Aanmelden
Log in.
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over Valorant

Valorant is een snel schietspel met intense competitie. Krijg je Valorant spel op de rails of zelfs naar de top met een snelle en betrouwbare power leveler of booster. High nu een veteraan van igitems om je Valorant rang omhoog te schieten.

Valorant heeft veel van wat andere grote FPS-titels hebben, en in sommige opzichten heeft Riot Games sommige functies nog beter gemaakt. Valorant is populair omdat het een intense spelervaring vol actie biedt. Het spel heeft een gedetailleerde en goed ontworpen kaart, die spelers veel verschillende manieren biedt om elke situatie te benaderen.

Daarnaast zorgt het physics-systeem van de game voor een realistische omgeving die spelers het gevoel geeft dat ze vechten voor hun leven. Valorant heeft ook vloeiende animaties en geweldige wapengeluiden, waardoor de ervaring nog meeslepender wordt.

Tot slot zorgt de uitgebalanceerde gameplay ervoor dat alle spelers een gelijke kans hebben om te winnen, ongeacht hun vaardigheidsniveau. Dit maakt Valorant een echte competitieve shooter die gamers van alle leeftijden zal aanspreken.

Valorant biedt een unieke gameplay-ervaring die je niet in andere videogames vindt. De snelle actie en strategische elementen houden spelers urenlang bezig. Bovendien zijn de microtransacties in het spel niet overdreven agressief, waardoor spelers van het spel kunnen genieten zonder veel geld uit te geven. Over het geheel genomen is Valorant een leuke en lonende ervaring waar spelers van alle leeftijden van kunnen genieten.

Is de koning van FPS nog steeds CS:GO na de nieuwkomer Valorant?

Er is geen supergemakkelijk antwoord, en dat nemen we je niet kwalijk. Het is misschien handiger om te bepalen hoe populair Valorant is door zijn positie tussen de beste FPS multiplayer games van dit moment te begrijpen. Als je denkt aan de drie koningen van first-person shooter-games, wat schiet je dan te binnen?

Misschien staan Counterstrike en de moderne versie daarvan, CS:GO, bovenaan. CS:GO is nauwkeurig, gebaseerd op vaardigheden, met verschillende kaarten en wapentypes. Het spel blijft tot op de dag van vandaag een legende.

Overwatch is een adrenalinerijke en kleurrijke game waarin de nadruk ligt op de helden. De synergie tussen personages en hun vaardigheden onderscheidt dit van andere games; het is zo leuk om ze samen te zien komen in perfecte harmonie.

Na een wankel begin is Rainbow Six Siege uitgegroeid tot een van de meest meedogenloze tactische first-person shooters van deze generatie. Het verdient zijn plaats tussen de grootste franchises zoals CS en Overwatch.

Valorant is een fascinerende mix van CS en Overwatch. Stel je een totale oorlog voor met helden en vaardigheden. In Valorant heb je dezelfde mogelijkheden als in CS en Overwatch. Dan is er nog de behoefte aan Valorant-boosting. Bij igitems bieden we allerlei Valorant boosts aan tot Radiant, die je rank verbeteren en laten zien waar je beter kunt worden.

Valorant is een competitief spel met de hoop om de volgende big thing te worden. Het heeft wat nodig is om het op te nemen tegen andere FPS-titels. Hoewel mensen misschien denken dat ze te laat op de markt waren, konden ze zich niet realiseren dat Valorant niet probeert de vorige succesvolle games te kopiëren, maar deze juist overtreft en het genre naar het volgende niveau brengt.

Wat is Valorant Boosting?

Valorant boosting is een verscheidenheid aan diensten die je helpen om hoger op de competitieve ladder te komen. Onze Valorant-boosters zijn bekwame professionals die andere spelers helpen en ondersteuning bieden, zodat hun rang en agentstatistieken naar nieuwe hoogten kunnen klimmen. Een van de beste manieren om aan de top van de Valorant ranglijst te komen is door onze Valorant Boosters te gebruiken. We bieden verschillende diensten om je op weg te helpen, waaronder het boosten van je divisie- en plaatsingswedstrijden met een perfecte seizoensstart en gegarandeerde winstpercentages.

Ben je het zat om vast te zitten in je spel? We bieden Valorant solo boosting aan, waarbij één vaardige gamer op je account inlogt en je gewenste rang bereikt. Maak je geen zorgen - je accountgegevens zijn 100% veilig bij iGitems. Er is ook een optie om met de booster te spelen zonder je accountgegevens te delen, genaamd Valorant duo boosten - speel samen met ons pro-team. Naast deze populaire Valorant boosting services, biedt iGitems ook competitieve games/wins, powerleveling en agent missies. Als je ooit een op maat gemaakte boosting service nodig hebt, zal onze 24/7 klantenservice je graag helpen om een deal te sluiten met onze betrouwbare verkopers.

Waarom Valorant Boosting kopen?

Valorant Boosting biedt een breed scala aan voordelen voor degenen die het gebruiken. Een van de belangrijkste voordelen is dat het efficiënt en snel is, wat te zien is aan de bliksemsnelle rankverhogingen door onze geverifieerde Immortal/Radiant boosters. iGitems garandeert dat de diensten van onze Valorant boosters niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, maar ook een plezierige en probleemloze ervaring bieden. Het hoge niveau van professionaliteit zorgt ervoor dat het proces veilig en snel zal verlopen zonder zorgen over oplichtersgedrag van vele niet-geverifieerde boosters op andere platformen.