Aanmelden
Log in.
Koop WoW Shadowlands Items Online - De Beste WoW Item Marktplaats

Koop WoW Shadowlands Items Online - De Beste WoW Item Marktplaats

Bereid je voor op raiding en endgame content met de beste en zeldzaamste items van Shadowlands. Vergeet lage drop rates of vervelende grinds en ga meteen naar de leuke dingen met igitems!

Verkoop
0 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Koop World of Warcraft Shadowlands Items

Uitrusten in World of Warcraft kan een vervelende taak zijn, maar helaas begint de echte lol pas als je level 60 bent. Om mee te doen aan raids, arena's en andere endgame content heb je een flinke uitrusting nodig. Helaas is het een heel karwei om daar te komen.

De dagen van het oorlogssmeden uit de vorige uitbreiding zijn voorbij. Daarvoor in de plaats is in Shadowlands een veel eenvoudiger item-systeem gekomen, dat het een stuk makkelijker en leuker maakt om endgame-content te doorkruisen dan voorheen. Desondanks kan het verkrijgen van items nog steeds een echte pijn zijn met de magere drop rates.

Zeldzaamste Items in WoW

  • De grote liefdesraket - Uit de Cataclysm-uitbreiding, de grote liefdesraket is een mount met een lage drop rate. Hoe laag precies? 0,3%, en om het nog erger te maken, hij kan alleen worden verkregen uit het Love Is In The Air Valentijnsdag evenement, dus het is veilig om te zeggen dat de kansen tegen je zijn. Op dit moment is minder dan 3% van de WoW-spelers in het bezit van deze uiterst zeldzame mount, die dus massa's mensen zal trekken.
  • Teebu's Blazing Longsword - Rechtstreeks uit Vanilla, dit zwaard is een vurig wapen dat echte hitte uitstraalt. Het is te vinden in de Molten Core en wordt gedropt door core hounds voor uw gebruik of als buit uit lockboxes gejat van mobs in Black Rock Depths en Lower Black Rock Spire. Met ergens tussen 0.01% en 0.05% tussen mobs, kan het even duren voor je deze te pakken hebt.
  • De High Society Top Hat - Deze hoed is een chique, zwarte hoge hoed die elke edelman of vrouw zou trots om te dragen zijn. De crafting recept voor dit item alleen druppels van zeldzame en elite mobs gevonden in Cataclysm expansions. De drop rate is zo laag dat veel mensen niet eens geloven dat het crafting recept voor dit item bestaat, wat inmiddels is ontkracht. Deze hoed verkoopt voor miljoenen zodra het patroon is geleerd op het veilinghuis! Het kan een betrouwbare bron van inkomsten zijn met minimale inspanning voor de weinige spelers die het crafting recept bezitten.

Wat is het duurste WoW item?

De Brutosaur mount was voorheen verkrijgbaar bij NPC vendors voor 5 miljoen gold, maar is nu soms te vinden op de Black Market Auction House met een startbod van slechts 1 miljoen. Dit betekent dat het enorme potentie heeft om voor een nog hogere prijs te verkopen als meerdere rijke spelers met elkaar concurreren.

Wat zijn WoW-Items?

World of Warcraft items zijn alle fysieke of virtuele voorwerpen die in het spel worden gebruikt. Dit kunnen wapens, armor, gereedschappen, en andere diverse items zijn. Sommige items zijn specifiek voor een bepaalde klasse of ras, terwijl andere bruikbaar zijn voor alle spelers. Items kunnen op verschillende manieren worden verkregen, waaronder het voltooien van quests, het verslaan van vijanden en het oprapen van voorwerpen die over de wereld zijn verspreid.

Veel spelers vinden het leuk om zeldzame of unieke voorwerpen te verzamelen. Veel forums en websites zijn gewijd aan het delen van informatie over de beste plaatsen om zeldzame voorwerpen te vinden en het bespreken van strategieën om ze te verkrijgen. Sommige spelers geven zelfs echt geld uit op veilingsites in het spel om de meest begeerde voorwerpen te bemachtigen.

Wat je reden ook is om items te willen hebben, we zijn er zeker van dat je ze nuttig zult vinden. Een nieuwe speler zal meer van deze items nodig hebben dan iemand die al een tijdje speelt. Dit is goed nieuws voor spelers die net beginnen, want de makkelijkste manier om dit te doen is door erop uit te gaan en wat monsters te doden.

Types van WoW Items

Er zijn drie soorten World of Warcraft items beschikbaar in het spel: equipment, trade goods, en consumables. Bij het verkopen of kopen van World of Warcraft items is het belangrijk om te weten welk type het is, zodat je ze kan verkopen of kopen. Je kan deze informatie ook gebruiken bij het oprapen van voorwerpen die rondslingeren op de map - als een voorwerp niets waard is als uitrusting, maar waardevol kan zijn als trade good of consumable, dan wil je het oprapen!

Equipment items zijn het meest voorkomende type World of Warcraft item. Dit zijn items die je character kan gebruiken in gevechten of voor andere taken. Wapens en bepantsering zijn de meest voorkomende soorten items. Wapens brengen schade toe aan vijanden, terwijl bepantsering je karakter beschermt tegen schade. Er zijn veel verschillende soorten wapens en bepantsering beschikbaar, dus het is belangrijk om de wapens en bepantsering te vinden die het beste bij je speelstijl passen.

Handelsgoederen zijn voorwerpen die je met andere spelers kunt ruilen voor goud of andere voorwerpen. Deze items hebben meestal een hogere waarde dan gewone uitrusting items, dus ze zijn geweldig voor spelers die wat extra geld willen verdienen. De meest voorkomende handelsgoederen zijn kruiden, erts en stof.

Consumables zijn voorwerpen die verdwijnen nadat ze zijn gebruikt. Deze items kunnen worden opgegeten, naar vijanden gegooid, of gebruikt om andere taken te voltooien. Potions zijn het meest voorkomende consumeerbare voorwerp in het spel, maar voedselrecepten moeten worden gekookt voordat ze kunnen worden geconsumeerd. Als je recepten ontdekt, kan je personage krachtigere voedselvoorwerpen maken die na verloop van tijd meer gezondheid herstellen. Er zijn ook scrolls in Azeroth die je personage verschillende tijdelijke boosts geven voor stats of vaardigheden. Deze zijn nuttig voor elke speler - of je nu afhankelijk bent van melee of magische aanvallen, het zou voordelig voor je zijn om wat extra scrolls bij je te hebben voor het geval dat.