Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop Goedkoop RuneScape Goud - RS3 GP Marktplaats

Zowel nieuwe spelers in RuneScape als terugkerende veteranen weten dat items tegenwoordig een arm en een been kosten. Om enige kans te maken tegen eindbazen, hebben gamers honderden miljoenen aan Runescape gold nodig. Om deze reden grinden sommigen het allemaal zelf in plaats van goedkope RS3 valuta te kopen van online marktplaatsen zoals die van ons hier bij igitems.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom voor ons kiezen?

Hoeveel onderzoek heeft u al gedaan om onze service te vinden? We kunnen u verzekeren dat het makkelijker is om gewoon het onderstaande te lezen.

Als een professionele marktplaats van RS3 gold, zijn we toegewijd aan het leveren van de beste service en goedkope prijs items voor spelers die behoefte hebben aan Runescape 3 gold.

Wij zijn altijd 24/7 online, alle emails of berichten worden supersnel beantwoord, en uw bestelling wordt zo snel mogelijk voltooid. Dat betekent dat wanneer u met succes betaalt, uw bestelde items ASAP in-game zullen worden verzonden. Als er enige vertraging is, zullen wij u op voorhand.

Neem een paar minuten de tijd om onze website te bekijken; ik weet zeker dat u zult vinden wat u zoekt. En als er iets is waar u hulp bij nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Dus, je denkt erover om Runescape gold te kopen? Hier zijn een paar redenen waarom u van ons zou moeten kopen:

 • Wij bieden de beste prijzen op de markt.
 • Onze klantenservice is top-notch en altijd beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of zorgen.
 • Wij hebben een breed scala aan betalingsmogelijkheden om uit te kiezen, zodat u degene kunt vinden die het beste voor u werkt.
 • Wij hebben een grote voorraad goud, zodat u altijd kunt vinden wat u nodig heeft.
 • Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in de branche. U kunt erop vertrouwen dat wij kwaliteit goud en een uitstekende klantenservice.

Runescape Economie

De economie in Runescape is gebaseerd op een vraag en aanbod systeem. Dit betekent dat de prijzen van items worden bepaald door hoeveel er van een item beschikbaar is en hoeveel mensen het willen hebben. Bijvoorbeeld, als er veel vraag is naar goud, maar niet veel mensen verkopen het, zal de prijs van goud hoog zijn. Als echter meer mensen goud gaan verkopen, zal de prijs dalen.

In de meeste gevallen zullen de prijzen van de voorwerpen stijgen en dalen, afhankelijk van wat er in het spel gebeurt. Als bijvoorbeeld veel spelers in een bepaald gebied vechten, zullen de prijzen van wapens en harnassen uit dat gebied stijgen omdat ze schaarser worden.

Er zijn ook verschillende manieren om geld te verdienen in het spel. Een populaire methode is om laag te kopen en hoog te verkopen. Als je bijvoorbeeld ziet dat de prijs van een bepaald voorwerp is gedaald, kun je het kopen en het voor een hogere prijs verkopen als de prijzen weer stijgen. Een andere manier om geld te verdienen is door grondstoffen te verzamelen en deze vervolgens aan andere spelers te verkopen. Veel minigames kunnen gespeeld worden om winst te maken.

In het algemeen zijn er veel mogelijkheden om geld te verdienen in Runescape. Het is aan jou om uit te zoeken hoeveel werk je erin wilt steken en wat voor inkomen je wilt.

Runescape terug naar de basis

Runescape is een massively multiplayer online role-playing game, ook bekend als MMORPG, dat voor het eerst werd uitgebracht in januari 2001. Het werd gemaakt door Andrew en Paul Gower, twee broers in het Verenigd Koninkrijk die het spel zelf codeerden. Het spel speelt zich af in een middeleeuwse fantasiewereld waar spelers kunnen kiezen uit verschillende karakterklassen, waaronder krijgers, magiërs en rangers. Spelers kunnen de wereld verkennen, queesten voltooien, monsters bevechten en hun vaardigheden verbeteren. Er zijn ook mogelijkheden om player-versus-player gevechten aan te gaan.

Het spel heeft meer dan 200 miljoen geregistreerde accounts en wordt gespeeld in meer dan 180 landen. Het is vertaald in 26 talen. In 2011 werd Runescape verkozen tot de populairste gratis MMORPG, en in 2011 won het de Gold Award voor Beste Gratis Multiplayer Game bij de Golden Joystick Awards.

Runescape heeft vijf verschillende aanvalsvaardigheden die spelers kunnen levelen: aanval, kracht, verdediging, magie, en afstand. Naarmate spelers meer levels in deze vaardigheden krijgen, krijgen ze toegang tot nieuwe vaardigheden of voorwerpen. Spelers worden beloond voor het trainen van hun accounts door het verkrijgen van ervaringspunten (XP). Zodra spelers genoeg XP hebben, krijgen ze een vaardigheidsniveau. Spelers stellen in hoeveel punten ze willen verdienen in vergelijking met andere spelers op wat bekend staat als de Hiscores. Hoe hoger het totale level van een speler is, hoe makkelijker monsters verslagen kunnen worden en hoe meer geld ze zullen verdienen.

Een van de meest populaire aspecten van Runescape is het economische systeem. Spelers zijn in staat om items te kopen en verkopen met elkaar door middel van een speler-gestuurde economie. Dit stelt spelers in staat geld te verdienen door hun eigen items te verkopen of door quests te voltooien die hen belonen met zeldzame en waardevolle items. Het duurste item ooit verkocht in Runescape was een feesthoed, die meer dan $1,000 opbracht.

Sinds het begin heeft Runescape vele veranderingen en updates ondergaan. In 2013, "The Evolution of Combat" update vernieuwde het vechtsysteem van het spel volledig. Onlangs kwam een update genaamd "The Land Out of Time" uit, die een nieuw gebied introduceert in het spel. Updates voegen meestal nieuwe locaties, voorwerpen en vaardigheden toe, maar soms veranderen ze de werking van het spel volledig.

Duurzaamste voorwerpen in Runescape?

De duurste voorwerpen in RuneScape zijn meestal de zeldzaamste en meest waardevolle. Deze items kunnen bepaalde wapens en bepantsering, feesthoeden, en meer omvatten.

De meeste van deze voorwerpen hebben een flink prijskaartje, omdat ze moeilijk te krijgen zijn. Dus als je je wilt uitleven op luxe spullen, wees dan bereid diep in de buidel te tasten.

Als u op zoek bent naar de zeldzaamste en beste spullen, bekijk dan de onderstaande lijst:

 1. Party Hoeden

  Voor het eerst uitgebracht tijdens RuneScape's 5e kerstviering in 2001, zijn deze feestelijke hoeden zeer gewild bij verzamelaars. Zoals met de meeste stopgezette items, kunnen ze nu alleen worden verkregen via de handel.

 2. Dragon Claws

  Deze klauwen behoren tot de krachtigste wapens in RuneScape, en kunnen alleen door leden worden gehanteerd. Ze kunnen worden verkregen als een zeldzame drop van drakenimplosies of handel.

 3. Torva pantser

  Dit harnas van de bovenste plank is gemaakt voor spelers van hoog niveau en is een van de duurste voorwerpen in het spel. Het kan worden verkregen als een zeldzame drop van Nex, de baas van het Zarosian bolwerk, of via de handel.

 4. Elder Maul

  Deze reusachtige tweehandige strijdknots is een van de krachtigste wapens in RuneScape.

 5. Pernix pantser

  Dit pantser is gemaakt voor spelers van hoog niveau en is een van de duurdere voorwerpen in RuneScape. Het kan worden verkregen als een zeldzame drop van Nex, de baas van het Zarosian bolwerk, of via de handel.

 6. Godszwaardscherven

  De scherven zijn de overblijfselen van de drie godenzwaarden die zijn verkregen als beloning in de God Wars Dungeon. Hoewel elke scherf verhandelbaar is, kunnen ze niet als een geheel worden uitgerust - ze moeten eerst worden gecombineerd met een handvat om een compleet godszwaard te maken.

 7. Zuriel's Hood

  Deze kap is onderdeel van een set die ooit toebehoorde aan een avonturier genaamd Zuriel. Hij kan worden verkregen door te ruilen of door hoogwaardige boss drops, en heeft enkele van de hoogste stats in RuneScape!

In conclusie, zoals u kunt zien uit deze lijst, sommige items zijn meer waard dan hun gewicht in goud! Dus als je het geluk hebt om je handen op een van deze items te koop te krijgen, zorg ervoor dat ze veilig en knus in uw bank. En onthoud: als je het niet kunt betalen, maak je geen zorgen.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?