Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

WoW Boosting - World of Warcraft Boosting Marktplaats

Als je het moeilijk hebt om op het juiste spoor te blijven in Azeroth, overweeg dan de aankoop van een WoW boosting service. Met zo veel dagelijkse taken quests, kan het moeilijk worden voor casual spelers om de tijd te vinden. Gelukkig zijn we hier om je te helpen met een hele marktplaats die er voor zorgt dat je alle bases gedekt hebt voor alles wat WoW naar je gooit!

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom word je gestimuleerd?

Als je de meeste mensen bent, wil je je kunnen aanmelden bij World of Warcraft, samen met je vrienden questen en zo snel mogelijk een level omhoog gaan.

Als je echter niet de tijd of het geduld hebt om dit zelf te doen, is er een makkelijke manier: koop een WoW-boost. Boosting services zijn beschikbaar voor alle spelerslevels en kunnen worden gekocht via igitems via onze lijst van professionele verkopers. Maar, waarom zou je voor deze diensten kiezen? Hier zijn een paar redenen waarom:

 • Je wilt gewoon doorgaan met het spelen van het spel. Als je iemand anders betaalt om je een boost te geven, bespaar je uren die je beter kunt besteden aan het spelen van het spel zelf in plaats van constant een level omhoog te gaan.
 • Als je weinig tijd hebt, kan een boostingservice je helpen om je vrienden in te halen die al een hoger level hebben.
 • Een boosted personage zal betere gear hebben en krachtiger zijn, wat betekent dat je een betere kans maakt tegen de moeilijkste eindbazen en dungeons in het spel.
 • Het kopen van een boost kan goedkoper zijn dan het kopen van de level boost van het spel om toegang te krijgen tot nieuwe content.

Als je dus op zoek bent naar een makkelijke manier om vooruit te komen in World of Warcraft, overweeg dan het gebruik van een boosting service. Het is een betaalbare en handige manier om het meeste uit het spel te halen.

Powerleveling

Er zijn veel redenen waarom je World of Warcraft powerleveling services zou willen kopen. Misschien ben je nieuw in het spel en wil je een voorsprong nemen op de concurrentie. Misschien heb je een muur op je huidige level geraakt en heb je hulp nodig om er voorbij te geraken. Of misschien heb je het gewoon te druk om de tijd te spenderen die nodig is om alle levels in je eentje te doorlopen.

Wat je reden ook is, er zijn vele voordelen aan het kopen van WoW powerleveling services die je niet krijgt als je het alleen doet. Hier zijn enkele van de grootste redenen waarom je World of Warcraft power leveling services zou willen kopen.

Scale de Arena ladder sneller

Een van de grootste trekpleisters voor veel spelers is om zo snel mogelijk mee te doen aan de Arena's. Echter, de enige manier om dit te doen is door middel van PvP gevechten of het kopen van voorgemaakte PvP uitrusting met echt geld. Geen van beide opties spreekt veel spelers aan die graag hun tijd nemen om hun personages op te bouwen en zelf uitrusting te verdienen. Als dit klinkt zoals jij, dan is het waarschijnlijk het beste dat je in plaats daarvan WoW powerleveling service koopt; dit zal de tijd verkorten die je nodig hebt om op een level te komen waar je het tegen elkaar op kunt nemen in de Arena.

Equip Unieke PvP uitrusting meteen

Als je de best mogelijke gear wilt uitrusten in je vroege avonturen in World of Warcraft, dan zul je het moeilijk krijgen zonder voorgemaakte PvP gear te kopen. Alle beste armor en wapens worden gedropt door eindspelbazen of gemaakt door spelers van hoog niveau.

Maximaliseer je verdiende goud

Goud is essentieel in World of Warcraft voor alles van het kopen van uitrusting en consumables tot het betalen van trainers, dus natuurlijk willen veel spelers zo veel mogelijk goud verdienen tijdens het levelen. Echter, zonder een goede kennis van waar de beste mogelijkheden zijn, kan het moeilijk of zelfs tijdrovend zijn om ze zelf te vinden. Dit is waar de WoW powerleveling service om de hoek komt kijken; door hun kennis en expertise met end-game activiteiten te gebruiken, zullen ze al deze mogelijkheden voor je ontdekken. Zo kun je je verdiende gold meteen maximaliseren in plaats van tijd te verspillen die je beter aan andere dingen kunt besteden.

Powerleveling in de context van World of Warcraft verwijst naar iemand anders die je personage voor je speelt en het naar het gewenste level brengt. Dit is niet noodzakelijkerwijs voor persoonlijk gebruik, maar kan ook worden gedaan als een service waarbij mensen geld betalen om hun personages te laten levelen door anderen.

Waarom iGitems kiezen voor Boosting?

Geen bots! Al onze boosting services zijn handmatig werk.

Geen cheats! Niemand wil gebanned worden, u niet, en onze boosters ook niet.

Elke stap van het boosten is transparant.

Uw betaling zal pas naar een booster worden gestuurd na uw bevestiging van de voltooiing van de dienst en wanneer u enthousiast bent over het resultaat.

Toen we dit bedrijf begonnen, was ons belangrijkste doel om hoogwaardige en professionele hulp te bieden aan spelers die hulp nodig hadden bij raiden, PVP en levelen. We zijn een groep gamers die WoW al meer dan tien jaar spelen, en we weten wat andere spelers nodig hebben. Ons team is de beste WoW boosting service die je kunt vinden op het hele internet.

Onze support staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. We zorgen er altijd voor dat je een geweldig pakket krijgt met een ervaren speler die alle ins en outs van WoW boosting kent.

We werken en spelen al vele jaren wow, we weten hoe het moet! Ons succes en uitstekende recensies spreken voor zich, en we zijn blij om te werken aan het maken van uw gaming ervaring beter samen met onze diensten. Onze medewerkers zijn zeer actief in-game, en ze zullen hun best doen om u te helpen welk doel u ook wilt bereiken - of dat nu raiden of levelen is - we've got you covered!

Wij bieden de volgende boosts:

 • World of Warcraft Account Leveling (het account wordt tot het maximum geleveld)
 • The Burning Crusade (TBC) account leveling (het account krijgt een level omhoog van 1-70)
 • Wrath of the Lich King (WotLK) account leveling (het account krijgt een level omhoog van 1-80)
 • Cataclysm (Cata) account leveling (het account krijgt een level omhoog van 1-85)

Wij bieden ook powerleveling aan voor vele andere activiteiten zoals beroepen, mounts, en achievements.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, veilige en professionele service om je World of Warcraft character of account te boosten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! We gebruiken altijd VPN software om je veiligheid en privacy te garanderen. En vergeet niet - onze medewerkers zijn altijd online om je te helpen, dus voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Twijfel niet langer - gebruik onze website of stuur ons een bericht, en wij zullen je World of Warcraft karakter in vuur en vlam zetten! We zijn 24/7 beschikbaar. Bezoek gewoon de bestelpagina voor meer informatie.

Gemeenschappelijkste Problemen voor WoW Spelers

 • Niet genoeg tijd om te spelen en hun end-game doelen te bereiken.
 • PvP beloont een en prestaties zijn te moeilijk te krijgen.
 • Tekort aan ervaring in wow voor raiding of mythische dungeons.
 • Gebrek aan goud om iets te kopen in het spel.
 • Willen hun alts spelen, maar hebben niet genoeg tijd of motivatie om ze zelf te versnellen
 • Gebrek aan interesse om deel te nemen aan gilde-evenementen

Merkt u bekende problemen op? Dat is waar iGitems voor is. Wij lossen je World of Warcraft-problemen op. Onze diensten hebben de vorm van dit spel veranderd met één simpele regel: sta boosters toe hun producten direct aan te bieden, wat lagere prijzen op de markt biedt.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?