Login / Join

Korte tips voor het winnen van Clash Royale gevechten

Is er iets dat u'wilt weten over Clash Royale? U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want wij hebben u gedekt! Clash Royale lijkt op het eerste gezicht een eenvoudig spel, maar het's een stuk ingewikkelder dan het lijkt. Veel mensen slaan liever de moeilijkere en tragere delen van het spel over en kopen een account dat al een hogere rang heeft, waardoor ze meteen een aanzienlijk voordeel hebben!

Als dat niet is wat je zoekt, maar je wilt een expert worden met meer dan 90 verschillende kaarten, dan'valt er veel te leren. Dat'is waar wij in beeld komen! Gelukkig maar! Als je'nieuw bent in Clash Royale, of als je'al een tijdje speelt, dan hebben wij'wat advies voor je.

Haal je stempel als torenvernietiger in deze snelle online multiplayer-game. We'll leren je hoe je moet winnen in Clash Royale.

Lekt geen kostbaar elixer

Zowel jij als je tegenstander's elixir worden met dezelfde snelheid gegenereerd. In de tussentijd verspil jij elixer en ben je in het nadeel als hij eenheden gaat gebruiken.

De torens moeten worden vernietigd om het spel te winnen. Met eenheden kun je dat doen—elke eenheid kost elixer. Meer elixer hebben verhoogt je kansen om te winnen, want meer elixer betekent meer troepen, en met meer troepen heb je een grote kans om te winnen. Dus, wanneer moet je eenheden gaan gebruiken? Speel ze zo snel als je kunt als je'in verdedigingsmodus bent net voordat het elixer 9 bereikt, indien nodig. Elk elixer zal op deze manier worden gebruikt, dus er zal geen verspilling zijn.

Uitgebalanceerd Deck

Grondgebaseerde melee-rakkers en fragiele afstandsvechters horen niet thuis in een deck. Overweeg het gebruik van een mix van 'tanks,’ splash damage eenheden, en lange afstandswapens om hele forten uit te schakelen bij het bouwen van je deck. Als je niet in staat bent om het deck te bouwen dat je wilt, kun je kijken naar het online kopen van Clash Royale-artikelen. Om te voorkomen dat je wordt leeggezogen terwijl je wacht op het bijvullen van elixer, moet je meerdere kaartwaarden bij de hand hebben.

Deploy Tower Targeting Troops

Torenbrekende eenheden zoals de Giant en de Hog Rider zijn speciaal voor dit doel ontworpen. Omdat ze niet worden beïnvloed door de plaatsing van een aangrenzende eenheid op het slagveld door je tegenstander, is het hebben van een van deze eenheden in je deck voordelig.

Don't Just Deploy Troops near the Bridge

Je zult niet genoeg elixer hebben om je aanval te ondersteunen als je maar één eenheid op de brug zet. De tegenstander kan hem meestal verdedigen met behulp van de vijandelijke torens.

Gebruik Meat Shield-troepen om te verdedigen

Verschillende troepen kunnen zich verdedigen tegen meerdere inkomende vijanden. Je kunt ze inzetten in de lijn van onderschepping om je vleesschild te worden terwijl je wacht op extra elixer of betere troepen.

 

 

Zwermen kunnen worden gebruikt om grote vijanden neer te halen

De elixerhandel in Clash Royale's is van cruciaal belang voor succes. Gebruik kaarten met lagere waarden om de eenheden van je tegenstander te verslaan's. Zwermen Goblins of Skeletten kunnen een Mini P.E.K.K.A. neerhalen met slechts één elixer (vier). De vliegende aanvallen van het Minionleger zijn verwoestend. Er is echter één uitzondering op deze regel: geharde Barbarians zijn bestand tegen pijl- en vuurbalaanvallen.

Unit Pairing

Je wilt niet steeds eenheden in hun eentje inzetten, want dan worden ze afgeslacht. Kies combinaties die samen krachtiger zijn.

Gebruik een spreuk

In Clash Royale kunnen spells worden gebruikt om een tegenstander te dwarsbomen of de kracht van een aanvalsmacht te vergroten. Freeze en Zap zijn twee van onze favorieten, omdat ze tegenstanders voor een korte periode bevriezen en verdoven.

Onderwijs jezelf

Een goede manier om je spel te verbeteren is door advies te vragen aan betere spelers. Als je geen vrienden hebt die ervaring hebben met het spel, kun je altijd op zoek gaan naar een coachingsdienst om je te helpen beter te worden!

Editorial Office
igitems