Alle spellen
Spelletjes
Aanmelden

WoW-accounts te koop - World of Warcraft Shadowlands Account Marketplace

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom een WoW account kopen?

Als je een World of Warcraft account koopt, sla je de saaie dingen over en ga je meteen aan de slag met de dingen die voor jou het belangrijkst zijn. Of dat nu arena's zijn of raids op hoog niveau, je kunt het spel meteen gaan spelen.

Eén van de grootste voordelen van het kopen van een account is dat je kunt beginnen met een personage van hoog niveau. Dit betekent dat je meteen in de actie kunt springen en alles kunt ervaren wat het spel te bieden heeft.

Een ander voordeel van het kopen van een account is dat je geen uren hoeft te besteden aan het levelen van je personage. Dit kan je veel tijd besparen, vooral als je weinig tijd hebt.

Als je een World of Warcraft-account koopt, krijg je ook toegang tot alle content van het spel, inclusief uitbreidingen.

Over WoW Accounts Kopen

Als je in de markt bent voor een World of Warcraft account, zijn er vele opties voor je beschikbaar. De meest bekende optie is het kopen van een account op het internet van iemand die het al heeft. Er zijn ook sites waar spelers WoW accounts kunnen kopen en verkopen, zoals de onze.

Een account kopen kan erg handig zijn als je geen tijd of zin hebt om je character te levelen, maar er zijn verschillende problemen met deze methode die je moet overwegen voordat je je zuurverdiende geld weggeeft. Dit zal hieronder worden onderzocht.

Ten eerste, als je een account koopt, kun je niet onder je eigen naam spelen. Dit kan echter gemakkelijk worden verholpen door je naam in-game te veranderen via de in-game winkel.

Ten slotte is er altijd het risico dat het account dat je koopt een scam is. Het is niet altijd duidelijk of de persoon die je een account verkoopt ook echt de oorspronkelijke eigenaar is. Oplichters kunnen je bijvoorbeeld een account verkopen dat niet van hen is.

De veiligste optie bij het kopen of verkopen van World of Warcraft accounts is via igitems. Onze medewerkers controleren accounts handmatig en verifiëren alle verkopers zodat je zeker weet dat je in goede handen bent. Onze tevredenheidsgarantie beschermt je ook voor het geval er iets zou gebeuren.

Dingen om naar te kijken bij het kopen van een WoW Account

Bij het kopen van een World of Warcraft account zijn er een paar dingen waar je op moet letten.

 1. Verifieer de geschiedenis van het account. Zorg ervoor dat het account een schone geschiedenis heeft en nooit gebanned of geschorst is.
 2. Verifieer de huidige status van de rekening. Zorg ervoor dat de rekening actief is en geen hangende kosten of vergoedingen heeft.
 3. Verifieer het niveau en de uitrusting van de account.
 4. Verifieer de server van het account. Zorg ervoor dat het account op een server staat waar je graag op wilt spelen.
 5. Verifieer de prijs van het account. Zorg ervoor dat de prijs eerlijk is en binnen uw budget valt.
 6. Vraag om screenshots van het account. Vraag de verkoper om screenshots van het account, zodat u de inhoud kunt verifiëren.
 7. Vraag naar een terugbetalingsbeleid. Vraag de verkoper om een terugbetalingsregeling voor het geval u niet tevreden bent met het account.
 8. Lees de voorwaarden en bepalingen. Zorg ervoor dat u de bepalingen en voorwaarden van de verkoop te lezen voordat u de aankoop van de account.

Door het volgen van deze tips, kunt u ervoor zorgen dat u een kwaliteit world of warcraft account krijgt dat aan uw behoeften zal voldoen. Goede jacht!

Voorbereiding voor Shadowlands

Er is veel voorbereiding die je moet doen om je voor te bereiden op de World of Warcraft Shadowlands. Je moet ervoor zorgen dat je alle benodigde uitrusting hebt en dat je bekend bent met de nieuwe zones die beschikbaar zijn.

Een van de belangrijkste dingen om te doen is ervoor zorgen dat je uitrusting up-to-date is. De Shadowlands-uitbreiding introduceert een nieuwe rang van uitrusting, dus je moet ervoor zorgen dat je de best mogelijke uitrusting hebt om in de nieuwe zones te overleven.

Je moet ook beginnen met het aanleggen van een goudvoorraad. De Shadowlands-uitbreiding introduceert verschillende nieuwe munteenheden, waaronder oude munten en kristallen scherven. Je hebt deze munteenheden nodig om een aantal van de nieuwe voorwerpen te kopen die in de uitbreiding beschikbaar zijn.

Ten slotte wil je er zeker van zijn dat je bekend bent met de nieuwe zones. De Shadowlands-uitbreiding bevat veel nieuwe zones, waaronder de Deadwind Pass en het Isle of Thunder. Zorg ervoor dat je weet waar deze zones liggen en wat voor vijanden je er kunt verwachten.

Door je voor te bereiden op de World of Warcraft Shadowlands, kun je ervoor zorgen dat je klaar bent voor de uitdagingen die je te wachten staan in deze spannende nieuwe uitbreiding. Veel succes!

Wat is Shadowlands?

De uitbreiding Shadowlands voor World of Warcraft is een duistere en grimmige toevoeging aan het spel, die spelers meeneemt naar het hiernamaals. Ze moeten het opnemen tegen demonen en andere kwaadaardige wezens om de levende wereld te beschermen tegen hun invloed.

De uitbreiding bevat een nieuw continent genaamd The Shadowlands, een schimmig rijk waar allerlei demonische wezens wonen. Het is aan de spelers om deze wezens te stoppen met het verspreiden van hun invloed in de levende wereld.

Naast het nieuwe continent introduceert de Shadowlands-uitbreiding ook een aantal nieuwe functies en updates. Deze omvatten:

 • Een vernieuwde leveling-ervaring die spelers door verschillende regio's van The Shadowlands voert.
 • Dungeon-ervaringen, waaronder een kerker in raid-stijl.
 • Updates aan de PvP-ervaring van het spel.
 • Waarom iGitems kiezen voor een WoW Account?

  Er zijn genoeg redenen waarom je ervoor zou moeten kiezen om een World of Warcraft account van ons te kopen. Wij zijn een zeer gerenommeerd en vertrouwd bedrijf met jarenlange ervaring in de game-industrie. Onze accounts zijn gegarandeerd 100% veilig en betrouwbaar, en we bieden 24/7 klantenondersteuning zodat je altijd hulp kunt krijgen wanneer je die nodig hebt.

  We hebben ook een breed scala aan WoW accounts beschikbaar, dus je zult er zeker een vinden die aan je wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een account met een high-level character of veel zeldzame items, we hebben voor ieder wat wils. En het beste van alles is dat onze prijzen onverslaanbaar zijn, zodat je het meeste voor je geld krijgt.

Vertrouwd door 5m +Klanten
5.00 out of 5
8 klantenbeoordelingen
by Marilie
5/5
Good site, i will level more accounts to keep selling
2 days ago
by Otho
5/5
Great service, got my account instantly Then the seller confirmed the trade in a few minutes
4 days ago
by Névtelen
5/5
All good, no issues
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems: