Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Clash of Clans Clans kopen - CoC Artikelen Marktplaats

Sommigen zeggen dat Clash of Clans draait om Clans. Spelers overleven als hun Clan dat doet. Spelers gedijen als ze deel uitmaken van een sterke en bloeiende Clan. Wanneer er constante aanvallen zijn van woeste vijanden en epische gevechten tussen clans, kan het bezitten van een Clan op hoog niveau je helpen je spel naar een hoger niveau te tillen

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over Clash of Clans

Clash of Clans is een free-to-play mobiel strategiespel ontwikkeld en uitgegeven door Supercell. Het spel werd uitgebracht voor iOS-platforms in augustus 2012 en voor Android in oktober 2013.

Het lijkt erop dat Supercell's belangrijkste bedoeling met dit spel was om iets te maken dat gemakkelijk kan worden opgepikt door nieuwe spelers en net zo gemakkelijk weer vergeten door verveelde veteranen. Het uitgangspunt van het spel is simpel: leef je leven, sluit je aan bij clans, train troepen, val andere mensen aan voor grondstoffen en trofeeën, herhaal.

Dus wat is er zo speciaal aan? Hoewel de meeste spelers niet erg gecharmeerd zijn van de in-app advertenties en microtransacties, zijn ze toch verslaafd aan de rijke content die het spel biedt en de verschillende strategieën die ze kunnen verkennen. Het spel wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe inhoud, functies en evenementen. En tot slot is de community een van de beste die veel spelers zijn tegengekomen in een mobiel spel.

Het doel van Clash of Clans is om een dorp te bouwen, troepen te trainen en andere spelers aan te vallen om goud, elixer en donker elixer te verdienen. Het spel kan alleen of met vrienden worden gespeeld.

Er zijn elf gebouwen in het spel: Stadhuis, Kazerne, Donkere Kazerne, Boogschutterstoren, Tesla Toren, Kanon, Mortier, Luchtafweer, Tovenaarstoren, Barbaarse Koningshut, en Arend Artillerie.

Troepen worden geclassificeerd in drie typen: grondtroepen, luchttroepen, en belegeringstroepen. Grondtroepen worden vooral gebruikt voor verdediging, terwijl luchttroepen en belegeringstroepen vooral worden gebruikt voor aanvallen.

Het spel heeft vijf defensieve structuren: Muren, Boogschutter Torens, Tesla Torens, Kanonnen, en Mortieren.

Het spel heeft ook vier spreuken: Bliksem Spreuk, Vuurbal Spreuk, Aardbeving Spreuk, en Gif Spreuk.

Clash of Clans is een van de populairste mobiele spellen ter wereld. In oktober 2012 meldde The Verge dat het wereldwijd de meest gedownloade app was.

Wat zijn de munteenheden in Clash of Clans?

Er zijn vier munteenheden in het spel: Goud, Elixer, Donker Elixer en Edelstenen. Goud en Elixir worden gebruikt om gebouwen en troepen te bouwen en te upgraden. Dark Elixir wordt gebruikt om dark troepen te trainen en is alleen te vinden in dark elixir drills en mijnen. Edelstenen zijn de belangrijkste valuta in Clash of Clans en worden gebruikt om grondstoffen te kopen, productietijden te versnellen en andere items in het spel te kopen.

Munten kunnen worden gebruikt om goud, elixer en donker elixer te kopen. Ze kunnen ook worden gebruikt om gebouwen te upgraden, spreuken en troepen te onderzoeken, en vallen te kopen. Gems kunnen worden verdiend door het voltooien van prestaties of door aankopen met echt geld. Spelers die geen geld willen uitgeven aan edelstenen kunnen ze via de gameplay verdienen door munten te verzamelen en schatkisten te openen. In februari 2017 kondigde Supercell aan dat ze de mogelijkheid om edelstenen met echt geld te kopen zouden verwijderen. De enige manier om edelstenen te verkrijgen is nu via gameplay of edelsteenkisten. Gems worden ook toegekend aan spelers die bepaalde mijlpalen in het spel bereiken.

Je zult veel edelstenen nodig hebben. Wat zijn manieren om ze te verdienen?

Verdien gratis edelstenen: Bouw en upgrade je stadhuis zo veel mogelijk om kisten vrij te spelen en meer gratis edelstenen te winnen. Voltooi prestaties voor extra edelsteenbeloningen en verhoog je aantal trofeeën in het spel om het verzamelen van trofeeën te versnellen. Upgrade bouwers, troepen, verdedigingswerken, enz. zo snel mogelijk. Je kunt ook gebruik maken van muntautomaten zoals de goudmijn of edelsteenmijn als ze eenmaal zijn vrijgespeeld in Stadhuis 9 om elke dag gratis edelstenen te verdienen (het aantal edelstenen dat je per dag verdient hangt af van hoeveel goud en elixer je hebt verzameld).

Video's bekijken om edelstenen te verdienen: Als je geen tijd wilt besteden aan het upgraden van al je gebouwen, is het bekijken van video's een makkelijke manier om gratis edelstenen te verdienen. Je kunt korte videoclips of trailers voor apps in de App Store en Google Play bekijken of meedoen aan andere aanbiedingen van sponsors om edelstenen te verdienen. Let op aanbiedingen die de hele dag beschikbaar zijn, zodat ze niet verlopen voordat je de kans hebt ze te gebruiken. U kunt ook aanbiedingen kiezen op basis van het aantal edelstenen dat ze belonen (hoe meer edelstenen per aanbieding, hoe langer het duurt voordat de aanbieding is voltooid) en of ze automatisch edelstenen verdienen of dat u ze handmatig moet invoeren.

Handel uw buit in: Als je Clash of Clans al een tijdje speelt en veel goud en elixer over hebt, kun je dat inruilen voor edelstenen door de Gem Trader in je dorp te bezoeken.

Gebruik Clan Games om edelstenen te verdienen: Clan Games zijn een nieuwe functie die in november 2017 is toegevoegd aan Clash of Clans. Het zijn minigames die worden gehost door clanleden en edelsteenbeloningen bieden aan deelnemers.

Gem Boxes kopen: Zoals eerder vermeld, worden Gem Boxes toegekend aan spelers die bepaalde mijlpalen in het spel bereiken, zoals het bereiken van Town Hall level 10 of 11. Deze edelsteen dozen bevatten een aantal edelstenen tussen 500 en 5.000.

Spaar je edelstenen op: Als je geen haast hebt om meer edelstenen te krijgen, kun je je edelstenen sparen voor grotere aankopen op de weg. Supercell biedt bijvoorbeeld deals waarbij spelers bundels edelstenen kunnen kopen tegen een gereduceerde prijs. Hoe meer edelstenen je in één keer koopt, hoe groter de korting.

Vraag vrienden om edelstenen te geven: Als je vrienden hebt die ook Clash of Clans spelen, kunnen ze je edelstenen cadeau doen door naar hun dorp te gaan en de knop "Cadeau" te selecteren onder het tabblad "Edelstenen". Je moet de naam van de speler invoeren en op de knop "Verzenden" klikken. Je vriend zal dan een notificatie ontvangen met de vraag of hij/zij het cadeau wil bevestigen.

Gebruik niet al je edelstenen in een keer: Als je veel edelstenen hebt gespaard, kan het verleidelijk zijn om ze allemaal in een keer uit te geven. Het is echter een beter idee om je edelsteen aankopen te spreiden zodat je er het meeste uit kunt halen.

Lees edelsteenaanbiedingen altijd zorgvuldig: Zorg ervoor dat u alle mogelijke beperkingen en vereisten voor edelsteenaanbiedingen opmerkt om ervoor te zorgen dat ze geldig zijn (bijvoorbeeld, bepaalde deals kunnen alleen beschikbaar zijn voor geselecteerde spelers). Je kan ook klikken op het info icoontje in de meeste edelsteen aanbiedingen in je dorp om een gedetailleerde beschrijving van de aanbieding en de voorwaarden te bekijken. Onthoud: Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook!

Gekregen gratis edelstenen door het voltooien van taken: Een andere manier om gratis edelstenen te krijgen is door taken te voltooien in Clash of Clans. Er zijn een aantal verschillende taken die je kunt voltooien, zoals het overvallen van andere dorpen, het winnen van Clan oorlogen, en het doneren van troepen aan je clangenoten. Als je een taak hebt voltooid, ontvang je een melding over hoeveel edelstenen je hebt verdiend.

Profiteer van edelsteen-gerelateerde promoties: Supercell biedt vaak promoties en aanbiedingen met betrekking tot edelstenen. Ze kunnen bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid edelstenen voor een gereduceerde prijs aanbieden. Houd het Clash of Clans-blog en de sociale-mediakanalen (Facebook en Twitter) in de gaten zodat je geen edelsteengerelateerde aanbiedingen mist.

Krijg gratis edelstenen door enquêtes in te vullen: Een andere manier om gratis edelstenen te krijgen is door het invullen van online enquêtes. Misschien bent u websites tegengekomen die u duizenden edelstenen beloven voor het invullen van hun enquêtes, maar helaas zijn de meeste oplichters die nooit zullen uitbetalen. Echter, een paar legitieme enquête sites die er zijn geven echt gratis edelstenen weg in ruil voor uw tijd. Een voorbeeld van een gerenommeerde site die gratis edelstenen weggeeft, is Google Opinion Rewards, die spelers meestal zo'n 50-70 edelstenen biedt na het invullen van een enquête.

Verhandel uw overtollige middelen voor edelstenen: Tot slot, een andere manier om gratis edelstenen te krijgen is door het inruilen van uw overtollige middelen voor edelstenen. Dit proces kan een beetje tijdrovend zijn, maar het is een geweldige manier om gratis edelstenen te krijgen zonder geld uit te geven.

Welke CoC-Items kopen spelers?

Goeden: De enige manier om ze te krijgen is door ze te verdienen of ze te kopen met echt geld. Gems kunnen worden gebruikt voor upgrades en het versterken van troepen in oorlogen, maar de wachttijden zullen nog steeds oplopen als je niet genoeg van deze kostbare Gems bij de hand hebt. Je verdient maximaal slechts 10-15 edelstenen per dag met het verwijderen van obstakels, het voltooien van prestaties en het gebruik van Google Play Rewards. Dus om meer bouwers te krijgen en je soldaten op een efficiënte manier klaar te maken voor de oorlogen, is het aan te raden om Gems te kopen.

CoC Clans: Het spel heeft vele spelmodi, waaronder de mogelijkheid voor spelers om clans te vormen. Het CoC Clan systeem is een geweldige manier omdat het een mogelijkheid biedt voor groepen mensen die meer actie willen als ze zich verenigen en tegen andere clans strijden. Deze gevechten kunnen op twee manieren plaatsvinden: door trofeeën van leden uit aanvallen samen te voegen om te zien welke Clan meer oorlogen heeft gewonnen; door wat gemakkelijk één epische 48-uurs oorlog tussen twee rivalen kan worden - Clash Of Clans Clan Wars. De ene kant lanceert invallen op verschillende leden aan de andere kant, terwijl ze wanhopig proberen hun bondgenoten te beschermen.

Met zo veel spelers in het spel is het moeilijk om de toppers bij te houden. Maar ook al zijn er level 10 clans die deze scene domineren, nieuwelingen hebben daar geen last van omdat matchmaking voorkomt dat gebruikers met hogere CoC Clan levels of maxed-out troepen zoals kanonnen, lagere level clans aanvallen. Ondanks deze mechanismen ter bescherming, zullen nieuwe vechters nog steeds content missen zoals Clash Of Clans troepen en items die alleen toegankelijk worden na een lange tijd spelen. Maar spelers moeten zich niet te veel zorgen maken, want uiteindelijk moet alles samenkomen, ook al duurt het lang.

Er is een manier voor spelers om alle tijdrovende en zorgvuldige inspanningen die nodig zijn om competitief te worden, over te slaan. Ze kunnen CoC Clans kopen door een account van een clanleider te kopen, wat hen toegang geeft tot maximaal level 10 clans, evenals andere voordelen.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?