Login / Join

Wat is Escape from Tarkov?

Als je iemand bent van actiespellen houdt, is Escape from Tarkov misschien iets voor jou!

 

Tijd om te ontsnappen van de werkelijkheid

 

Escape from Tarkov is een verhaalgedreven, realistisch, hardcore, en op actie gebaseerd online spel. Het spel is gebaseerd in de Norvinsk regio. Het speelt zich af in een tijd van oorlogvoering, waar er veel paniek is, en de meeste lokale mensen de stad hebben verlaten. Een paar zijn achtergebleven en doen alles wat in hun macht ligt om te overleven, hun hun levensomstandigheden te verbeteren, en de mensen om hen heen te helpen. Deze onstabiele situatie heeft geleid tot de vorming van de "Scavs." Dit zijn inwoners van Tarkov... die een woeste manier van leven hebben aangenomen. Ze hebben gevaarlijke en gewapende bendes gevormd en plannen de verdeling van Tarkov. Deze periode wordt gekenmerkt door hebzucht, confrontatie, geweld en humor. Schutters zijn bereid tot het uiterste te gaan... om te krijgen wat ze willen, inclusief het vermoorden van de lokale bevolking.

 

Dit spel wordt gespeeld vanuit het huurlingen, die de eerste ronde van het conflict hebben overleefd, perspectief. De spelers mogen een kant kiezen, ofwel BEAR ofwel USEC. Zodra een kant is gekozen is, moet je je een weg banen uit Tarkov. Een paar complicaties die je onderweg tegenkomt zijn:

 

-       Cut toeleveringsketens.

-       Stad grenzen afgesloten door het Russische leger en de VN.

-       Verloren communicatie met het operationele commando.

 

Deze barre omstandigheden betekenen dat je moet kiezen hoe te overleven en hoe je je weg vindt uit de chaos.

 

Wat kun je verwachten

 

Een paar dingen die u kunt verwachten te ervaren zijn:

 

-       Een verhaalgebaseerd spel dat in multiplayermodus kan worden gespeeld. Je kunt de reis de reis met je vrienden.

-       Meerdere gebieden om te verkennen. Het spel speelt zich af in verschillende omgevingen en biedt zo een grote verscheidenheid. Locaties zijn onder andere Tarkov-stad, militaire bases, chemische fabrieken en burger blokken. Het spel biedt ook verschillende tijden van de dag en weer omstandigheden.

-       De mogelijkheid om geheime locaties te ontdekken. Je kunt verborgen magazijnen ontdekken, faciliteiten, kantoren en voorraden.

-       Krijg toegang tot belangrijke informatie en goederen die zullen helpen bij het begrijpen van de huidige situatie in de stad.

-       Ondek alle mysteries, vorm allianties met ex-vijanden, verander je plan van aanpak, en het belangrijkste, ontsnap uit Tarkov!

 

Live Through de ervaring

 

De ultieme game-ervaring betekent dat je:

 

-       Let op op de gezondheid van je personage.

-       Interactie met uw omgeving op de juiste wijze.

-       Hanteer je wapen alsof je dat in het echt ook doet.

-       Breid je tactieken en vaardigheden uit. Gebruik strategie.

-       Geef controle over de acties van je personage.

 

Tijd om te vechten voor je leven

 

Het is tijd om om je vaardigheden op de proef te stellen. Als je sterft, verlies je alle voorwerpen die je hebt gevonden en meegenomen. Zorg ervoor dat je je uitrusting en wapens, gezuiverd water, en voedselrantsoenen hebt. Organiseer en bereid je voor. Er zullen gevallen vijanden zijn, vrienden die je verraden, en vreemden die je helpen. Ben je klaar voor de ultieme strijd om te overleven? Je kunt je nergens verstoppen, huilen of schreeuwen.

 

Alles wat je hoeft te doen is er levend uitkomen!

Editorial Office
igitems