Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

FFXIV Accounts - Final Fantasy XIV Account Marktplaats

Als je op zoek bent om een FFXIV Account te kopen, weet dan dat er zowel goedkope nieuwe accounts als voordelige Level 50-60 accounts zijn. Het maakt niet uit welke server of klasse spelers verkiezen, verkopers op igitems hebben ze allemaal. De FFXIV accounts die te koop worden aangeboden op onze gerenommeerde site komen rechtstreeks uit de handen van professionele gamers die al spelen voordat de meeste mensen

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom een Final Fantasy XIV Account kopen?

Een van de beste MMORPG's tot nu toe, Final Fantasy XIV, is er een waar je tijd en energie in moet investeren. Om in dit spel succesvol te zijn, moet je niet alleen veel geduld hebben, maar ook hard werken. De sleur kan behoorlijk vervelend worden en je kent waarschijnlijk de pijn al van het urenlang doorbrengen om maar dat volgende level te halen. Als je het type speler bent dat snel power-ups wil met minimale inspanning, kun je gelukkig al dat gedoe vermijden door een account van hoge kwaliteit te krijgen dat al grondig door iemand anders is ontwikkeld, en dat zou jij ook moeten doen!

Eind Fantasy Accounts

In Final Fantasy XIV zijn er veel manieren om ervaring te verdienen. De meest gebruikelijke zijn het voltooien van quests en dungeons, en het verzamelen van items van monsters of kisten. Dit helpt je personage hoger te rangschikken op iemands Job Board, zodat ze sneller nieuwe vaardigheden kunnen leren. Een andere manier is door deel te nemen met anderen door middel van FATEs, het uitvoeren van Palace of the Dead, en meer. Roulettes kunnen zelfs tot 90% belonen van wat je nodig hebt om een volgend level te halen. Als spelers rusten in bepaalde gebieden, zoals heiligdommen, krijgt hun Character extra punten, "rust XP" genaamd, die kunnen helpen het level nog sneller te maken.

Het progressiesysteem is geavanceerd en ingewikkeld. Je kunt alles beheersen op één personage, maar het zou enorm veel tijd kosten als je dat alleen met die ene build zou doen. Het kopen van accounts van spelers die ze al ontwikkeld hebben zou niet alleen handig zijn, maar ook geld besparen door de progressie kosten te verlagen.

Hoe maak je een Character in Final Fantasy XIV?

Het Character Create-proces in Final Fantasy XIV is zeer uitgebreid en kan veel plezier opleveren. Je kunt je perfecte avatar van top tot teen creëren, klasse, ras, geslacht, clan, verjaardag kiezen en ook in welke stad je begint, wat bepaald wordt door je gekozen klasse. De laatste stap voordat je het spel start is echter veelbesproken: welke server wil je? Er zijn allerlei verschillende werelden die unieke ervaringen bieden, dus enig onderzoek kan van pas komen.

Tegenwoordig zijn er zes speelbare rassen, maar in Shadowbringers komen daar nog twee nieuwe bij: Viera en Hrothgar. Het huidige beschikbare ras omvat de mensachtige Hyur, lange en trotse Elezen, Lalafell met jeugdige verschijningen, Miqo'te die oren/staarten hebben als katachtigen, loyale Roegadyn met gespierde lichamen, en antropomorfe Au Ra met hoorns.

Er zijn negen klassen om uit te kiezen:

  • De Arcanist is een veelzijdige magiër die zijn bondgenoten kan versterken en vijanden pijn kan doen met spreuken, vervloekingen of zelfs door gewoon het slagveld te manipuleren. Hij heeft twee specialisaties: de destructieve en de ondersteunende.
  • De boogschutter is de verre schadeverdediger. Hij schiet op vijanden met zijn boog en wanneer ze level 30 bereiken, kan hij zich specialiseren in een bard die liederen heeft om bondgenoten te bufferen of van veraf toe te slaan.
  • Conjurers gebruiken hun toverstokken en stokken om de elementen te bestrijden, terwijl ze stoffen harnassen dragen. Ze worden krachtiger naarmate ze een hoger level in de strijd bereiken; een Conjurer specialiseert zich in een White Mage na het bereiken van level 30.
  • De Gladiator is de meest beschermende optie die beschikbaar is. Het is een tanky ridder die zijn zwaard en schild hanteert. Bij level 30 kun je kiezen uit twee verschillende specialisaties: paladin of kruisvaarder.
  • Lancers zijn melee vechters die gebruik maken van polearms om van dichtbij aan te vallen. Ze hebben een hoge bewegingssnelheid, waardoor ze zich constant door het slagveld kunnen bewegen terwijl ze aanzienlijke hoeveelheden schade aanrichten met enkele aanvallen of AoE abilities.
  • De Marauder is een zware, tweehandige strijder die zijn vijanden met bijlen afslacht. Na het raken van 30 marauders kunnen worden krijgers, de baan die de rol van een offensieve tank speelt.
  • Pugilisten zijn behendige duellisten die een leren pantser dragen en hun vuisten gebruiken om vijanden aan te vallen. Zij kunnen zich specialiseren tot monnik, waarbij de nadruk meer ligt op behendigheid dan op kracht met de vaardigheid van verdediging.
  • Rogues zijn zeer sluipende moordenaars die misleiding, dolken en gif gebruiken om doelwitten uit te schakelen. Ze kunnen ook ninja worden, waardoor ze zich nog beter in de schaduw kunnen verstoppen en met verrassingsaanvallen snel levens kunnen nemen.
  • Een Thaumaturge is een specialist in de duistere kunsten, die grote hoeveelheden elementaire schade aanricht. Ze dragen stoffen pantsers en specialiseren zich later in Zwarte Magiërs. Ze blinken uit in crowd control en het toebrengen van schade aan meerdere vijanden tegelijk.

Wat bepaalt de prijs van een Final Fantasy XIV-account?

De waarde van een Final Fantasy XIV account wordt niet alleen bepaald door de prijs. Laten we daarom eens kijken welke criteria van invloed zijn op de waarde van een FF14 account. Om erachter te komen hoeveel een account waard is, moet je in ieder geval naar deze vier dingen kijken: Hoeveelheid Gil, Level, en Aantal Disciple War/Magic/Hand Land, Item Level (wat in-game te zien is op de tooltip van een item als je met de muis over de icoontjes ervan gaat), Inventory Contents en In-game Items waar veel vraag naar is op de marktplaatsen zoals Auction House. Hoe beter of hoger deze zijn, hoe hoger de waarde van het account. Als al het andere gelijk is, zijn sommige spelers bereid om een hogere prijs te betalen, alleen omdat de personages er geweldig of uniek uitzien.

FFXIV: A Realm Reborn - Een indrukwekkende comeback

In 2010 was FFXIV een zinkend schip. Het spel werd geteisterd door een ongebreidelde ontevredenheid onder de spelers en een gebrek aan inhoud. Na de rampzalige lancering zakte het aantal abonnees richting een miljoen spelers, en het team had geen idee hoe ze terug te brengen. Dit veranderde echter in 2013 toen een nieuw team de ontwikkeling overnam en het spel volledig reviseerde. Het resultaat was Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, een volledig vernieuwde en verbeterde versie van het spel dat het vertrouwen van de spelers terugwonnen heeft en lovende kritieken oogstte.

De nieuwe uitbreiding bracht een aantal nieuwe mechanismen die de MMO's spelersbasis nieuw leven in zouden blazen. Een daarvan is het Job System, dat het idee introduceerde dat klassen los staan van het level en de rol van je personage. Elke speler kon zich groeperen met wie hij maar wilde en van rol veranderen zonder een apart personage te maken of zijn huidige personage op te offeren.

De uitbreiding bevatte ook level syncing, waardoor spelers met een hoog level hun stats en krachten tijdelijk konden verlagen, zodat spelers met een lager level zich bij hun party's konden voegen en het spel op een gelijkwaardiger speelveld konden ervaren. Zo konden ze een level omhoog zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze werden vernietigd door monsters die hoger waren dan hun level.

Later werd aangekondigd dat de servers voor FFXIV zouden worden samengevoegd tot één megaserver, zodat alle spelers uit elke regio een plek zouden krijgen waar ze op gelijke voet samen konden spelen.

FFXIV: A Realm Reborn bevatte veel nieuwe features die inhoud toevoegden en bestaande mechanics verfijnden. Een volledig herzien gevechtssysteem, nieuwe items en recepten om te verzamelen, en FATE's gaven spelers dynamische gebeurtenissen die hen het gevoel gaven deel uit te maken van een levende, ademende wereld. Het geheel was ongelooflijk ambitieus, en het werkte.

Wat was precies de oorzaak van deze ommekeer? Er zijn verschillende redenen, maar enkele van de belangrijkste zijn het regelmatig toevoegen van nieuwe content, een boeiender gevechtssysteem, en nieuw geïmplementeerde features zoals het Armoury System.

De beste manier om uit te leggen hoe belangrijk de regelmatige content-updates waren, is door FFXIV 1.0 en A Realm Reborn te vergelijken. In 1.0 moesten spelers maanden wachten op nieuwe content, wat hen alleen maar verder frustreerde vanwege het gebrek aan dingen die ze in-game konden doen. Veel mensen besteedden hun vrije tijd aan het verkopen van ongewenste items uit hun inventaris met verlies, zodat ze wat Gil konden verdienen voor andere activiteiten of crafting recipes.

Aan de andere kant was A Realm Reborn heel anders in zijn releaseschema. Vanaf de eerste dag kwamen er elke twee weken patches uit met nieuwe quests en dungeons, wat betekende dat spelers altijd iets te doen hadden. Elke maand komen er patches uit met nieuwe content, variërend van story quests tot dungeons en zelfs speciale evenementen zoals de Moonfire Faire. Door deze updates werden spelers aangemoedigd om het spel constant te spelen.

A Realm Reborn richtte zich ook op de bestaande spelersgroep door voortdurend nieuwe endgame-content toe te voegen waaraan zij konden deelnemen. De ontwikkelaars hebben dit fantastisch gedaan: niet alleen bieden deze instances uitdagingen en leuke gameplay die een groep van 24 mensen kan hebben, maar ze hebben ook de kans om schaarse items te krijgen.

Een andere geweldige feature die de ontwikkelaars hebben geïmplementeerd is het Armoury System. Dit stelde spelers in staat om van baan te veranderen wanneer ze daar zin in hadden zonder hun huidige personage te verwijderen en een andere te maken; het enige wat ze moesten doen was ten minste één relikwie bezitten (een item dat specifiek is voor elke baan).

Dat was geweldig voor spelers die voorheen hun personage moesten wissen en weer van voren af aan moesten beginnen als ze een andere klasse wilden proberen te spelen. Toch hadden de ontwikkelaars er ook op twee manieren baat bij: ten eerste was er minder rommel op elke server, omdat spelers niet elke keer als ze een nieuw personage creëerden bij level 1 hoefden te beginnen, wat betekende dat het makkelijker werd om parties te vinden; ten tweede, omdat mensen nu op elk van hun personages op level 50 konden inloggen en meteen konden beginnen met raiden of dungeons doen, zorgde dit voor veel meer variatie in het spel.

Zoals eerder gezegd, was A Realm Reborn Square Enix's kans om een comeback te maken - en ze hebben het waargemaakt. De ontwikkelaars hielden rekening met alle feedback van spelers bij het maken van veranderingen aan het spel, wat hielp om de gemeenschap tevreden te houden, omdat mensen wisten dat hun mening werd gehoord. Deze band met de fans wekte ook vertrouwen bij degenen die aanvankelijk niet overtuigd waren van het idee om Final Fantasy XIV nieuw leven in te blazen - als er al iets was, maakte het hen enthousiaster voor wat er na de lancering zou komen, vooral door de snelheid waarmee de ontwikkelaars werkten aan de productie van nieuwe content.

Daarnaast heeft A Realm Reborn ook een paar finishing touches toegevoegd, die zijn unieke smaak naar voren hebben gebracht. Ten eerste zijn er esthetische elementen, zoals weelderige vegetatie of rotsachtige gebieden rond elke stadstaat of stad. Ten tweede is er een aanstekelijk hoofdthema, dat spelers zelfs neuriën als ze niet aan het spelen zijn. Tot slot is er veel aandacht voor detail in de cutscenes en de dialoog van de personages, waardoor het spel een gevoel van hoge productiewaarde uitstraalt.

A Realm Reborn was niet alleen succesvol omdat het een impopulaire game nieuw leven inblies - het was succesvol omdat het dat deed terwijl het trouw bleef aan zijn eigen identiteit. Het probeerde niet iets te zijn wat het niet was, en dit won de harten van zowel nieuwe als oude spelers. Het resultaat is een bloeiende gemeenschap die met elke grote update blijft groeien.

Ben je op zoek naar FFXIV Accounts om te verkopen?

Er zijn vele redenen waarom mensen hun FFXIV-accounts willen verkopen. De meest voorkomende is - omdat het gewoon niet wordt gebruikt. Als je het spel niet meer gaat spelen, of je hebt besloten een nieuw FFXIV account aan te maken/aan te schaffen en het oude te dumpen, dan kun je het beste je account verkopen en een deel van je geld terug krijgen. Je kunt het geld ook gebruiken om andere dingen te kopen, zoals Gil, skins, kostuums, mounts, en meer, voor je nieuwe FFXIV account.

igitems krijgt veel vragen of het wel of niet veilig is om je FFXIV account online te verkopen. Het antwoord is ja. Het verkopen van je digitale schatten voor echt geld wordt tegenwoordig steeds populairder. Toch zijn mensen nog huiverig om het zelf te doen omdat ze niet weten waar ze het veilig kunnen doen. Dat snappen we! Het goede nieuws is dat je aan het juiste adres bent als veiligheid je eerste prioriteit is bij het online verkopen van een FFXIV account. iGitems biedt een snel verificatieproces, 24/7 live chat ondersteuning, en snelle betaling aan verkopers zodra de transactie is afgerond.

Dus, waar wacht je nog op? Verkoop nu je FFXIV account en krijg snel en gemakkelijk betaald via onze marktplaats. Onthoud, iGitems is de veiligste manier om online game accounts te kopen en verkopen. Bedankt dat u ons hebt gekozen als uw go-to bron voor alles wat met FFXIV te maken heeft!

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?