Aanmelden
Log in.
Koop Elder Scrolls Online Accounts - ESO Account Marktplaats

Koop Elder Scrolls Online Accounts - ESO Account Marktplaats

De wereld van Tamriel is uitgestrekt, en er zijn vele verhalen voor spelers om te verkennen. Of het nu gaat om ingewikkelde PvE activiteiten of hartveroverende PvP gevechten, Elder Scrolls Online heeft alles waar je van droomt. Waarom vanaf nul beginnen als je de optie hebt om grinding te vermijden door een Elder Scrolls Online Account van igitems te kopen?

Verkoop
0 items found
Recommended
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Over Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online is een massively multiplayer online role-playing game ontwikkeld door ZeniMax Online Studios en uitgegeven door Bethesda. Het spel speelt zich af in de fictieve provincie Tamriel en vertelt de strijd tussen de Daggerfall Covenant, Ebonheart Pact, en Aldmeri Dominion om de controle over de regio.

Spelers sluiten zich aan bij een van de drie allianties en strijden tegen rivaliserende spelers en AI-bestuurde vijanden om de controle over de provincie te krijgen. Het spel bevat een verscheidenheid aan questlines, NPC's, en stedelingen waarmee de speler kan communiceren om meer over de wereld te leren. Spelers kunnen ook deelnemen aan PvE-gevechten tegen monsters of andere spelers, of deelnemen aan player-versus-player (PvP) gevechten in Cyrodiil, de centrale provincie van Tamriel.

Het spel kreeg gemengde maar over het algemeen zeer positieve kritieken van critici. Sommigen prezen het spel voor zijn solide gameplay en progressie systeem, terwijl anderen het bekritiseerden voor zijn abonnementsmodel, verhaallijn, en grafische glitches. Het spel is een commercieel succes, met tot nu toe meer dan 15 miljoen spelers tijdens de levensduur van het spel.

Er zijn veel uitdagende en leuke onderdelen in The Elder Scrolls Online. Een van de meest uitdagende inhoud is de groep dungeon. Een groepskerker heeft meestal vijf eindbazen, die uren kunnen duren om te voltooien. Het is echter bevredigend om de eindbaas te verslaan en de buit te krijgen.

Een andere uitdagende content is de end-game raid. Een raid bestaat meestal uit 10-20 spelers, en het kan enkele uren duren om te voltooien. De eindbaas van een raid is moeilijk te verslaan, en het vereist veel teamwork en coördinatie.

Maar de leukste content in The Elder Scrolls Online is waarschijnlijk de PvP-arena. Er zijn verschillende arena's, elk met zijn eigen unieke set regels en doelstellingen. Het beste deel over deze inhoud is waarschijnlijk het publiek. Het is leuk om andere spelers voor je te horen juichen als je tegen andere spelers in een arena vecht.

Maak meer plezier in de Dungeons met deze tips

De moeilijkste dungeons in de nieuwste DLC van The Elder Scrolls Online zijn ongetwijfeld die in de Veteran Mode. Deze zijn typisch voor spelers die level 50 hebben bereikt en op zoek zijn naar een echte uitdaging. De vijanden in deze dungeons slaan veel harder, richten meer schade aan en hebben meer health dan die in de normale modus.

Het is dus belangrijk om goed voorbereid de Veteran Mode kerkers in te gaan. Dit betekent dat je over de juiste uitrusting moet beschikken, dat je de indeling van de kerkers door en door kent en dat je strategieën moet hebben om de zwaardere vijanden het hoofd te bieden.

Als je voor het eerst een kerker in de Veteran Mode binnenstapt of gewoon een opfriscursus nodig hebt, volgen hier enkele tips.

 1. Zorg dat je voorbereid bent.

  Zorg ervoor dat je een volledige set level 50 gear hebt, en de juiste enchants en traits ervoor. Als je op zoek bent naar goede sets om te gebruiken, bekijk dan een Level 50 Gear gids of koop een volledig voorbereid high-level ESO account van igitems. Zorg er ook voor dat je weet waar alles is in elke dungeon, inclusief interacties zoals bellen die poorten openen, hendels die ze weer sluiten, etc.

 2. Gebruik alle vijf de leden van je groep effectief.

  Omdat Dungeons meestal veel groter zijn dan de andere content in ESO (zoals quests), kan het soms moeilijk zijn om alle vijf de groepsleden te managen. Zorg er daarom voor dat je één lid van je team aanwijst als leider wanneer je je samenvoegt voordat je een Dungeon ingaat - hij of zij zal de verantwoordelijkheid hebben om de rest van het team te organiseren.

 3. Wees voorzichtig met waar je je bevindt tijdens het gevecht.

  Vijanden kunnen van een afstand op je springen, steigeren en je aanvallen. Daarom is het belangrijk om goed op te letten hoe dicht je groep bij elkaar staat tijdens het vechten. Houd iedereen uit elkaar voor het beste resultaat. Op deze manier, als een interrupt of purge afgaat op een lid terwijl ze aggro hebben op een andere vijand, zullen zij er niet ook door geraakt worden. Maar zorg er ook voor dat je niet te ver weg gaat; anders kunnen sommige leden van je groep je kwijtraken in het heetst van de strijd.

 4. Probeer geen facultatieve doelstellingen over te slaan.

  Eén ding waar ESO Dungeons om bekend staan, zijn de vele optionele quests, objectives en gebieden. Ze zijn meestal niet al te moeilijk om te voltooien, maar kunnen vaak wel een fantastische buit en andere beloningen opleveren. Stop dus even en probeer ze uit.

 5. Let op hints over de volgende zet van de baas.

  Veel ESO-bazen geven subtiele hints over wat hun volgende aanval zal zijn, voordat ze die uitvoeren. Let hier dus goed op als je denkt dat je moeite hebt om op tijd uit de buurt te komen. Deze hints bestaan meestal uit een vijand die even uit beeld verdwijnt, bepaalde hand- of armbewegingen, of misschien zelfs oplichtende ogen. Gebruik deze informatie goed; het kan het verschil betekenen tussen leven en dood!

 6. Doe alle vijf de dagelijkse dungeon quests.

  Let op, maar niet minder belangrijk: doe elke dag alle vijf de beschikbare Dungeon Quests. Dit helpt je niet alleen aan betere uitrusting, maar levert je ook wat extra goud en ervaring op. En wie weet, misschien krijg je er wel een nieuw huisdier bij.

Dit zijn slechts een paar tips om je te helpen de Veteran Mode Dungeons in de nieuwste DLC van The Elder Scrolls Online aan te pakken. Veel succes en plezier!

Dingen die je moet weten voordat je een Elder Scrolls Online-account koopt

Spelers kopen Elder Scrolls Online accounts om verschillende redenen. Sommige spelers zijn op zoek naar een account dat al een level capped heeft, zodat ze het spel op een hoger level kunnen gaan spelen. Anderen kunnen op zoek zijn naar een account met veel goud, items of andere in-game valuta, zodat ze een voorsprong kunnen nemen in hun spel. Daarnaast kunnen sommige spelers op zoek zijn naar een account dat de hoofdverhaallijn al heeft doorlopen, zodat ze geen tijd hoeven te besteden aan het spelen van de beginfases van het spel.

Er zijn vele soorten Elder Scrolls Online accounts te koop. Sommige verkopers bieden accounts aan die al level capped zijn, terwijl anderen accounts aanbieden met slechts een paar levels of helemaal geen levels. Andere verkopers bieden accounts aan met veel goud, terwijl anderen weer accounts aanbieden die zijn uitgerust met veel high-level wapens, armor en spreuken. Sommige spelers verkopen zelfs accounts die de hoofd verhaallijn al hebben voltooid.

Om een Elder Scrolls Online account van een verkoper te kopen, moet je een gerenommeerde verkoper vinden die goede recensies heeft van andere kopers. Wanneer je op zoek gaat naar een account om te kopen, zorg er dan voor dat je weet wat voor jou belangrijk is in een account. Als je een account wilt met een hoog level, zorg er dan voor dat de prijs van het account dit reflecteert.

Als je eenmaal een Elder Scrolls Online account verkoper hebt gevonden die goede recensies heeft en aan je wensen voldoet, stel ze dan vragen over hun specifieke ESO account voordat je tot aankoop overgaat. Zorg ervoor dat ze bereid zijn om je screenshots te laten zien van de in-game features die inbegrepen zijn bij hun account.

Indien mogelijk is het altijd beter om e-mailcommunicatie te gebruiken in plaats van livechatcommunicatie wanneer je voor de eerste keer met een potentiële koper communiceert. Als er iets misgaat tijdens de communicatie, kunt u alle eerdere berichten bewaren die tussen uzelf en de verkoper zijn verzonden. Op deze manier, als je een probleem hebt met het account dat je hebt gekocht, zul je in staat zijn om bewijs te leveren aan de verkoper dat ze een illegitiem account verkochten.

Waarom slaat u het gedoe niet over en koopt u in plaats daarvan een account op onze gebruiksvriendelijke marktplaats? Wij handelen alles af, zodat u dat niet hoeft te doen!

Waarom ESO Accounts bij Gitems kopen?

Heb je een personage dat al een tijdje meegaat en een beetje saai begint te worden om te spelen? Lijkt het grinden van Champion Points op oude content je minder leuk dan voorheen met elk level dat je in-game wint?

Als dat zo is, kunnen wij je misschien helpen. Op iGitems, is ons doel altijd geweest om ondersteuning te bieden waar anderen dat niet kunnen - door veilig ESO Accounts van geverifieerde verkopers aan te bieden en spelers te helpen weer fris te beginnen als dat nodig is. Wij bieden serieuze veiligheidsmaatregelen voor zowel verkopers als kopers. Onze snel groeiende community zorgt ervoor dat we altijd de meest uitgebreide accountinventaris beschikbaar hebben.

Als je een verandering in-game hebt gewild, is er geen betere plaats dan hier. Wij bieden characters van alle classes en levels, dus of je nu snel een level omhoog wilt of op zoek bent naar een interessant nieuw character met krachtige gear die je ESO ervaring nieuw leven inblaast - wij hebben het voor je! Probeer onze winkel een keer uit voordat je iets anders koopt, want wij garanderen je tevredenheid. Verspil geen tijd meer met het spelen op een glansloze manier wanneer het kopen van top-tier ESO accounts van ons zo'n verjonging voor jezelf kan brengen in een keer.