Aanmelden
Log in.
MapleStory Mesos kopen & verkopen - MapleStory Mesos Handel

MapleStory Mesos kopen & verkopen - MapleStory Mesos Handel

Welkom bij igitems, een plek waar je MapleStory Mesos kunt kopen en verkopen! Ruil je zuurverdiende geld voor de goedkoopste Mesos die beschikbaar zijn in deze leuke MMORPG. Met aanbiedingen van echte spelers over alle servers, is er zeker iets dat hier op je wacht.

Verkoop
0 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Wat is MapleStory

Games van dit genre worden "MMORPG's" (Massively Multiplayer Online Role-Playing Games) genoemd. Het spel werd in juni 2003 in Korea uitgebracht en werd daar een van de populairste MMORPG's. Na zeven maanden had het ongeveer 1 miljoen spelers aangetrokken in heel Azië. Vanaf januari 2008 heeft MapleStory alleen al in Zuid-Korea meer dan 13 miljoen actieve gebruikers, die ongeveer 40% van de populatie van de servers uitmaken. De Noord-Amerikaanse versie werd in april 2005 gelanceerd via het Nexon America Incorporated game portal platform en bereikte 2 miljoen geregistreerde gebruikers in februari 2007.

Het unieke combo-systeem en de gemeenschap van MapleStory hebben het spel in heel Azië razend populair gemaakt. De belangrijkste reden voor dit succes is het beleid van Nexon om het spel in elke regio te lokaliseren door de tekst, voice-overs en video's in verschillende talen te vertalen.

MapleStory heeft een grote verscheidenheid aan end-game content, evenals een aantal goed uitziende Cash items, wat het spel leuker en dichter bij de werkelijkheid maakt. Nexon begon verbeteringen aan het spel toe te voegen; meer specifiek, hun eerste patch introduceerde een gebruiker-tot-gebruiker handelssysteem. Kort daarna kondigden zij een massale wedstrijd aan waarbij de beste speler een baan in hun bedrijf zou winnen!

MapleStory is een gratis 2D side-scrolling MMORPG met schattige graphics die zich richten op sociale interacties tussen spelers van over de hele wereld. Het doel van MapleStory is om je personage te levelen en je vaardigheden te trainen, zodat je sterker kunt worden en tegen sterke bazen kunt vechten die zeldzame items droppen die nergens anders te vinden zijn.

Er zijn talloze monsters om tegen te vechten en een breed scala aan missies om te volbrengen. Quests leveren items en ervaringspunten op en helpen om relaties op te bouwen met non-player characters (NPC's) die in de wereld wonen. MapleStory heeft een grote verscheidenheid aan kleding, wapens, pantsers en andere items die je kunt maken of kopen van NPC's met behulp van in-game valuta genaamd Mesos.

Pets zijn een andere toevoeging aan de gameplay van MapleStory. Ze zijn er in verschillende vormen, zoals katten, honden, vossen, varkens, enz. Je kunt ze kopen in de Cash Shop of wilde huisdieren vangen op de kaart. Ze volgen je overal waar je gaat.

Spelers in MapleStory richten schade aan met verschillende wapens en pantsers; deze items variëren van gewone items tot zeldzame legendarische items. Elk personage heeft een overvloed aan wapentypes waaruit spelers kunnen kiezen, waaronder zwaarden, speren, knotsen, bogen en kruisbogen.

S Mesos veilig kopen

MapleStory Mesos (MS Mesos) is een in-game valuta van MapleStory. Je kunt ze gebruiken om items te kopen van NPC's of ze ruilen met andere spelers. Ze worden gebruikt voor zeldzame uitrusting en om je personage sneller te upgraden.

Dit is waar MapleStory Mesos online kopen van pas komt!

Mesos online kopen

Als je op zoek bent naar de goedkoopste MS Mesos die te koop zijn, zijn wij er om je te helpen! Wij bieden de beste deals voor MapleStory Mesos, en we werken alleen met gerenommeerde verkopers. Online MS Mesos kopen is nog nooit zo makkelijk geweest, dus bekijk onze aanbiedingen en vind de juiste deal voor jou!

Wat zijn MapleStory Mesos

Maplestory Mesos is de munteenheid van Maplestory. Ze beginnen als Cash shop punten, die kunnen worden gekocht met echt geld, maar worden omgezet in Mesos bij aankoop. Behalve dat ze voornamelijk gebruikt worden voor character customization, kunnen ze ook voor verschillende andere dingen gebruikt worden. Hier zijn slechts een paar dingen die Mesos kunnen doen binnen het spel.

  • Koop NX Cash-items in de Cash Shop. Dit zijn meestal items die normaal gesproken een inventaris-slot innemen en kunnen worden gekocht in hun vergelijkbare vorm, maar met 100 NX Cash per transactie of door te klikken op de winkel van een NPC, die het in groene tekst heeft. Enkele voorbeelden van NX cash items zijn Fashion Coupons, niet-verhandelbare versies van Maple Treasure uitrusting sets, dimensionale edelstenen, enz.
  • Uitrusting kopen van andere spelers. Het voordeel van deze methode is dat je meer waar voor je geld krijgt als het gaat om het kopen van bepaalde items. Bijvoorbeeld, er zijn geen items in de Maplestory Cash Shop die +7 ATTACK geven op alle uitrusting zonder sockets, terwijl sommige +7 ATTACK geven op sommige stukken uitrusting met één socket. Als je echter uitrusting koopt van een andere speler die gebruik heeft gemaakt van de Socket Enchant optie, kun je eindigen met +7 ATTACK op al je uitrusting met één socket. Dat is erg handig als je van plan bent om hetzelfde wapen voor een lange tijd te gebruiken of te weinig Maplestory Mesos bezit om je meerdere wapens tegelijk te kunnen veroorloven.
  • Verwissel ze voor GMS Cash door te praten met elke Cash Shop handelaar met een "!" boven hun hoofd en selecteer de optie om ze te ruilen. Deze optie is alleen beschikbaar als je het NX Cash item niet hebt gebruikt of met die Cash handelaar hebt gepraat sinds de laatste reset, wat betekent dat het minstens 24 uur geleden is dat je voor het laatst in staat was om een ruil te beginnen. 1 miljoen Mesos is gelijk aan 1 GMS Punt (of $10 USD).
  • Wissel ze in voor Nexon Game Points (NGP), die je kunt gebruiken in andere Nexon-spellen, zoals Combat Arms of Kart Rider. Je doet dit door te praten met een andere Cash Shop Handelaar met een "+" teken boven hun hoofd.