Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Clash Royale Accounts kopen - CR Account Handelen

Een nieuw account beginnen kan moeilijk zijn, dus begin op de juiste voet met deze geweldige Clash Royale accounts. Of je nu op zoek bent naar een high-level account of een nieuw account om je door een aantal van de games te helpen, igitems heeft je gedekt.

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom een Clash Royale Account kopen?

Een Clash Royale Account kopen geeft u de mogelijkheid om een account te hebben met geweldige functies en topkaarten! Het slijpen van een Clash Royale account kan enorm veel tijd in beslag nemen, haal die tijd terug met een vers account van igitems.

Wij bieden een breed scala aan verschillende opties te koop aan. We hebben kleine accounts tot zwaargewichten in termen van stats en items. U kunt krijgen wat voor soort account je nodig hebt door te bladeren onze eenvoudig te gebruiken marktplaats en filteren op wat het meest belangrijk voor u.

Waar moet je op letten als je een Clash Royale-account koopt

Het is een kwestie van de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Betere accounts kosten meer, maar ze kunnen ook betere functies hebben voor jouw behoeften. Als je naar Clash Royale-accounts kijkt, kun je het beste uitzoeken wat je specifiek nodig hebt, want iedereen is anders. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste functies opgesomd waarmee accounts zich doorgaans onderscheiden.

  • Kaarten zijn de ruggengraat van elk kaartspel. Je deck is je speelveld en elk verschillend type heeft zijn eigen functie voor wat je wilt bereiken in de strijd, van het verstoren van de strategie van een tegenstander all-out met of het vertragen van vijanden als ze aanvallen. Binnen Clash Royale geldt dat hoe zeldzamer, sterker en meer gewilde kaarten zijn, hoe hoger de prijs van het account. Dit komt omdat alleen topspelers die hun tijd hebben gewijd aan het spel ze in handen kunnen krijgen.
  • Trofeeën zijn een weergave van de slagvaardigheid van je account, dit bepaalt welke tier je account is en dus tegen welke spelers je zult spelen.
  • Ingame Currencies worden gebruikt om kaarten te kopen en te upgraden, maar ook om een clan te creëren. Gems daarentegen worden gekocht met echt geld dat kan worden besteed aan in-game aankopen zoals het ontgrendelen van kisten of het kopen van goud voor gebruik buiten je kaartcollectie.

  • Account level, bepaalde bonussen worden ontgrendeld afhankelijk van het account level. Hoe hoger je gaat, hoe beter je kansen op een beloning, zoals unieke kaarten.

Om het samen te vatten, hoe hoger deze functies zijn, hoe duurder het account zal zijn. Natuurlijk, elk account is uniek, dus we raden u aan om de beschrijving en afbeeldingen beter te bekijken, het is aan u om de beslissing te nemen aan het eind van de dag.

Hoe koop ik een Clash Royale account

Het kopen van een Clash Royale account kan een ontmoedigende ervaring zijn als het op de verkeerde site wordt gedaan, dit is een van de belangrijkste redenen waarom we iGitems hebben gemaakt. We hebben een veilige, makkelijk te gebruiken marktplaats gemaakt waar je alles kunt kopen wat met clash royale te maken heeft, met absoluut gemak!

Om het nog makkelijker te maken, hebben we een snelle handleiding gemaakt om je op weg te helpen!

  1. Kijk door de lijst met Clash Royale-accounts en kies er een die aan je wensen voldoet.
  2. Als u tevreden bent, klikt u op de knop "Nu kopen" en voert u een betaling uit.
  3. Afhankelijk van de levertijd, ontvangt u uw account zeer spoedig! Soms kan de levertijd echter variëren, afhankelijk van de verkoper.
  4. Gefeliciteerd, u heeft uw eerste bestelling geplaatst. Beoordeel uw verkoper, elke beoordeling helpt onze verkopers slagen op ons platform.
Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?