 Game Developers Choice Awards. Het spel is ook bekroond met "Best Game of the Year" door verschillende app stores.

Clash of Clans is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. Een Windows Phone-versie van het spel werd uitgebracht in maart 2016. Een vervolg, Clash Royale, kwam uit in maart 2016.

Waarom een Clash of Clans account kopen?

Spelers kunnen Clash of Clans accounts kopen om een aantal redenen. Misschien zijn ze op zoek naar een voordeel in het spel, of misschien hebben ze niet genoeg tijd om hun eigen account op te bouwen. Wat de reden ook is, een account kopen kan een geweldige manier zijn om vooruit te komen in het spel.

Als je een account koopt, krijg je alle vorderingen die er tot nu toe op zijn gemaakt. Dat betekent dat je meteen kunt beginnen met spelen en geen tijd hoeft te besteden aan het opbouwen van je grondstoffen en troepen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je wordt aangevallen door andere spelers, omdat het account al een heleboel verdedigingen heeft opgezet.

Als je op zoek bent naar een voorsprong in Clash of Clans, is het kopen van een account een geweldige manier om je concurrentie voor te zijn. Hoewel het ook gebruikelijk is voor spelers om Clash of Clans edelstenen te kopen, worden items als deze ook automatisch geleverd bij de accounts die ze kopen.

De middelen en trofeeën die het account al heeft, kunnen de vooruitgang die je in het spel boekt enorm versnellen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verliezen van grondstoffen of gevechten, aangezien hier al voor wordt gezorgd. In plaats daarvan kun je je tijd besteden aan het opbouwen van je nieuwe account in plaats van tijd te verspillen aan taken zoals invallen en het upgraden van troepen en gebouwen.

Als je niet veel tijd beschikbaar hebt om Clash of Clans te spelen, is het kopen van een account een slim idee. Aangezien het account waarschijnlijk al een aantal dagen aan trofeeën heeft, kun je meteen meedoen zonder dat je je eerst hoeft op te werken. Ook heb je dan al veel grondstoffen gespaard, zodat je meteen kunt beginnen met het bouwen van je imperium.

Wanneer u een account wilt kopen, is het belangrijk dat u een gerenommeerde verkoper vindt. Er zijn veel oplichters, dus het is belangrijk dat u goed onderzoek doet voordat u iets koopt.

Welke factoren moet je overwegen bij het kiezen van een Clash of Clans-account?

Wanneer spelers op zoek zijn naar een nieuw Clash of Clans-account om te kopen, houden ze meestal rekening met de volgende factoren:

 • Het stadhuisniveau - Hoe hoger het stadhuisniveau, hoe duurder het account doorgaans is. Het is echter belangrijk om te weten dat sommige goede accounts vastzitten op een laag stadhuisniveau en misschien niet veel gebouwen of upgrades van hoog niveau hebben.
 • De hoeveelheid Goud, Elixer, en Donkere Elixer - Dit kan een indicatie geven van hoe sterk het account is. Accounts met veel Goud en Elixer zijn waarschijnlijk sterker dan die met minder.
 • Het aantal sterren - De ranking van een speler wordt bepaald door het aantal sterren, dus kopers zullen vaak op zoek gaan naar een account met een hoge ranking.
 • Het ervaringsniveau - Oudere accounts met meer ervaring hebben de neiging duurder te zijn, omdat de speler meer tijd heeft gehad om grondstoffen te verzamelen en vooruitgang te boeken in het spel.
 • De Basislayout - Een betere basislayout betekent een veerkrachtigere basis tegen aanvallen.
 • De clan - Een speler kan een account willen kopen dat in een sterke clan zit, omdat dit hem een voordeel en goede ondersteuning kan geven. Het is belangrijk op te merken dat sommige clans niet erg actief of behulpzaam zijn. Accounts met betere clans zijn vaak een stuk prijziger.

Spelers moeten al deze factoren in overweging nemen voordat ze een account kopen, want ze willen er zeker van zijn dat ze waar voor hun geld krijgen. Het is ook belangrijk om te onthouden dat accounts kunnen worden gereset, dus kopers moeten altijd de voorwaarden en bepalingen controleren voordat ze een aankoop doen.

Tips voor Clash of Clans spelers

Het doel van Clash of Clans is om je dorp op te bouwen door grondstoffen te produceren, vallen te zetten, een leger te trainen, en dorpen van andere spelers aan te vallen. Casual spelers hebben vaak een grotere kans om geld uit te geven om beter te worden in Clash of Clans. Als je je level wilt verbeteren zonder geld uit te geven, lees dan verder!

 1. Grinden:  Grinden kun je vergelijken met het betalen van echt geld om edelstenen te kopen, die worden gebruikt als in-game valuta. Grinden betekent dat je meerdere keren aanvalt met zeer weinig tijd tussen elke aanval, bijvoorbeeld elke 2 minuten of zo. Dan wacht je tot je troepen hersteld zijn voor je opnieuw aanvalt. Dat kan erg tijdrovend zijn, maar het is wel de goedkoopste manier om beter te worden in Clash of Clans. 
 2. Voeg je aan bij een clan:  Lid worden van een clan heeft meerdere voordelen. Een daarvan is dat je hulp krijgt van andere spelers in de clan wanneer je die nodig hebt. Daarnaast kunt u grondstoffen doneren aan de clan en krijgt u gedoneerde grondstoffen terug. Dat is een geweldige manier om aan kostbare edelstenen te komen zonder zelf geld te hoeven uitgeven. 
 3. Recycle uw troepen:  U ontvangt niet alleen gratis goud en elixer door uw troepen te recyclen, maar het verhoogt ook uw trofeeënaantal. Stel, je gaat voor een driesterrenaanval op een tegenstander met een aanzienlijk groot aantal trofeeën in vergelijking met de jouwe. In dat geval heb je een goede kans om meer buit te krijgen als je het grootste deel van je leger recycleert voordat je aanvalt. 
 4. Maximaliseer het level van je clankasteel:  Je clankasteel is erg nuttig omdat het voor extra verdediging of extra schade kan zorgen tijdens het gevecht. Het is zeer aan te raden om het troepenniveau in het clankasteel te upgraden, omdat alle leden van je clan hier baat bij hebben. Als u nog een stap verder wilt gaan, kunt u ook troepen aan uw clankasteel doneren zodat andere leden deze tijdens gevechten kunnen gebruiken. 
 5. Donker elixer kweken:  Donker elixer is een grondstof die niet beschikbaar is totdat u Stadhuisniveau 7 hebt bereikt. Als je er eenmaal toegang toe hebt, moet je het gaan boeren, want het is een krachtige grondstof. Je kunt dit doen door dorpen aan te vallen die lager in stadhuis niveau zijn dan jij, omdat zij waarschijnlijk meer Dark Elixir beschikbaar hebben. Als je dit doet, kun je je troepen en spreuken sneller versterken dan met gewoon elixer. 
 6. Gebruik spreukencombinaties:  Spreukencombinaties kunnen erg krachtig zijn als je ze goed gebruikt. Een goed voorbeeld is de bliksemspreuk, die gebouwen in een cluster kan uitschakelen. In combinatie met de aardbevingsspreuk kan deze spreuk een heel dorp in één keer wegvagen. Experimenteer met verschillende spreukencombinaties om te zien wat voor jou het beste werkt.
 7. Gebruik muurbrekers verstandig:  Muurbrekers zijn een van de duurste troepen in Clash of Clans, maar ze zijn erg kwetsbaar. Daarom is het belangrijk om ze verstandig in te zetten. Een manier om dit te doen is door ze te gebruiken om door muren te breken die je weg versperren naar het gemeentehuis van de tegenstander. Een andere manier is door ze als lokaas te gebruiken. Als de verdediging van de tegenstander geconcentreerd is in één gebied, kun je eerst een groep muurbrekers sturen om de verdediging uit te schakelen en daarna pas je hoofdtroepen. 
 8. Verken voordat je aanvalt:  Een van de belangrijkste dingen om te doen voordat je aanvalt is het dorp van de tegenstander verkennen. Dit geeft je een idee van hun verdediging en welke troepen ze beschikbaar hebben. Op deze manier kun je je aanval beter plannen en ervoor zorgen dat je een goede kans maakt om te winnen. 
 9.  Verstandig gebruik van helende spreuken:  Helende spreuken zijn handig in Clash of Clans omdat ze je troepen langer in leven kunnen houden. Ze kunnen echter gemakkelijk worden verspild als ze verkeerd worden gebruikt. Probeer ze alleen te gebruiken wanneer dat nodig is en zorg ervoor dat je ze bewaart voor je sterkste troepen. 
 10. Upgrade je stadhuis:  Het upgraden van je stadhuis is van vitaal belang omdat het je nieuwe troepen en toegang tot gebouwen oplevert. Het is ook essentieel om je andere gebouwen te upgraden, zodat je je dorp beter kunt verdedigen. Zorg ervoor dat je je concentreert op het upgraden van de meest kritieke faciliteiten, zoals het stadhuis, de kazerne en de opslagplaats voor donkere elixers. 
 11. Kijk naar herhalingen van succesvolle aanvallen:  Een manier om te leren hoe je Clash of Clans beter kunt spelen, is door herhalingen van succesvolle aanvallen te bekijken. Je kunt zien hoe andere spelers aanvallen en welke legersamenstelling ze gebruiken om de strijd te winnen door dit te doen. Zo leer je meer over aanvalsstrategieën die je in toekomstige gevechten kunt gebruiken. 
 12. Gebruik Clan Wars in je voordeel:  Clan Wars zijn een geweldige manier om je nieuwe troepen en strategieën te testen. Door deel te nemen aan Clan Wars krijgt u de kans om te zien hoe ze presteren tegen andere spelers. Je kunt Clan Wars ook gebruiken om beloningen te verdienen zoals goud, elixer en donker elixer. 
 13. Valt de stadhuizen van zwakkere spelers aan:  Een manier om meer grondstoffen te krijgen in Clash of Clans is door de stadhuizen van zwakkere spelers aan te vallen, waardoor je kansen om te winnen toenemen. 
 14. Speel regelmatig:  Hoe vaker je Clash of Clans speelt, hoe beter je er in zult worden. Zorg ervoor dat je regelmatig speelt om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen en updates van het spel. Je kunt deze tijd ook gebruiken om je aanvalsstrategieën te oefenen en nieuwe strategieën te leren. Door deze tips op te volgen, verbeter je je speelvaardigheden en kom je verder in Clash of Clans. Als je echter niet alle tijd van de wereld hebt of niet bereid bent om veel tijd in het spel te investeren, is een toegankelijkere optie om een hoogwaardig Clash of Clans-account te kopen met een sterke clan, gebouwen, troepen en grondstoffen van igitems.

Waarom voor ons kiezen?

Clash of Clans is een populair spel onder veel mensen die van ontspanning en strategie houden. Maar als je niet tevreden bent met je huidige niveau, dan is het misschien tijd voor een upgrade! Geen kwellend geknars meer als je een Clash of Clans account hebt, dus zorg ervoor dat je de kwaliteits-CoC accounts van onze verkopers probeert! Samen kunnen we het dorp bouwen dat je wilt en je CoC spelervaring optimaliseren in een mum van tijd.

Waar kan ik mijn Clash of Clans account verkopen?

Clash of Clans accounts zijn erg gewild, en er is geen betere plek om ze te verkopen dan iGitems. Het plaatsen van een Clash of Clans account op onze site is gratis, dus waarom zou u niet wat extra geld verdienen door uw ongewenste CoC account vandaag nog te verkopen in plaats van het in uw digitale voorraad te laten zitten? Met ons veilige betalingssysteem kun je snel en zonder frauderisico betaald krijgen. We hebben veel spelers wereldwijd die staan te popelen om alle soorten CoC accounts te kopen - hoe sterker de clan, gebouwen en troepen, hoe meer geld voor jou. Of het nu voor meer geld is of voor iets leuks, wij hebben een service die aan uw wensen voldoet. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice en begin vandaag nog met het plaatsen van uw Clash of Clans accounts!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?