Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

MapleStory-voorwerpen kopen en verkopen - MapleStory-voorwerpenmarktplaats

Naar welk Maplestory Item je ook op zoek bent, hier bij igitems hebben we het! Vergeet het boeren terwijl wij het makkelijk maken. Filter gewoon op het exacte item dat je zoekt, of neem contact met ons op voor iets specifieks. Wij zijn er om je te helpen!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

MapleStory Item Trading

Het kopen van MapleStory items op onze marktplaats is eenvoudig! Typ gewoon in wat je nodig hebt, filter op voorkeuren, en betaal met een van onze betaalopties.

Bespaar tijd en geld en maximaliseer veiligheid door direct van onze professionele MapleStory verkopers te kopen. Vergeet het lopen van ontelbare kerkers en krijg geweldige aanbiedingen op onze makkelijk te gebruiken interactieve marktplaats.

Maar, ik weet wat je denkt. Hoe zit het met items die niet verhandelbaar zijn? We hebben je gedekt. Voor items die niet verhandelbaar zijn, helpt onze vriendelijke verkoper je personage door elke kerker of queeste te lopen totdat je je item hebt!

Aternatief kunnen sommige van onze verkopers ook op jouw account spelen om je het gewenste item te geven.

Is het veilig om MapleStory-Items te kopen?

Dit is een veelgestelde vraag onder zowel nieuwe als ervaren spelers. Hoewel er verschillende plaatsen zijn waar je zeldzame MapleStory-items kunt bemachtigen (variërend van wapens, bepantsering of andere accessoires), zijn niet al deze plaatsen gegarandeerd veilig.

Zo zijn sommige van de meer beruchte sites al geruime tijd onbetrouwbaar; als je een "ongewoon" wapen voor $20 koopt, kun je in plaats daarvan troep krijgen!

Er is gelukkig een andere manier, met igitems hebben we een marktplaats ontwikkeld die zowel kopers als verkopers beschermt!

Transacties met andere spelers via onze marktplaats zijn veilig en betrouwbaar. Dankzij onze tevredenheidsgarantie, kun je er zeker van zijn dat alle aanbiedingen voor MapleStory Items echt zijn en dat het item geleverd is voordat de betaling aan de verkoper plaatsvindt.

Dus of je nu op zoek bent naar een zeldzaam item of eentje om gewoon mee te beginnen, ons platform garandeert dat je een veilige, gemakkelijke en leuke tijd zult hebben! Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact met ons opnemen via ons klantensupportsysteem dat 24 uur per dag beschikbaar is, evenals via traditionele contactmethoden zoals e-mail.

Is het de moeite waard om MapleStory-Items te kopen?

Het kopen van MapleStory 2-artikelen bespaart je niet alleen veel tijd, maar bespaart je ook de frustratie van urenlang farmen voor je favoriete wapen of pantser, om er vervolgens achter te komen dat iemand anders het eerst had!

Hoewel deze voordelen misschien klein lijken in vergelijking met de lengte en gedetailleerdheid van de MMORPG zelf, maakt het online kopen van items het leven gewoon makkelijker.

Hoe krijg ik MapleStory-Items

Er zijn verschillende items in MapleStory, elk met zijn eigen unieke voordeel. Sommige kun je alleen krijgen door ze in de winkel te kopen met echte valuta, terwijl je voor andere items een bepaald level moet hebben voordat ze als drop verschijnen bij monsters zoals eindbazen en elite-varianten.

Een van de populairste manieren om aan zeldzame wapens te komen is via kerkers, in het spel ook wel "Fields" genoemd. Dit zijn gebieden op de kaart buiten de steden waar spelers monsters kunnen vinden om tegen te vechten. Als je in een stad of Safe Zone bent, zullen de monsters die normaal gesproken rond je locatie verschijnen, niet verschijnen.

Hoe kom ik in een kerker? Als je level 10 hebt bereikt, ga je naar een van de vier grote steden en ga je naar binnen via een van de twee portalen in de buurt.

Er zijn verschillende dungeons voor de drie klassen: Krijger, Magiër, en Boogschutter. De portalen brengen je naar een kerker die overeenkomt met de klasse van je personage (dus als je een boogschutter bent, kun je door een van de twee portalen bij Perion gaan om naar de "Boogschutter" of "Boogschutter" kerker te gaan). Als je eenmaal binnen bent, ga je weer naar buiten door een portaal, en je zult in een ander deel van dezelfde map zijn, maar als een andere karakter klasse. Elk personage heeft zijn eigen unieke startlocatie, dus elke kerker is in wezen één grote map die bestaat uit vele kleinere maps die met elkaar verbonden zijn door portals.

Welk level moet ik zijn? De kerkers zijn verdeeld in veel verschillende levels voor spelers van alle ervaringsniveaus. Er is geen minimum level eis voor het betreden van een kerker, dus spelers onder level 10 kunnen elke kerker betreden die ze willen. Dat maakt het verkrijgen van voorwerpen gemakkelijk, omdat spelers met een hoger level sommige kerkers met gemak kunnen uitspelen.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?