Aanmelden
Log in.
OSRS-Items kopen - OSRS-Itemshop

OSRS-Items kopen - OSRS-Itemshop

Het enorme aanbod van Old School Runescape items is bijna eindeloos. Ze komen in veel verschillende vormen en vormen, met inbegrip van gehouden in inventaris of opgeslagen bankruimte voor snelle toegang later op. OSRS Items kunnen worden verkregen door middel van skilling zoals mahonie planken of gevechten zoals draken botten, alsmede het vinden van hen te koop op igitems; sommige gewilde versnelling heeft zelfs speciale eigenschappen die de spelers in staat stellen om hun vechtkunsten sterk te verhogen

Verkoop
0 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Hoe worden de meest gezochte OSRS items verhandeld?

Kopers struinen RuneScape af naar de meest gewilde items, terwijl anderen ze voor een meerprijs kopen van gamers online. De Twisted Bow, Ghrazi Rapier en Dragon Claws zijn enkele van de meest gewilde items in OSRS - maar je hoeft ze niet per se van een Grand Exchange te kopen. De boog zelf kost meer dan 1 miljard OSRS gold op de exchange! Je kunt ze ook verdienen via Chambers of Xeric's Realm terwijl ze beschikbaar zijn als beloningen voor respectievelijk Theatre Of Blood; er is echter een minimale kans om een van beide te krijgen, dus grinding zou nodig zijn.

Er zijn veel items in OSRS waar mensen voor farmen, kopen en zelfs moorden! Items in OSRS zoals de Dragon Claw, een van de sterkste klauwen die niet gesmeed kan worden, verkopen voor bergen goud op de Grand Exchange. Items zoals Dragon Bones kunnen ook gefarmed worden en dan in bulk verkocht worden voor een gezonde goudinjectie in je bank!

Inleiding tot enkele belangrijke OSRS Wapens

Het is een goed idee om wapens in alle drie de gevechtsstijlen te hebben als je wilt dat je karakter succesvol is. Een melee-georiënteerde speler zou moeten investeren in zeisen of melee wapens, terwijl iemand die de voorkeur geeft aan Magie kan kiezen voor toverstokken. Degenen die op zoek zijn naar afstandsaanvallen kunnen de jongens nuttig vinden. Het Saradomin Godsword, bijvoorbeeld, is in staat om de hitpoints en prayer points van de speler te herstellen. Terwijl het je kan genezen, kan de Scythe of Vitur ook drie tegenstanders in één keer beschadigen! Maar - als gevechten van een afstand je beter bevallen dan Magie, zoek dan Twisted Bow of Toxic Blowpipe, die respectievelijk een hogere nauwkeurigheid hebben maar minder schade aanrichten aan vijanden.

Voor magiërs zijn er vele mogelijkheden, van zeldzame stafen tot toverstokken. I Staff tot Kodai Wand en de aanpasbare Nightmare Staff. De stafspreuk kan ook gebedspunten herstellen.

De krachten van de Nightmare Staff zijn afhankelijk van de orb die je eraan bevestigt. Als je een Eldritch Orb vastmaakt, worden je gebedspunten verhoogd tot boven het niveau dat ze waren en wordt de helft van de schade van een enkele slag hersteld; de Harmonised Orb verhoogt de aanvalssnelheid voor degenen die dit voordeel in de loop van de tijd wensen. Als je echter de voorkeur geeft aan macht in getallen, dan zijn Volatile Orbs wellicht meer gewenst - deze geven niet alleen krachtige speciale aanvallen, maar schalen ook op basis van Magisch niveau!

Waarom igitems kiezen voor OSRS Items?

We hebben allemaal één doel voor ogen als we Old School Runescape spelen: het verkrijgen van de best mogelijke items. Je kunt dit op vele manieren doen, maar het verkrijgen van een van deze ultieme deals zal moeilijk zijn, dus raak niet te ontmoedigd als het niet een gemakkelijke taak is! Trouwens, iGitems zal altijd de meest betrouwbare marktplaats zijn die alles verkoopt van wapens tot armors; Het zijn perfecte aanvullingen ongeacht welk type spelers zelf willen.

iGitems is gestart met één doel voor ogen: gamers over de hele wereld een veilige, gemakkelijke manier bieden om via gaming met elkaar in contact te komen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in combinatie met creativiteit voor het ontwerp, kunnen we dit waarmaken! Nu kunt u elk spel van overal bestellen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de betalingsverwerking of over de vraag of het spel al dan niet op tijd zal aankomen. Alle bestellingen komen ook met onze deskundige klantendienst wanneer dat nodig is. Wij willen aan de behoeften van elke speler voldoen, of ze nu een pro of beginner zijn. Dat is waarom wij goedkope producten en diensten aanbieden; op deze manier, is er geen behoefte voor u om OSRS artikelen van andere websites te kopen.

Over Old School RuneScape

Old School RuneScape is een videospel dat werd uitgebracht in 2013, en het is een remake van het originele spel RuneScape uit 2001. Het spel is gebaseerd op de fantasiewereld van Gielinor, die is verdeeld in koninkrijken, regio's en steden. Spelers kunnen de wereld verkennen door rond te lopen of mounts te gebruiken om sneller te reizen.

Het doel van het spel is om quests te voltooien en beloningen te verdienen. Quests zijn taken die spelers kunnen voltooien om XP (ervaringspunten) en geld te verdienen. Er zijn ook minigames die spelers kunnen spelen voor hun plezier of voor beloningen.

Een van de dingen die Old School RuneScape populair maakt, zijn de retro graphics en gameplay. De ontwikkelaars hebben het moeilijk gemaakt om moderne graphics te gebruiken, dus spelers moeten vertrouwen op hun verbeelding als ze spelen. De retrostijl zorgt er ook voor dat het zich onderscheidt van andere spellen.

Old School RuneScape is gratis te spelen en draait op een online platform dat een "browserspel" wordt genoemd. Dit betekent dat gebruikers kunnen spelen door op links in een webbrowser te klikken, zonder iets te hoeven downloaden. Het is een makkelijke manier voor mensen om toegang tot het spel te krijgen wanneer ze maar willen.

Het is een makkelijke manier voor mensen om toegang tot het spel te krijgen wanneer ze maar willen. En daarom bestaan er OSRS marktplaatsen zoals iGitems om de spelervaring van spelers enorm te helpen verbeteren.

Waarom zou je Old School RuneScape Items moeten kopen?

Er zijn een paar redenen waarom gamers Old School RuneScape Items kopen in plaats van ze te verdienen door gold te farmen of challenges te voltooien. Een van de meest voorkomende is dat ze niet genoeg tijd om handen hebben. Als gevolg daarvan willen ze de korte tijd die ze op OSRS hebben effectiever gebruiken, door quests te voltooien en te skillen, niet door items te verzamelen.

Andere keren zijn de items gewoon niet te koop in het spel. De Grand Exchange (GE) berust op spelers die items plaatsen die anderen kunnen kopen. Soms zijn er niet genoeg van dat item om rond te gaan (vooral als de drop rate laag is), en willen spelers er geen afstand van doen, wat betekent dat er geen of minder aanbiedingen voor dat specifieke item in de GE zijn.

Als gevolg hiervan wenden gamers zich tot anderen voor hulp. Dat betekent het kopen van OSRS items van websites van derden, die individuen items aanbieden waar ze misschien naar op zoek zijn of waar ze misschien niet eerder van hebben geweten. Een van de meest opmerkelijke sites is iGitems, en wij laten spelers Old School RuneScape items kopen en verkopen voor real-life money.

Waarom OSRS Items verkopen bij iGitems?

iGitems, een zeer gerenommeerde marktplaats van derden, biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere platforms en verkoopmethoden. Deze omvatten:

Een groter publiek - Potentiële kopers die misschien niet op de hoogte zijn van je item, kunnen het op iGitems efficiënter vinden dankzij onze enorme gebruikersbasis. Niet te vergeten dat het veel kosteneffectiever is dan adverteren via andere kanalen zoals sociale media of rubrieksadvertenties. Waarom? Vermelding is gratis bij iGitems!

Veiligheid en beveiliging - U kunt er zeker van zijn dat uw betaling en persoonlijke gegevens beschermd zijn wanneer u een betrouwbare marktplaats gebruikt.

Gemak - iGitems biedt een one-stop shop voor kopers en verkopers, waardoor het voor klanten makkelijk is om je OSRS items te vinden en transacties te voltooien. Dat betekent dat je ook snel betaald krijgt! We laten verkopers niet wachten op betaling.

Klantenservice - Als er iets mis gaat met een transactie, of je hebt andere vragen of zorgen, onze 24/7 live chat biedt behulpzame klantenservice.

Vertrouwen en professionaliteit - iGitems OSRS marktplaats behoort tot een gevestigd, vertrouwd platform dat kan helpen het vertrouwen tussen kopers en verkopers te verbeteren.