Old School RuneScape
Login / Join
OSRS-items kopen - OSRS-itemshop

OSRS-items kopen - OSRS-itemshop

Rust jezelf uit met zeldzame OSRS-items voor een legendarisch avontuur.

1 Results
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
  • Verschillen in tijdzone
  • Server en regio verschillen
  • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Het enorme aanbod aan Old School Runescape-items is bijna eindeloos. Ze zijn er in veel verschillende vormen, inclusief in de inventaris of in de bankruimte om er later snel bij te kunnen. OSRS Items kunnen worden verkregen door skilling zoals mahonie planken of gevechten zoals drakenbotten, maar je kunt ze ook te koop vinden op igitems; sommige gewilde gear heeft zelfs speciale eigenschappen waarmee spelers hun gevechtsvaardigheden enorm kunnen vergroten.

Hoe worden de meest gezochte OSRS items verhandeld?

Kopers struinen RuneScape af op zoek naar de felbegeerde items terwijl anderen ze tegen een hoge prijs kopen van gamers online. De Twisted Bow, Ghrazi Rapier en Dragon Claws zijn enkele van de meest gewilde items in OSRS - maar je hoeft deze niet per se van een Grand Exchange te halen. De boog zelf kost meer dan 1 miljard OSRS gold op de beurs! Je kunt ze ook verdienen via Chambers of Xeric's Realm terwijl ze beschikbaar zijn als beloning voor respectievelijk Theatre Of Blood; de kans dat je een van beide krijgt is echter minimaal, dus grinden zou nodig zijn.

Er zijn veel items in OSRS die mensen farmen, kopen en zelfs voor doden! Items in OSRS zoals de Dragon Claw, een van de sterkste klauwen die niet gesmeden kan worden, verkopen voor bergen goud op de Grand Exchange. Items zoals Dragon Bones kunnen ook worden gekweekt en dan in bulk worden verkocht voor een gezonde hoeveelheid goud op je bank!

Introductie tot enkele belangrijke OSRS wapens

Het is een goed idee om wapens te hebben in alle drie de gevechtsstijlen als je wilt dat je personage succesvol is. Een melee-georiënteerde speler moet investeren in zeisen of melee wapens, terwijl iemand die de voorkeur geeft aan magie kan kiezen voor toverstokken. Degenen die op zoek zijn naar afstandsaanvallen kunnen jongens nuttig vinden. Het Saradomin Godszwaard bijvoorbeeld kan de hitpoints en gebedspunten van de speler herstellen. Terwijl het je kan genezen, kan de Scythe of Vitur ook drie tegenstanders tegelijk schade toebrengen! Maar als je meer zin hebt in een gevecht op afstand dan in magie, zoek dan naar Twisted Bow of Toxic Blowpipe, die respectievelijk een hogere nauwkeurigheid hebben maar minder schade toebrengen aan vijanden.

Er zijn veel opties voor magiërs, van zeldzame staven tot toverstokken. I Staff tot Kodai Wand en de aanpasbare Nightmare Staff. De stafspreuk kan ook gebedspunten herstellen.

De krachten van de Nightmare Staff zijn afhankelijk van de orb die je eraan vastmaakt. Als je er een Eldritch Orb aan vastmaakt, worden je gebedspunten verhoogd tot boven hun niveau, terwijl je de helft van de schade herstelt die je met één klap hebt aangericht; de Harmonised Orb verhoogt je aanvalssnelheid voor degenen die dit voordeel in de loop van de tijd willen. Als je echter de voorkeur geeft aan macht in aantallen, dan zijn Volatile Orbs misschien meer gewenst - ze geven niet alleen krachtige speciale aanvallen, maar schalen ook op basis van Magic level!

Waarom igitems kiezen voor OSRS Items?

We hebben allemaal één doel voor ogen als we Old School Runescape spelen: het verkrijgen van de best mogelijke items. Je kunt dit op vele manieren doen, maar het verkrijgen van een van deze ultieme deals zal moeilijk zijn, dus raak niet te ontmoedigd als het geen gemakkelijke taak is! Bovendien zal iGitems altijd de meest betrouwbare marktplaats zijn die alles verkoopt, van wapens tot harnassen; het zijn perfecte aanvullingen, ongeacht wat voor type spelers zelf willen.

iGitems is gestart met één doel voor ogen: gamers over de hele wereld een veilige, gemakkelijke manier bieden om met elkaar in contact te komen via gaming. Met onze jarenlange ervaring en expertise, gecombineerd met creativiteit voor ontwerp, kunnen we dit waarmaken! Nu kun je elk spel overal vandaan bestellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de betalingsverwerking of over de vraag of het spel wel op tijd aankomt. Alle bestellingen worden ook geleverd met onze deskundige klantenservice wanneer dat nodig is. We willen aan de behoeften van elke speler voldoen, of ze nu pro of beginner zijn. Daarom bieden we goedkope producten en diensten aan; op deze manier hoef je geen OSRS-items van andere websites te kopen.

Over Old School RuneScape

Old School RuneScape is een videospel dat werd uitgebracht in 2013, en het is een remake van het originele spel RuneScape uit 2001. Het spel is gebaseerd op de fantasiewereld Gielinor, die is onderverdeeld in koninkrijken, regio's en steden. Spelers kunnen de wereld verkennen door rond te lopen of door mounts te gebruiken om sneller te reizen.

Het doel van het spel is om quests te voltooien en beloningen te verdienen. Quests zijn opdrachten die spelers kunnen voltooien om XP (ervaringspunten) en geld te verdienen. Er zijn ook minigames die spelers voor hun plezier of als beloning kunnen spelen.

Een van de dingen die Old School RuneScape populair maakt, zijn de retro-graphics en gameplay. De ontwikkelaars hebben het moeilijk gemaakt om moderne graphics te gebruiken, dus spelers moeten op hun verbeelding vertrouwen als ze spelen. De retrostijl zorgt er ook voor dat het zich onderscheidt van andere spellen.

Old School RuneScape is gratis te spelen en draait op een online platform dat een "browserspel" wordt genoemd. Dit betekent dat gebruikers kunnen spelen door op links in een webbrowser te klikken, zonder iets te hoeven downloaden. Het is een gemakkelijke manier voor mensen om toegang te krijgen tot het spel wanneer ze maar willen.

Het is een gemakkelijke manier voor mensen om het spel te spelen wanneer ze maar willen. En daarom bestaan OSRS marktplaatsen zoals iGitems om de spelervaring van spelers enorm te verbeteren.

Waarom zou je Old School RuneScape Items kopen?

Er zijn een paar redenen waarom gamers Old School RuneScape-items kopen in plaats van ze te verdienen door goud te verzamelen of uitdagingen te voltooien. Een van de meest voorkomende is dat ze niet genoeg tijd hebben. Als gevolg daarvan willen ze de korte tijd die ze hebben op OSRS effectiever gebruiken door quests te voltooien en te skillen, niet door items te verzamelen.

Andere keren zijn de items gewoon niet te koop in het spel. De Grand Exchange (GE) is afhankelijk van spelers die items plaatsen die anderen kunnen kopen. Soms zijn er niet genoeg van dat item om rond te gaan (vooral als de drop rate laag is), en spelers willen er geen afstand van doen, wat betekent dat er geen of minder aanbiedingen zijn voor dat specifieke item in de GE.

Als gevolg daarvan wenden gamers zich tot anderen voor hulp. Dat betekent dat ze OSRS-items kopen op websites van derden, die individuele items aanbieden waarnaar ze op zoek zijn of die ze misschien nog niet kennen. Een van de meest opmerkelijke sites is iGitems en wij stellen spelers in staat om Old School RuneScape items te kopen en verkopen voor echt geld.

Waarom OSRS Items verkopen bij iGitems?

iGitems, een zeer gerenommeerde marktplaats van derden, biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere platforms en verkoopmethoden. Deze omvatten:

Een groter publiek - Potentiële kopers die misschien niet op de hoogte zijn van jouw item kunnen het efficiënter vinden op iGitems dankzij ons enorme gebruikersbestand. Bovendien is het veel kosteneffectiever dan adverteren via andere kanalen zoals sociale media of rubrieksadvertenties. Waarom? Een advertentie plaatsen is gratis bij iGitems!

Veiligheid - Je kunt er zeker van zijn dat je betaling en persoonlijke gegevens beschermd zijn wanneer je een betrouwbare marktplaats gebruikt.

Gemak - iGitems biedt een one-stop shop voor kopers en verkopers, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om je OSRS items te vinden en transacties te voltooien. Dat betekent dat jij ook snel betaald krijgt! We laten verkopers niet wachten op betaling.

Klantenservice - Als er iets misgaat met een transactie of als je andere vragen of zorgen hebt, biedt onze 24/7 livechat behulpzame klantenservice.

Vertrouwen en professionaliteit - iGitems OSRS marktplaats behoort tot een gevestigd, vertrouwd platform dat het vertrouwen tussen kopers en verkopers kan helpen verbeteren.