Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop Guild Wars 2 Items - GW2 Item Marktplaats

Of spelers nu genieten van het spannende PvE aspect van Guild Wars 2 of ze zitten er in voor de waanzinnige PvP actie, iedereen moet de hand kunnen leggen op top-tier items. Hier bij igitems, bieden we een breed scala aan GW2 items met veilige en snelle levering. Rust jezelf uit en verbeter je stats - kom vandaag nog vooruit in de Guild Wars 2 gevechten!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Guild Wars 2

Guild Wars 2 is een massively multiplayer online role-playing game ontwikkeld door ArenaNet en uitgegeven door NCSoft en ArenaNet. Het land van Tyria wordt verscheurd door angstaanjagende wezens genaamd "Elder Dragons." Jouw team, Destiny's Edge - dat voornamelijk bestaat uit avonturiers en krijgers van over de hele wereld, is de strijd ingestuurd tegen deze machtige vijanden. Je moet tegen ze vechten in een poging om je thuis te redden.

Het spel speelt zich af in veel verschillende gebieden, die voortdurend worden bijgewerkt met nieuwe content die je kunt verkennen of waar je zelf aan mee kunt doen als je creatief genoeg bent. Voor degenen die graag ronddwalen om verhalen te lezen en geïntrigeerd te raken door wat er daarna gebeurt, is Guild Wars 2 een topoptie omdat alles tot leven komt door de meeslepende spelomgeving.

Guild Wars 2 is een spel dat dynamische gebeurtenissen kent in vergelijking met traditionele questing. Dit verhalende systeem is responsief als het aankomt op de acties die spelers nemen, die vaak anders zijn dan wat oorspronkelijk gepland was door de ontwerpers tijdens de ontwikkeling, maar hen op een interessant avontuur kunnen leiden. Er is ook een aantal coole gevechtsmechanismen waarbij beroepen samenwerken en hun omgeving gebruiken tegen vijanden, en je dus niet alleen maar met zwaarden gaat zwaaien, maar tactisch nadenkt over hoe je alles wat je gevechtservaring je heeft geleerd het beste in de praktijk kunt brengen.

Van een bescheiden begin als een online spel zonder abonnementskosten is Guild Wars 2, als vervolg op Guild Wars, uitgegroeid tot een van de populairste en meest winstgevende MMORPG's in de recente geschiedenis. Met meer dan 5 miljoen accounts alleen al in augustus 2015 - het is duidelijk dat veel meer mensen sindsdien graag gratis spelen. In 2021 zijn er tot nu toe in totaal 16 miljoen accounts gemaakt.

Start je avontuur in de fantasiewereld van Tyria, waar je kunt kiezen uit vijf rassen en acht beroepen. Neem het op tegen uitdagende vijanden met wapens of magie terwijl je deze enorme MMORPG verkent die veel plezier biedt zonder dat je urenlang hoeft te grinden. De nieuwste uitbreidingen Heart of Thorns en Path Of Fire geven spelers nog meer leuke content, waaronder verhaallijnen en krachtige items.

Wat moet je weten over GW2 Items System voordat je een aankoop doet?

De endgame van Guild Wars 2 is de fase waarin spelers veel meer plezier aan het spel gaan beleven, nadat ze de eerste levels en de hoofdcampagne relatief snel hebben doorlopen. Als je het endgame-stadium bereikt, heb je toegang tot tonnen geweldige mogelijkheden met uitdagingen die om elke hoek wachten. Dat is het moment waarop uitrusting in het spel komt. Exotische uitrusting kan vrij gemakkelijk worden aangeschaft en is mogelijk goed genoeg om van het grootste deel van de endgame content te genieten. Nu we het er toch over hebben, raids en andere uitdagingen kunnen je extra inspanning vereisen als je verder wilt komen.

De beste in-game items in Guild Wars 2 vergen weliswaar een aanzienlijke hoeveelheid grinding en tijdinvestering, maar ze zijn ook veel waardevoller dan hun lager geplaatste tegenhangers. Voor de Ascended-uitrusting moet je miljoenen en miljoenen aan materialen uitgeven voor slechts één stuk, terwijl Legendaries moeten worden gemaakt met speciale Gifts waarvoor de spelers vaak gerelateerde taken moeten voltooien.

Het verkopen van Legendaries in Guild Wars 2 is geen gemakkelijke taak. Soms moet de koper de verkoper toegang geven tot zijn account, wat soms riskant kan zijn als de verkopers geen ervaren handelaren zijn met goede beveiligingspraktijken. Wij raden aan om uitsluitend te kopen van goed geïnformeerde verkopers zoals igitems, omdat wij al lang genoeg bestaan, zodat je weet wat voor service je krijgt voor je uitgegeven geld.

Afgezien van krachtige spullen, kunt u meerdere verschillende items kopen met variërende prijzen. Skins zijn een ding voor gamers. Ze kunnen het uiterlijk van een item aanpassen aan de gewenste look van een speler. Sommige Crafting Materials vereisen zeldzame componenten die niet altijd makkelijk te verkrijgen zijn, maar gelukkig zijn er genoeg gidsen die je vertellen waar deze schaarse grondstoffen te vinden zijn in het spel.

Alles wat hierboven niet is genoemd, is gecategoriseerd als overig en kan nog steeds worden gevonden op iGitems. Deze items hebben een breed scala aan toepassingen, bijvoorbeeld het ontgrendelen van kleurstoffen, het uitbreiden van de inventarisruimte, en het bieden van onbeperkte toegang tot de bank. Ze worden meestal gecategoriseerd als diverse items die verschillende effecten of diensten bieden. Je kunt zelfs de duurste materialen, zoals Globes of Ectoplasm etc., vinden bij iGitems. Als je door onze items lijst bladert, zul je in staat zijn om verschillende loot boxes, items skins, speciale valuta, of infusies enz. te vinden, om aan je inventaris toe te voegen. Verken deze aanbiedingen op onze site en krijg wat je nodig hebt vandaag!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?