Login / Join
League of Legends

Is BoostRoyal Legit? Alles wat je moet weten

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een boost in League of Legends? Je bent waarschijnlijk verschillende boosting-sites tegengekomen en een van de bekendste is BoostRoyal.com. Nu vraag je je af of dit een legitieme dienstverlener is of een scam.

Het korte antwoord is dat BoostRoyal legitiem is en een van de top drie boosting services voor League of Legends is.

Wat is BoostRoyal?

BoostRoyal biedt account-boosting diensten aan voor vele games, zoals ValorantCS:GO, Overwatch en League of Legends (LoL). Het bedrijf bestaat sinds 2013 en is gevestigd in Nederland.

Het wordt "boosten" genoemd omdat een hoogopgeleide speler (Booster) wedstrijden speelt op jouw account om je rang te verhogen.

Er zijn verschillende boostingpakketten beschikbaar op BoostRoyal, variërend van ongeveer $25 tot $400. Het bedrijf biedt echter verschillende kortingen voor degenen die in bulk kopen, dus dit kan een manier zijn om geld te besparen.

Over het algemeen heeft BoostRoyal een goede reputatie in de boostingindustrie. Als je niet tevreden bent met de service, biedt het een geld-terug-garantie. Bovendien zijn je accounts veilig omdat het versleutelde verbindingen heeft.

Waarom zou je je account boosten?

Je account boosten LoL-account is een geweldige manier om hogere rangen te bereiken en je gameplay te verbeteren zonder het werk zelf te doen. Het is echter belangrijk om een gerenommeerde service te gebruiken en BoostRoyal is een van de beste keuzes.

Live chat en klantenondersteuning

Hoewel de meeste mensen geen problemen hebben bij het kopen van boostingpakketten, is het mogelijk om vragen of problemen te hebben. Gelukkig is het team van BoostRoyal er om je te helpen.

Veel reviews laten zien hoe goed het 24/7 live chat systeem is. Over het algemeen zijn de service, communicatie en hulp geweldig. Mensen krijgen binnen enkele minuten antwoord en de medewerkers zijn beleefd en respectvol.

Je chat ook rechtstreeks met de Boosters (verkopers). Verwacht geweldige service en communicatievaardigheden. De website is gemakkelijk te gebruiken en wordt professioneel gerund.

Servicekwaliteit en competentie van de Boosters

In de meeste gevallen werk je voornamelijk met de Boosters (medewerkers). Je vindt een lange lijst met opties op de website en ze zijn gesorteerd met de beste bovenaan.

In het begin zie je de schermnaam van de persoon en de sterren die ze hebben gekregen van beoordelingen. Daaronder vind je hun specialiteit, zoals Renekton of Hecarim. Als je op een profiel klikt, krijg je meer informatie, zoals fulltime/parttime boosting, speeltijd en meer.

Daaronder zie je deze statistieken:

  • Hoe lang ze al een Booster zijn
  • Hoeveel bestellingen ze momenteel hebben
  • Hoeveel games ze hebben gewonnen
  • Hoeveel bestellingen ze in het verleden hebben voltooid

Verder naar beneden op de pagina zie je de beoordelingen van de Booster. Neem de tijd om deze informatie te lezen om een idee te krijgen van wat ze kunnen en of ze geschikt zijn voor jouw LoL Smurf account.

Het is belangrijk om te weten dat de kwaliteit van de service varieert afhankelijk van de Booster die je kiest. Op de pagina "Onze spelers" zie je beoordelingen met sterren, waarmee je kunt bepalen wie de beste persoon voor de klus is. Om het gemakkelijker te maken, kun je de filters gebruiken om je voorkeurstaal, kampioensexpert en meer te selecteren.

Kenmerken

Bij het kiezen van een boostingservice is het belangrijk om de functies te leren kennen. Laten we het hebben over de UI (gebruikersinterface), betrouwbaarheid voor het verkopen van accounts en Smurfenaccounts, en het loyaliteitsprogramma voor BoostRoyal:

Gebruikersinterface & Bruikbaarheid

De gebruikersinterface richt zich op de prestaties, de snelheid en het gebruiksgemak van de website. De meeste mensen vinden dat BoostRoyal hoog scoort op alle drie de punten.

Als je op de startpagina aankomt, zie je hoe makkelijk de website te navigeren is. Bovenaan kun je hulp aanvragen, de diensten bekijken, zien wie de medewerkers zijn en nog veel meer. Als je verder naar beneden scrollt op de pagina krijg je inzichtelijke informatie om te bepalen of BoostRoyal geschikt is voor jou.

Elke pagina laadt snel, zodat je kunt beslissen welk pakket je wilt, het bestellen en zonder problemen aan de slag gaan.

Smurfenaccounts en betrouwbaarheid van accountverkoop

Veel mensen maken nieuwe accounts (Smurfen) aan zodat ze tegen spelers met een lage rang kunnen spelen. Het is een leuke manier om van het spel te genieten en bijna elke ronde te winnen.

De mensen die BoostRoyal gebruiken zijn echter meestal beginners, dus ze willen zo snel mogelijk in rang stijgen. Ze huren Boosters in om het Smurfenaccount over te nemen en voor de eigenaar te spelen.

Een andere optie is om Smurfenaccounts kopen. Soms spelen mensen en stijgen hun rang vrij hoog, waarna ze het account verkopen aan BoostRoyal. Je hebt dan de optie om het te kopen en kunt genieten van meer uitdagende levels zonder het werk zelf te doen.

Wat je behoeften ook zijn, BoostRoyal is een geweldige oplossing voor het verkopen van accounts en Smurfenbestellingen. Je ontvangt de informatie snel en hebt minder kans om gebanned te worden als je op hen speelt.

Loyaliteitsprogramma

BoostRoyal heeft ook een loyaliteitsprogrammawat een manier is om trouwe klanten te belonen. Er zijn vier niveaus die verschillende cashback bedragen bieden:

  • Beginner - Je ontvangt drie procent cashback zonder geld uit te geven of te bestellen.
  • Gevorderd - Je verdient vijf procent cashback na besteding van 150 procent. Je verdient vijf procent cashback na het uitgeven van 150 EUR of het voltooien van 10 bestellingen.
  • Veteraan - Je ontvangt Je ontvangt zeven procent cashback nadat je 300 euro hebt uitgegeven of 25 bestellingen hebt voltooid.
  • Ultieme - Je verdient 10 procent cashback na het besteden van 1.500 EUR of het voltooien van 100 bestellingen.

FAQs over BoostRoyal

Is BoostRoyal veilig om te gebruiken?

LoL Smurfen is een grijs gebied omdat de algemene voorwaarden van het spel beweren dat het illegaal is. Veilige boosting providers werken echter hard om ervoor te zorgen dat de accounts van klanten beveiligd zijn en vertrouwelijk blijven.

BoostRoyal is veilig om te gebruiken en het is onwaarschijnlijk dat je problemen krijgt met je LoL account na het gebruik ervan.

Hoe vergelijkt BoostRoyal met zijn concurrenten?

Als je BoostRoyal vergelijkt met andere boosting diensten, dan komt het als beste uit de bus. De beoordelingen zeggen genoeg:

  • Behulpzame 24/7 live chat
  • Beleefde en respectvolle Boosters en support professionals
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Snelle service

Is BoostRoyal de prijs waard?

Hoewel BoostRoyal niet goedkoop is, krijg je wel goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het bedrijf zou er echter goed aan doen om PayPal als betaaloptie toe te voegen, omdat veel mensen liever online betalen met PayPal.

Eindoordeel: Is er sprake van BoostRoyal Scam?

Als je op zoek bent naar een boosting service om je te helpen je level te verhogen in League of Legends, dan is BoostRoyal de ideale oplossing. Het biedt uitstekende klantenservice, de Boosters zijn vriendelijk en bekwaam, en het is veilig om te gebruiken. Bezoek de website vandaag nog om er meer over te weten te komen.

Editorial Office
igitems