Login / Join

Waar Dota Accounts te kopen: Top Marktplaatsen beoordeeld

Dota 2-accounts kunnen een verstandige investering zijn voor mensen die hun spelervaring willen verbeteren. Het kan echter moeilijk zijn om veilige marktplaatsen te vinden om je geld aan toe te vertrouwen.

Waarom accounts kopen voor Dota 2

Dota 2 gebruikt verschillende ranglijsten om het vaardigheidsniveau te markeren. Het kost echter veel tijd om het spel onder de knie te krijgen en het meest wenselijke bracket niveau te bereiken. Accounts kopen voor Dota 2 betekent dat spelers toegang tot het spel van een andere speler kunnen kopen voor een verbeterde ervaring.

U kunt kiezen welk account u wilt kopen op basis van de ranglijsten, die als volgt zijn:

  • Herald
  • Guardian
  • Kruisvaarder
  • Archon
  • Legende
  • Oude
  • Goddelijke
  • Onsterfelijke

Herald is de laagste rang, en de meeste gebruikers doen geen moeite om deze accounts te kopen. Het is de eenvoudigste rang om te bereiken. Aan de andere kant, de hogere niveaus kosten meer geld. Aangezien het verkrijgen van een Onsterfelijke rang het langst duurt, kan een gebruiker met een Onsterfelijke account meer geld vragen.

Moet je een Smurfenaccount kopen?

Zoals gezegd geven veel gamers hun geld niet uit aan smurfenaccounts. Hiermee kunnen gebruikers het opnemen tegen andere tegenstanders met een lagere rang, maar ze bieden niet veel mogelijkheden om het op te nemen tegen spelers met meer vaardigheden.

Niettemin, als je een ervaren gebruiker bent, kun je het leuk vinden om een van deze accounts te kopen, omdat ze laten zien hoeveel je je spel hebt verbeterd. Bovendien kan een smurfenaccount je helpen om terug te keren naar de basis als je in de standaardwedstrijden verlies hebt geleden.

Waar kun je Dota 2 accounts kopen?

Bij elke aankoop moet je ervoor zorgen dat je geld naar een betrouwbare bron gaat. Elke gamer kan zijn Dota 2 account verkopen, maar het vinden van een betrouwbare verkoper kan een uitdaging zijn.

Daarom worden de volgende marktplaatsen beschouwd als de meest betrouwbare voor het succesvol kopen van Dota 2 accounts.

igitems

Als een betrouwbare bron voor het kopen van Dota 2 accounts, igitems helpt bij naadloze transacties tussen kopers en verkopers. De gebruikerservaring is een positieve eigenschap die gamers aanmoedigt om terug te keren.

De meeste kopers ontvangen hun aankopen binnen enkele seconden. Als er problemen zijn, hebben ze toegang tot 24/7 klantenondersteuning.

igitems overtreft de verwachtingen voor haar beschermende functies. Alle transacties zijn beveiligd met behulp van betrouwbare technologie, en het restitutiebeleid verzekert kopers over hun aankopen.

PlayerAuctions

Dit is een van de beste platforms voor het kopen van Dota 2 accounts. Sinds 1999, PlayerAuctions een derde partij in het begeleiden van gaming transacties, het creëren van een veilige en betrouwbare ruimte.

Kopers geven hun betalingsgegevens niet rechtstreeks aan de verkoper, wat gevaarlijk kan zijn. In plaats daarvan gaan de gegevens via PlayerAuctions. Het platform wacht op de bevestiging van de koper dat hij zijn product heeft ontvangen en stuurt vervolgens de betaling naar de verkoper.

Bovendien inspecteert PlayerAuctions alle accounts die op de site worden verkocht. Dit zijn betrouwbare onderzoeken, maar kopers kunnen verzekeringspakketten kopen als ze zich nog steeds ongemakkelijk voelen bij hun transactie.

De verzekering die het platform aanbiedt, beschermt de koper tegen het opschorten of terugvorderen van zijn nieuw verworven account door een probleem met de verkoper. Dit komt zelden voor. Als dat echter gebeurt, ontvangt de koper een coupon van PlayerAuctions voor het bedrag dat door de verzekeringsdekking wordt gedekt.

In het algemeen is dit platform betrouwbaar en gaat het verder dan het vertrouwen van de klant.

G2G

Een ander betrouwbaar platform is G2G. Het bestaat al sinds 2015 en helpt bij spelaankopen die verder gaan dan alleen accounts, maar ook spelvaluta en skins.

Tijdens elke transactie gebruikt het platform een SSL-codering genaamd GamerProtect die elke investering beveiligt - ongeacht hoe je betaalt. G2G accepteert verschillende betalingsmethoden, zodat accounts voor iedereen beschikbaar zijn.

Om een aankoop te doen, moet je een G2G-account hebben. Dit is geen belangrijk obstakel, want het installatieproces duurt niet meer dan een paar minuten.

PlayerUp

Wat begon als een handelsplatform voor game-accounts is uitgegroeid tot een unieke site gewijd aan de aankoop van alle soorten accounts, inclusief sociale media. PlayerUp staat dan ook bekend om zijn succes bij het begeleiden van transacties van accounts, zoals die van Dota 2.

Het platform is een legit site, want de meeste reviews geven aan dat gebruikers een positieve ervaring hadden. Sommigen klagen dat de klantenservice niet al te behulpzaam is, maar alle gebruikerservaringen zijn verschillend.

Al met al, als je op zoek bent naar een hoogstaand Dota 2-account, is PlayerUp een slimme marktplaats.

Andere manieren om je rang te verhogen

Een Dota 2 account kopen is een alternatief voor uren en uren spenderen om je ranking te verbeteren. Dit is echter niet het enige alternatief dat je moet zoeken om je rang te verhogen. Kalibratie boosting is waar andere gamers op jouw account spelen. Zij kunnen je kalibratie versterken, die je ranking aan het begin van een seizoen bepaalt.

Je kunt ook kopen boosting diensten om je Dota 2 stats te verbeteren. Je kunt dus iemand anders betalen om je een voorsprong te geven.

De bodemlijn

Het kan een uitdaging zijn om een betrouwbare verkoper voor Dota 2 accounts te vinden. De bovenstaande platforms worden echter vertrouwd door duizenden gamers.

Editorial Office
igitems