Aanmelden
Log in.
Guild Wars 2 Boosting en Power Leveling - Diverse Guild Wars Boosts

Guild Wars 2 Boosting en Power Leveling - Diverse Guild Wars Boosts

De juiste plek vinden om te levelen in Guild Wars 2 kan lastig zijn. Het is echter niet onmogelijk! Er zijn veel plaatsen waar spelers kiezen om te grinden, en met deze locaties komen gear upgrades die je leven makkelijker maken. Heb je niet genoeg tijd of geduld? Ook geen probleem! Kies uit een aantal Guild Wars 2 Boosting en Power Leveling Services hier bij igitems, en laat ons het vervelende werk opknappen

Verkoop
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over Guild Wars 2

Guild Wars 2 is een van de meest interessante massale multiplayer online role-playing games die er zijn. Dit spel is ontwikkeld door ArenaNet en uitgegeven door NCSoft. Het geeft een eigen draai aan de traditionele MMORPG-gameplay met unieke keuzes voor het levelen van personages en andere functies zoals spelerswoningen, waardoor het niet alleen aantrekkelijk is voor die-hard fans, maar ook voor casual spelers.

Guild Wars 2 is altijd al meer geweest dan alleen non-stop grinden om vooruit te komen. Ze zijn op zoek naar manieren om minder intense gamers te laten genieten terwijl ze toch een impactvolle ervaring hebben tijdens hun speeltijd.

De ontwikkelaars van het spel ArenaNet hebben in 2015 een verandering in strategie gehad. Oorspronkelijk verkochten ze toegang om je personage te creëren en content door te spelen tegen een upfront kostprijs. Maar vanaf 2015 veranderde dit in een free-to-play business model waar spelers alles kunnen verkennen zonder vooraf iets te betalen, maar in plaats daarvan beloningen verdienen na het voltooien van taken zoals missies van vijanden verslagen, enz. Het spel biedt Gems die kunnen worden uitgegeven in de Gem Shop op verschillende cosmetische, utilitaire items, en het spel leven upgrades.

De wereld van het spel is een uitgestrekt, complex en divers landschap dat is gemaakt om de speler een meeslepende ervaring te bieden. De texturen hebben goed gedefinieerde stijlen, die de verkenning leuk maken omdat ze van scène tot scène variëren, terwijl ze ook nog eens geweldig klinken dankzij de ongelooflijke muziekcomposities van Arenanet Studios. De Guild Wars 2-titel valt niet alleen op door zijn unieke kijk op MMORPG-gameplay, maar ook omdat het graphics van hogere kwaliteit biedt in vergelijking met andere soortgelijke games die vandaag beschikbaar zijn.

De wereld van Tyria is een geweldige plek om te verkennen. Je kunt in het spel op avontuur gaan of gewoon wat tijd vrijmaken om de kaart te verkennen, en onderweg taken volbrengen voor roempunten! Zoals de Mystic Forge, wachten vele interessante locaties op je, waar spelers hun bewerkte items ruilen. Je kunt door Lion Road reizen terwijl je tijd vrijmaakt om je kaart te voltooien; het zal aanvoelen als sightseeing naast het spelen van videogames aangezien talloze interessante locaties zich over de hele kaart van Tyria verspreiden.

Het door spelers gestuurde verhaal is een van de populairste aspecten van Guild Wars 2. Het is een integraal onderdeel dat veteranen geïnvesteerd houdt, en het creëert ook verse content voor nieuwe spelers om met hun vrienden van te genieten.

Waarom Guild Wars 2 Boosting en Powerleveling kopen?

Een Guild Wars 2 boost kopen is de beste manier om het spel als een aas te spelen. Je hoeft alleen maar de server van je voorkeur op te geven, een keuze te maken uit verkopers die geschikte deals aanbieden, en dan de boost- of levelingservice te bestellen die aan je wensen voldoet.

Als je een beginner bent in Guild Wars 2, lijkt het in het begin misschien dat goud makkelijk te krijgen is. Je zult van tijd tot tijd quests krijgen die spelers belonen met munten die ze kunnen gebruiken op de marktplaats of kunnen ruilen voor andere items die misschien moeilijker zijn zonder een ruime hoeveelheid beschikbare fondsen. Echter, als je doel altijd is geweest om gewoon genoeg voorraden te krijgen, dan is zelf farmen niet zo'n slecht idee.

Het opvoeren van productieberoepen loont wel degelijk. Maar terwijl jij achter een computer of controller zit, zijn andere spelers die in Guild Wars 2 hebben geïnvesteerd je al voorbijgestreefd. Path of Fire en Heart of Thorns uitbreidingspakketten zijn uitgekomen, en dit is je perfecte kans om de tijd te verkorten en je concurrent te overtreffen met de hulp van GW2 boosting diensten. Wij helpen je sneller vooruit te komen zonder serieuze inspanningen te hoeven leveren.

Wilt u aan de top van uw spel staan? Vind je het leuk om Tyria te verkennen en fractal dungeons te bestuderen, puzzels op te lossen in een groep met vrienden, of uitdagende raid bosses te soleren zonder enige angst om te falen? Maar whoops, niet genoeg tijd voor al die dingen? Zo ja, dan hebben we een belangrijke boodschap voor je: hulp is hier! Ons team heeft hard gewerkt om waardevolle boosting en power-leveling services te bouwen die iedereen kunnen helpen om direct in het plezier van de endgame content te springen. Het maakt niet uit of het gezinsleven druk wordt of dat professionele verplichtingen te veel tijd in beslag nemen - er is nu meer dan één oplossing beschikbaar via igitems.

Welke Guild Wars 2 Boosting Services kun je kiezen?

Heb je er genoeg van om een machteloze nobody te zijn in World versus World? Wil je meteen ervaren hoe het is om aan de top van je voedselketen te staan, zonder daar zelf veel uren in te steken en hard te werken? Sommige spelers hebben manieren gevonden om dit probleem te omzeilen door gebruik te maken van onze boosting/powerleveling diensten. Deze mensen kunnen hun tijd ergens anders leuker besteden. Daarentegen slijpt een professionele verkoper van iGitems ervaring voor hen op, zodat deze personen op hogere niveaus kunnen strijden dan anderen in hun gemeenschap. Voor het geval je in de war raakt over wat de verschillende diensten inhouden, volgt hier een korte uitleg.

  • Map Completion Services zal al deze punten van belang voor spelers te vinden, waardoor gamers 100% kaart voltooiing en 2 Geschenken van Exploration.
  • Als je op zoek bent naar de snelste weg naar level 80, kijk dan niet verder dan onze boosting services. We kunnen je helpen je personage naar elk gewenst level te brengen. Zorg ervoor dat je het begin- en eindlevel bevestigt met de verkoper.
  • Krijg je materialen om meteen te knutselen met een service die aanbiedt om te farmen. Als het item niet in de lijst staat, kun je onderhandelen over algemene slijpdiensten en de verkoper het specifieke materiaal laten leveren dat je nodig hebt.
  • Unlocking items is een geweldige manier voor spelers om te krijgen wat ze willen, vooral als ze geen idee hebben hoe of geen tijd hebben.
  • Masteries zijn een nieuwe functie in Guild Wars 2 die vrijspeelt zodra je level 80 bereikt. Ze stellen spelers in staat om extra abilities en skills te gebruiken als ze getraind zijn, maar ze hoeven niet meer te trainen of experience/points te kopen van GW2 Central Tyria. Een verkoper kan het ene (mastery experience) of het andere (gathering conquest) verzamelen, of beide tegelijk tegen een iets hogere prijs.