Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Old School Runescape Accounts kopen - OSRS Accounts te koop

Old School RuneScape is een populaire MMO waar veel mensen gek op zijn. Sommige gamers willen hun vaardigheden tot het uiterste slijpen, maar ze hebben gewoonweg niet de tijd of de vaardigheden die nodig zijn. Gelukkig zijn wij er om te helpen! Bij igitems kun je kiezen voor kant-en-klare accounts van onze verkopers die precies aan jouw wensen voldoen. Skiller, Pure, Ironman? Wij hebben de perfecte account voor iedereen

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Old School RuneScape

Spelers in Old School RuneScape kunnen verschillende accounts hebben. Het idee van builds kan voor sommigen intimiderend zijn, maar het geeft spelers meer controle over hun ervaring. Als je ooit een MMORPG zoals World of Warcraft of Path Of Exile hebt gespeeld, zou het concept logisch moeten zijn; elk account heeft zijn specifieke set-up, bepaald door hoe ze vaardigheden verdelen over verschillende actieve vaardigheden en passieven (vaardigheden die buffs geven). Dit betekent dat geen twee gamers hetzelfde zullen spelen!

Er zitten veel voordelen aan een gepersonaliseerde build, zoals meer flexibiliteit bij het kiezen van individuele vaardigheden en precies weten wat bepaalde skill trees beter dekken dan andere, wat tijd bespaart tijdens de verkenningsfase.

Het kopen van een OSRS account is een geweldige manier voor gamers die weinig tijd hebben en zich op andere dingen willen richten. Deze individuen zijn misschien niet geïnteresseerd in het bouwproces, of ze hebben niet genoeg uren per dag die exclusief aan het spelen van Runescape worden besteed; als zodanig zal de aankoop van een account deze spelers meer flexibiliteit binnen hun schema geven, wat hen langs sommige opwindende paden zou kunnen leiden!

Types van Old School RuneScape Accounts

De vraag "Welk account moet ik kopen?" is meestal een lastige. Runescape heeft veel verschillende types beschikbaar, wat betekent dat er voor iedereen een optie is! Echter, voordat je zo'n belangrijke aankoop doet, neem de tijd om te overwegen hoe je van plan bent het spel te spelen en welke functies je het meest interesseren of zorgen baren? "Waarom willen mensen op deze specifieke manier accounts?" Zal je karakter bijvoorbeeld uitsluitend magie gebruiken, of heb je ranged skills nodig? Hier zijn enkele populaire soorten accounts die op igitems worden verhandeld.

 • OSRS Skiller Accounts

  Skiller accounts zijn geweldig voor spelers die een side-account willen dat alleen beschikbaar is om crafting en mining skills te trainen. In dit geval zal het personage geen combat-stats levelen; in plaats daarvan zal het zich richten op het maximaliseren van veel van hun oogst- of item-makingsvaardigheden van materialen die in-game worden gevonden.

  Het nadeel van Skiller-accounts is dat ze misschien niet kunnen overleven in gebieden vol monsters van hoog niveau. Hierdoor zijn er situaties waarin een ervaren speler een ander account nodig heeft alleen voor verdediging en ondersteuning, waardoor ze perfect zijn als alternatief hoofdpersonage of subaccount headhunter als je sterker wilt worden.

 • OSRS Zuivere Rekeningen

  Runescape-pures zijn de perfecte manier om je personage te specialiseren voor bepaalde soorten gevechten. Ze kunnen worden gebruikt in PVP of als een eenzame wolf, om Gielinor te verkennen en plezier te hebben met vrienden op verschillende servers zonder het gevoel te hebben dat je je vaardigheden niet volledig gebruikt omdat ze zich maar op één type richten!

  Een pure wordt bepaald door welke stats het vaakst een level omhoog gaan (meestal aanval, verdediging en magie), en dan afhankelijk van wat voor soort pantser/wapens het beste bij ze passen: zware aanvalshandschoenen als ze op kracht zijn gericht; licht verdedigingswapen als de middelen het toelaten. Er is geen fout antwoord hier; de keuze hangt volledig af van persoonlijke voorkeur, hoewel sommige mensen het kiezen van drie volledig gescheiden accounts eenvoudiger vinden dan mengen.

 • OSRS Maxed Accounts

  Een Maxed Old School Runescape account is een schaars en waardevol bezit. Het maximaliseren van een enkele vaardigheid kost tijd, maar vermenigvuldig dit met een groot aantal vaardigheden beschikbaar in-game - allemaal met verschillende eisen voor het levelen omhoog - je kunt zien waarom dit soort accounts zo gewild zijn! Of je nu een beginner bent die vooruit wil komen of een ervaren speler die wat vervelend werk wil overslaan, met zo'n account kun je van elk aspect van de gameplay genieten zonder je zorgen te hoeven maken over hoe snel je personage vooruit gaat, zolang hij van te voren maar genoeg geleveld is.

 • OSRS Ironman Rekeningen

  Ironman mode is een meer uitdagende en lonende manier om RuneScape te spelen. Je moet door het spel heen zonder hulp van andere spelers, of je nu items ruilt met iemand anders op hun account of een externe website gebruikt zoals The Grand Exchange (GX). In de Iron Man Mode kun je nergens heen voor snelle buffs, dus het beheersen van je vaardigheden wordt de sleutel om uitrusting van hoog niveau te hebben, waarmee je anderen kunt laten zien hoe getalenteerd je werkelijk bent!

 • OSRS Rekeningafschriften

  Een Runescape staking account is een van de weinige accounts die regelmatig inkomen voor een speler kunnen opleveren. Stakes zijn wanneer je een ander persoon uitdaagt voor duels en het goud ontvangt dat zij hebben "gestaked" als betaling, of het nu in-game is of real-life valuta zoals dollars/euro's etc.. Hoewel dit een makkelijke manier lijkt om OSRS Gold te farmen zijn er altijd risico's aan verbonden; onervaren spelers riskeren het meeste of zelfs al hun inzet te verliezen door dood te gaan.

Waarom een OSRS Account kopen?

De eerste reden is dat je, met een PvP account, jezelf kunt besparen van uren besteden aan training. Je kunt ook verschillende builds uitproberen zonder al je spaargeld op te maken en je originele build ook nog eens te verliezen!

Ten tweede kan het kopen van bepaalde accounts die al vooruitgang hebben geboekt, je spel een kickstart geven. Je kunt het saaie geploeter naar een eerste Fire Cape overslaan en meteen beginnen aan interessantere content zoals baasgevechten of dungeons, die alleen beschikbaar zijn op hogere levels.

Old School RuneScape is een spel dat er verouderd uitziet, maar een uitgebreide hoeveelheid content heeft, met updates die regelmatig komen. Er zijn genoeg redenen voor zowel nieuwe als oude spelers om op deze trein te springen, want het zorgt voor veel nostalgie als je je account vers opstart of de vroege levels opnieuw speelt. Sommige clans kopen ook accounts van online verkopers om hun kracht tegen andere tegenstanders op te vijzelen, terwijl ze toch wat tijd solo kunnen doorbrengen.

Over Old School RuneScape

Old School RuneScape is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) ontwikkeld en uitgegeven door Jagex. Het spel werd voor het eerst uitgebracht in februari 2013 en is gebaseerd op de oorspronkelijke release van RuneScape uit 2001. Het is een nostalgische throwback naar de begindagen van RuneScape voordat er moderne functies werden toegevoegd. Old School RuneScape is gratis te spelen, maar spelers kunnen lidmaatschappen kopen om toegang te krijgen tot extra functies. Deze functies omvatten meer quests, vaardigheden, items en gebieden om te verkennen. Leden hebben ook de mogelijkheid om partijen te vormen met andere spelers en deel te nemen aan player-versus-player gevechten. Spelers waarderen Old School RuneScape omdat het een nostalgische en meer uitdagende spelervaring biedt in vergelijking met de nieuwere versie van RuneScape. Hoewel de gevechten in beide versies vergelijkbaar zijn, worden spelersvaardigheden veel vaker gebruikt in Old School RuneScape, waardoor het een meer strategisch spel is. Er zijn ook veel verschillende quests beschikbaar in de oudere versie en unieke items die in het nieuwere spel niet te vinden zijn. Spelers die ervan genieten hun vaardigheden te beheersen en complexe uitdagingen aan te gaan, zullen merken dat Old School RuneScape een boeiende spelervaring biedt die ze niet snel zullen vergeten.

Waarom zou u onze verkopers moeten vertrouwen?

iGitems is een van de meest vertrouwde sites op het gebied van OSRS account trading, en wij willen uw spelervaring minder stressvol maken. Daarom bieden onze services directe toegang tot alle soorten OSRS accounts voor mensen die een beetje hulp nodig hebben om te beginnen zonder zich bezig te hoeven houden met levelen of gearing up. Wij weten dat wanneer je spellen zoals OSRS speelt, waar er verschillende uitdagingen zijn, het heel snel frustrerend kan worden als je vanaf nul begint en niet iemand hebt die je begeleidt tijdens dit proces. Maar maak je geen zorgen - we hebben je gedekt met onze premium OSRS account verkoopdiensten.

Wilt u Old School RuneScape Items verkopen?

Wilt u op een makkelijke en leuke manier geld verdienen met OSRS? Zo ja, dan is iGitems de one-stop shop voor gamers om hun OSRS accounts te verkopen. Onze marktplaats zal zowel verkopers als kopers met een gerust hart laten handelen via ons beveiligde handelssysteem, ondersteund door 24/7 live chat ondersteuning, email, Discord, Skype, etc. Mis deze kans niet om je digitale bezit om te zetten in echt geld.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?