Aanmelden
Log in.
Final Fantasy-artikelen te koop - FFXIV Artikel Marktplaats

Final Fantasy-artikelen te koop - FFXIV Artikel Marktplaats

Verbeter je reis met topklasse FFXIV-items.

Verkoop
NA
EU
OCE
Japan
2 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Final Fantasy XIV is een enorme hit en spelers over de hele wereld zijn er dol op! Meer mensen dan ooit tevoren zijn op zoek naar een geweldige manier om hun ervaring met Final Fantasy XIV te verbeteren, dus wij staan klaar om te helpen

Zeldzame FFXIV Items wachten

Het kan moeilijk zijn om het perfecte item voor je character te vinden, vooral als het zeldzaam is. Dat geldt ook voor mounts, gears en wapens in FFXIV. Er wordt regelmatig een overvloed aan items toegevoegd, waardoor het bijna onmogelijk is om alle nieuwste items bij te houden.

Zoals je waarschijnlijk al hebt ervaren, is FFXIV een uitgestrekt en rijk land vol items om te verzamelen. Er zijn mounts en armor sets uit de hele Final Fantasy serie, maar er zijn er ook die alleen in dit spel bestaan, zoals FFXIV crystals die je kunt gebruiken voor je Minion of Summons! Deze krijg je meestal door quests te doen, maar soms vallen ze ook willekeurig. Het is het beste om de hoop niet op te geven als er nog niets is gebeurd, ook al lijkt die kans klein als je bedenkt hoeveel mensen er spelen.

Het proces om een specifiek Final Fantasy XIV item te vinden vereist dat je in persoonlijke tijd investeert. Als je deze geweldige prijzen op een eenvoudigere manier wilt bemachtigen, koop dan FFXIV items van betrouwbare verkopers op igitems die je de beste prijzen en een snelle levering garanderen, samen met een 24/7 klantenservice.

Welke soorten FFXIV items zijn er?

Alle MMORPG's hebben buit, maar niet alles is even spannend om te vinden. In sommige gevallen voel je je zelfs bij elke stap overladen met het spul en toch zal je beloning voor een avontuur meestal eindigen met iets in overvloed zoals vendor tokens.

De ontwikkelaars van Final Fantasy XIV noemden de moeilijkheid om "verfrissende" ideeën en mechanieken te updaten als reden om vast te houden aan traditionelere methoden. In dit geval hebben ze voor de "klassieke aanpak" gekozen, die hun itemiseringssysteem pittiger maakt door het aan specifieke disciplines te koppelen, zowel gevechts- als economisch georiënteerd.

In Final Fantasy XIV vind je standaard wapens en armor, maar ook andere items zoals tools om te craften. Je kunt ook pets of minions gebruiken die niet vechten om te helpen met het verzamelen van materialen tijdens je avonturen. Tot slot zijn er ook mounts beschikbaar zodat spelers de wereld gemakkelijk kunnen verkennen.

  • Wapens: Gereedschap dat wordt gebruikt door Discipelen van Oorlog en Magie. Ze zijn bepalend voor je personage en je kunt van baan veranderen door ze te ruilen voor andere.
  • Gereedschap: Gebruikt bij het craften en verzamelen. Het algemene gebruik van het gereedschap is om je vaardigheden te verbeteren, maar er is ook een element dat bepaalt of het voor bepaalde jobs/disciplines in FFXIV kan worden gebruikt.
  • Armor: Bepaald door je Class of Job. Elk stuk biedt de drager niet alleen bonussen, maar ook verschillende niveaus van bescherming voor verschillende delen van je lichaam.
  • Accessoires: Uitrustbare voorwerpen die spelers verschillende bonussen geven als ze worden gedragen. Net als pantsers zijn veel accessoires klasse- en/of beroepsspecifiek. Ze geven bonussen die de klasse/baan van het personage weerspiegelen.
  • Maaltijden en Medicijnen: Verschillende consumables die je stats herstellen of verbeteren en de hoeveelheid ervaring die je krijgt een boost geven.
  • Minions: Alleen cosmetische huisdieren die niet vechten.
  • Mounts: Een geweldige manier om je in Eorzea te verplaatsen. Ze laten je op je eigen tempo verkennen en kunnen je helpen met reizen als je nieuwe gebieden of missies verkent of materialen voor crafting skills wilt verkrijgen.

Waarom kopen spelers FFXIV-Items?

Wil je een Zodiac Weapon maar heb je niet genoeg vrienden om de Hydra te verslaan? Spelers hebben het vaak te druk om gewoon door de Trials en Bitter End missies van FFXIV te komen. Geluk hebben met RNG is bijna onmogelijk, vooral in een MMORPG waar spelers urenlang hun virtuele tijdsklok kunnen wegklokken om vervolgens helemaal niet veel vooruitgang te boeken. Met een beetje geluk of misschien zelfs goddelijke interventie kun je misschien slagen. Die dagen komen nu echter minder vaak voor dan ooit tevoren, omdat het team van de ontwikkelaar het verkrijgen van deze items gecompliceerder heeft gemaakt door extreme hoeveelheden inspanning te vereisen.

Een speler kan wapens, armor en verschillende Final Fantasy XIV items op verschillende manieren krijgen. De ene manier is door te jagen op deze ongrijpbare schatten in de kerkers van het spel, terwijl anderen ze gewoon kopen van een NPC. Als al het andere faalt, kunnen ze zich wenden tot het veilinghuis waar andere spelers hun items te koop aanbieden; maar wees gewaarschuwd dat sommige van deze waardevolle verzamelobjecten niet goedkoop zijn.

Spelers willen betere voorwerpen zodat hun personage sterker kan worden. Hoe krachtiger de voorwerpen, hoe hoger je stats kunnen worden en hoe groter de beloningen in het spel.