Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Final Fantasy Voorwerpen Te Koop - FFXIV Voorwerpen Marktplaats

Final Fantasy XIV is een enorme hit en spelers over de hele wereld zijn er dol op! Meer mensen dan ooit zijn op zoek naar een geweldige manier om hun ervaring met Final Fantasy XIV te verbeteren, dus wij staan klaar om te helpen

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Zeldzame FFXIV-Items wachten

Proberen het perfecte voorwerp voor je personage te vinden kan moeilijk zijn, vooral als het zeldzaam is. Hetzelfde geldt voor mounts, gears en wapens in FFXIV. Er wordt een overvloed aan items toegevoegd op een regelmatige basis, waardoor het bijhouden van alle nieuwste bijna onmogelijk is.

Zoals je waarschijnlijk al hebt ervaren, is FFXIV een uitgestrekt en rijk land vol items om te verzamelen. Er zijn mounts en armor sets uit de hele Final Fantasy serie en ook enkele die alleen in dit spel bestaan zoals FFXIV crystals die je kunt gebruiken voor je Minion of Summons! Je krijgt deze meestal door quests te doen maar soms kunnen ze ook willekeurig vallen. Het is het beste om de hoop niet op te geven als er nog niets is gebeurd, ook al lijkt die kans klein als je bedenkt hoeveel mensen er spelen.

Het proces van het vinden van een specifiek Final Fantasy XIV item vereist dat je in persoonlijke tijd investeert. Als je een makkelijkere manier wilt om aan deze geweldige prijzen te komen, koop je gewoon FFXIV-items van betrouwbare verkopers op igitems die de beste prijzen en snelle levering garanderen, samen met een responsieve 24/7 klantenondersteuning.

Welke soorten FFXIV-Items zijn er?

Alle MMORPG's hebben buit, maar niet alles is even spannend om te vinden. In sommige gevallen voel je je zelfs bij elke stap overladen met het spul en toch zal je beloning voor een avontuur meestal weer uit iets in overvloed bestaan, zoals vendor tokens.

De ontwikkelaars van Final Fantasy XIV noemden de moeilijkheid om “verfrissende” ideeën en mechanics te updaten als reden om vast te houden aan meer traditionele methoden. In dit geval hebben ze gekozen voor de "klassieke aanpak" die hun itemization systeem kruidt door het te koppelen aan specifieke disciplines, zowel combat als economy-oriented.

In Final Fantasy XIV vind je standaard wapens en bepantsering, maar ook andere voorwerpen, zoals gereedschap om te craften. Je kunt ook huisdieren of minions gebruiken die niet vechten om te helpen bij het verzamelen van materialen in je's avonturen. Tenslotte zijn er mounts beschikbaar zodat spelers de wereld in zijn geheel gemakkelijk kunnen verkennen.

  • Wapens: Gereedschap van het vak dat wordt gebruikt door Discipelen van Oorlog en Magie. Ze zijn het bepalende kenmerk van een personage en je kunt van baan veranderen door ze in te ruilen voor andere.
  • Gereedschap: Gebruikt in crafting en gathering. Het algemene gebruik van het gereedschap is om je vaardigheden te verbeteren, maar er is ook een element dat bepaalt of het kan worden toegepast voor bepaalde banen/disciplines binnen FFXIV.
  • Armor: bepaald door je Class of Job. Afgezien van het bieden van bonussen voor de drager, elk stuk biedt verschillende niveaus van bescherming voor verschillende delen van je lichaam.
  • Accessoires: Equippable items die spelers voorzien van verschillende bonussen wanneer gedragen. Net als pantsers zijn veel accessoires klasse- en/of functiespecifiek. Ze geven bonussen die de klasse/functie van het personage weerspiegelen.
  • Gerechten en Medicijnen: Diverse verbruiksartikelen die je stats herstellen of verbeteren en de hoeveelheid ervaring die hij opdoet verhogen.
  • Minions: Uitsluitend cosmetische huisdieren die niet-combat.
  • Mounts: Een geweldige manier om rond te krijgen Eorzea. Ze laten je in je eigen tempo verkennen en kunnen je helpen bij het verkennen van nieuwe gebieden, missies of het verkrijgen van materialen voor crafting skills

Waarom kopen spelers FFXIV-Items?

Zin in een Zodiac Weapon, maar heb je niet genoeg vrienden om de Hydra te verslaan? Spelers hebben het vaak te druk om door de Trials en Bitter End missies van FFXIV te komen. Geluk hebben met RNG is bijna onmogelijk, vooral in een MMORPG waar spelers uren achtereen hun virtuele tijdklok kunnen wegklokken alleen voor hen helemaal niet veel vooruitgang. Met een beetje geluk of misschien zelfs goddelijke interventie kun je misschien slagen. Die dagen komen nu echter minder voor dan ooit tevoren, omdat het team van de ontwikkelaar's het verkrijgen van deze voorwerpen ingewikkelder heeft gemaakt door extreme hoeveelheden inspanning te vereisen.

Een speler kan op veel verschillende manieren aan wapens, armor en verschillende Final Fantasy XIV items komen. Een manier is door in de kerkers van het spel naar deze ongrijpbare schatten te jagen, terwijl anderen ze simpelweg van een NPC kopen. Als al het andere faalt, kunnen ze zich wenden tot het veilinghuis waar andere spelers hun items te koop kunnen aanbieden; maar wees gewaarschuwd dat sommige van deze waardevolle verzamelobjecten niet goedkoop zijn.

Spelers willen betere voorwerpen, zodat hun personage sterker kan worden. Hoe krachtiger de voorwerpen, hoe hoger je stats kunnen worden en hoe grotere beloningen je in het spel te wachten staan.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?