Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

League Of Legends Boosting - LoL Boosting diensten

League of Legends is een enorm spel, en hoger in rang komen kan moeilijk zijn voor spelers die in een lagere rang beginnen. League of Legends Boosting kan je een van de top summoners in je League maken. Het enige wat je hoeft te doen is een professional van igitems in te huren, en je kunt achterover leunen en zien hoe zij je met de hoogste snelheid naar de Diamond rang of hoger brengen.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over League of Legends

League of Legends is een zeer competitief spel, en maar al te vaak bevinden spelers zich in een elohel. Als dat is waar jij je bevindt na eindeloze uren van solo queue games met weinig verbetering in je rang, kunnen wij je oplossing zijn. Stel je voor dat je League of Legends speelt, maar dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je vast komt te zitten in een lage elo of gematched wordt met giftige spelers. Het is het gewoon niet waard om gefrustreerd te zijn als er een makkelijkere manier is! Als dit klinkt als iets dat je zou kunnen interesseren, dan zijn onze League of Legends boosting diensten misschien wel perfect voor jouw behoeften.

League of Legends boosting bestaat uit verschillende diensten die als doel hebben om je League account te verbeteren op de snelste, veiligste en anoniemste manier. Een divisie boosting service zal de rank van elke speler verhogen - van Bronze tot challenger top 50. Plaatsingswedstrijden boosting is een ander populair type dienst die je helpt zoveel mogelijk plaatsingswedstrijden te winnen met de garantie van de hoogst haalbare beginrang.

Als u mee wilt doen aan de spannende reis van ranking omhoog of gewoon niet zeker weet of u uw account aan ons wilt overhandigen, dan is duo queue boosting per game of divisie perfect voor u - u kunt spelen met een van onze beste spelers en genieten van de zoete en gemakkelijke overwinningen.

Wat zijn de belangrijkste LoL Boosting diensten?

Ranked Solo/Duo boosting voor rank is de meest populaire en competitieve dienst in League of Legends geweest. Dit type boosting was waar het allemaal mee begon, als solo-spelers hun vaardigheden uitprobeerden op een tegenstander om zichzelf te testen tegen anderen. Dit hielp de E-sport te laten groeien in de beginjaren, en toch blijft het de meest gewilde en duurste dienst, omdat een booster maar op één kopersaccount kan spelen en het werk veel vaardigheden vergt en tijdrovend is.

Ranked Flex boosting is vergelijkbaar met Ranked Solo/Duo boosting, behalve dat het de nadruk legt op georganiseerd teamspel. In een 5v5 match, kun je kiezen om alleen te spelen of met een, twee, of vier andere mensen die klaar zijn voor de strijd. Het voordeel van deze modus ten opzichte van de Ranked Solo/Duo modus? Het is makkelijker omdat spelers beter zullen communiceren en samenwerken met hun vooraf gemaakte teamgenoten. Tot slot kost deze boosting service minder tijd en moeite, wat resulteert in lagere prijzen.

De Champion Mastery stelt spelers in staat hun ervaring en vooruitgang met elke kampioen bij te houden. Aan het einde van elk spel, of het nu een normale of ARAM wedstrijd is, krijgen ze een kans om punten te verzamelen, afhankelijk van wie dat specifieke spel heeft gewonnen. Beginnend bij level 0, is het maximaal haalbare niveau voor een kampioen 7. Bij level 5 hebben spelers de mogelijkheid om muntjes te verdienen om verder te komen. Deze kunnen worden ontvangen wanneer ze een S-, S-, of een S+ beoordeling krijgen voor de kampioen. S en S+ ratings kunnen moeilijk te behalen zijn voor normale spelers; maar onze boosters die deze specifieke kampioenen beheersen winnen meestal S+ elke wedstrijd die ze spelen. In dit geval is champion mastery boosting een van de goedkoopste leveling diensten, omdat het minder tijd kost voor de verkopers om hun werk te voltooien - ze kunnen het zo snel doen als een paar uur.

Om ranked te kunnen spelen, moeten spelers minstens level 30 zijn. Degenen die niet de tijd hebben of een gemakkelijkere manier willen om competitief te spelen, moeten level boosting diensten overwegen. Dit type service is ook relatief goedkoop omdat de verkopers snel normale games zullen spelen met XP boost die in-game kan worden gekocht.

Waarom LoL Elo Boosting kopen?

Het bereiken van een hoge rang in League of Legends kost tijd en toewijding, en niet alleen dat. Door de aard van dit spel is het voor veel spelers bijna onmogelijk om uit de elo hel te komen als hun account eenmaal op een lage rang is gezet. De kans is groot dat je in een ranked game wordt gematcht met ongeschoolde spelers of troll-teamgenoten, waardoor het extreem moeilijk is om hogerop te komen, zelfs als je goed genoeg bent om te klimmen.

Bij igitems hebben we een duidelijk doel: we willen je helpen je rang onmiddellijk te verbeteren tot het gewenste niveau en je ook coachen om je gameplay te verbeteren vanuit het voorbeeld van de boosters. Wij zijn er ook ooit geweest, dus we weten hoe frustrerend het kan zijn als urenlang spelen niet of nauwelijks tot verbetering van je rank leidt. We willen dat je slaagt in League of Legends, en we zijn er om je te helpen. Onze professionele LoL-boosters zullen je account ranken en je helpen de gebieden te herkennen waar verbetering nodig is. Als resultaat zullen we helpen de rang te verbeteren en tips geven om strategischer te spelen zodat winnen makkelijker wordt.

Is LoL Boosting veilig?

De veiligheid van je account is een van onze belangrijkste doelen. Het beveiligde logging-systeem en de VPN die onze boosters gebruiken om je in te loggen op je account zal nooit iemand toelaten om te zien tot welke informatie ze toegang hebben, wat een volledig-proof niveau en gemoedsrust biedt die concurrenten niet bieden. Uw gegevens zijn veilig bij ons. Niet alleen dat - je BE en RP blijven onaangeroerd omdat er een applicatie is die voorkomt dat boosters toegang krijgen tot de shop tijdens het boosten. U kunt ook de offline modus aanvragen die uw account onzichtbaar maakt voor spelers in uw vriendenlijst tijdens het boosting proces.

Waarom worden spelers LoL Elo Boosters?

League of Legends boosting is de laatste jaren populair geworden. Een belangrijke reden hiervoor zijn de mensen die het spelen, met name de zeer competitieve spelers met bijna onbeperkte tijd - zo veel dat ze elke rang binnen het klassement van de League konden overnemen door simpelweg meer te spelen dan iemand anders. Deze oneerlijkheid zorgde ervoor dat de rest van de competitieve spelers niet aan hen konden tippen, simpelweg omdat zij niet genoeg tijd hadden om in het spelen van ranked games te steken.

Voor veel spelers is het prestige om aan de top te komen verweven met de tevredenheid van een gebruiker. Veel mensen stimuleren en zien hun ranglijst van Brons naar Goud en Platina gaan omdat ze dat gevoel van voldoening willen dat erbij hoort - natuurlijk, in de oude tijden. Tegenwoordig zijn de meest bekwame spelers in hoge Diamond rankings, en daarom is boosting nog populairder en competitiever geworden.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?