Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

BDO Rekeningen te koop - Black Desert Online Rekening Handel

Kickstart je game-ervaring met de aankoop van een nieuw BDO account! Van maxed out accounts met items zo krachtig dat ze niet meer te vinden zijn tot betaalbare accounts om je op weg te helpen op dit epische avontuur

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Waarom een BDO rekening kopen?

Voor veel BDO-spelers is de belangrijkste reden om te overwegen een BDO-account te kopen dat ze tijd willen besparen. Je kunt alle tijd van de wereld nemen om je personage op een natuurlijke manier op te voeden, maar er zijn gevallen waarin dat het gewoon niet waard is. De voordelen van het kopen van een account in plaats van honderden, zo niet duizenden uren te spenderen aan een account zal zich uiteindelijk uitbetalen voor beide partijen, dus het versnellen van je gameplay en het besparen van je kostbare tijd.

Als het op personage-aanpassingen aankomt, bestaat er niet zoiets als te veel. Er is nooit een tijd geweest dat spelers niet wensten dat ze hun uiterlijk net iets meer konden aanpassen; verander de kleur van een of ander voorwerp; pas hun kleding aan of versier hun uitrusting met extra edelstenen en runen. Maar in veel MMO's zit je vast aan wat ze je geven. Je kunt dezelfde paar quests herhalen (en precies dezelfde beloningen krijgen) of betalen voor "premium" content als je iets beters wilt - maar waarom zou je dat moeten doen?

Het duurt niet lang voordat je doorhebt hoe duur levelen in sommige spellen is: zowel in tijd als in geld. Een nieuwe speler zal er misschien niets voor voelen om een item in de cash shop te kopen voor $5 of $10, maar dat kan snel oplopen als je ook nog eens $15 hier en $50 daar moet afgeven.

Dat is een belangrijke reden waarom het zo leuk kan zijn om een "verlaten" account tegen te komen - een account dat iemand heeft verkocht omdat hij moe is geworden van het spelen van het spel, maanden geleden is gestopt met spelen, of misschien zelfs helemaal is gestopt met spelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het uitgeven van geld (of je beperkte speeltijd) om een personage te levelen. Je kunt meteen in allerlei endgame-content springen zonder er eerst tientallen (zo niet honderden) uren in te steken, en als je een account vindt met geweldige zeldzame items, is de kans groot dat ze half fatsoenlijk zullen zijn. En het mooiste van alles is dat je niet alleen een personage krijgt, maar ook een gevestigde account, wat het nog leuker kan maken om te spelen

Het nadeel is natuurlijk dat elke MMO een ander beleid heeft ten aanzien van dit soort verkopen door derden. Je vindt misschien aanbiedingen voor accounts op websites als Craigslist of eBay; je ziet ze aangeboden als beloning in wedstrijden; ze kunnen opduiken in het chatkanaal van je gilde, en de door spelers gerunde marktplaatsen van sommige games (zoals die in World of Warcraft) staan vol met dergelijke aanbiedingen. Maar wat houden ze in? Met wat voor soort beperkingen krijg je te maken als je een account koopt? Wat voor bescherming heb je? En is het het uiteindelijk wel waard? Dat is waar u zou moeten beginnen na te denken over het vinden van een rekening op igitems in plaats van een willekeurige persoon die beweert dat hij een BDO rekening verkoopt. Omdat, aan het eind van de dag, de legitimiteit van de rekening, de bescherming na de verkoop, en de klantenservice gedurende het handelsproces meestal belangrijker zijn dan de oorspronkelijke prijs.

Wat is Black Desert Online?

Black Desert Online is een grootschalige MMORPG met de mogelijkheid om je speelstijl te kiezen. De belangrijkste kenmerken van het spel zijn keuzevrijheid, een actiegericht gevechtssysteem en PVP. Het spel speelt zich af in een middeleeuwse oosterse fantasiewereld waar spelers zwaarden, bogen of magie kunnen gebruiken om hun vijanden te verslaan, of dit nu NPC's of andere spelers zijn.

Black Desert Online heeft verschillende klassen die verschillende soorten uitrusting nodig hebben om een level omhoog te gaan, wat het veel realistischer maakt dan veel MMO's die uitrustingssets hebben voor elke klasse, wat betekent dat je elk type uitrusting kunt dragen zonder dat het effect heeft op je personage.

Daarnaast heeft Black Desert geweldige graphics en goed ontworpen landschappen, waardoor het verkennen leuk en de moeite waard is als je nieuwe gebieden ontdekt of op zeldzame monsters jaagt om een level omhoog te gaan en nieuwe uitrusting te krijgen. Het spel heeft ook veel PVP-content. Er is ook een team vs. team battleground, waarbij tienduizenden mensen vechten om elkaars torens te vernietigen en samen te werken om de overwinning te behalen.

Is het kopen van een BDO account veilig?

In de meeste gevallen is het kopen van een account van een verkoper volkomen veilig. Als je je gezond verstand gebruikt en betaalt met een veilige betaalmethode, is er weinig risico voor jou als koper.

Bij iGitems nemen we het risico van het kopen van een account weg door een veilige marktplaats te bieden waar spelers accounts kunnen kopen en verkopen. We bieden ook een breed scala aan betaalmethoden om het voor jou gemakkelijk te maken het account te kopen dat het beste bij je past; als je echter besluit ergens anders een account te kopen, moet je aan het volgende denken:

  1. Geef nooit uw echte creditcardnummer op wanneer u een account koopt. Gebruik een betalingsservice die andere factureringsgegevens verstrekt dan die van u, zoals PayPal, Google Checkout, of een ander dergelijk systeem. Betaal alleen met "e-currencies" zoals WebMoney (WM), Perfect Money (PM), of EgoPay (EGO). Deze stellen u in staat om uw betalingen te verifiëren, maar nog steeds uw werkelijke credit card nummer prive en dus veiliger.
  2. Zorg ervoor dat u duidelijk begrijpt wat u koopt. Koop nooit een account met ongewone functies, zoals de mogelijkheid om auto-level, auto-quest, of het gebruik van speciale cheat / hack programma's. Als je een functie niet op het account wilt, zoals levelwinst, tekenen van hacks/cheats, of zelfs sociale connecties (vriendenlijst), vermijd die accounts dan gewoon en koop er een zonder die functies.
  3. Zorg ervoor dat je gekozen verkoper een goede reputatie heeft en een solide geschiedenis in het verkopen van BDO accounts. Kijk op forums als Buyer Beware en The Scam Report voor informatie over specifieke verkopers voordat je een beslissing neemt.
  4. Ten slotte, maar niet minder belangrijk, geef nooit je wachtwoord of andere gevoelige informatie over jezelf aan iemand.

Als je deze stappen volgt, is het bijna onmogelijk dat je account wordt gekaapt of gestolen door gewetenloze verkopers. Dat is de meest voorkomende manier waarop BDO accounts verloren gaan bij het kopen ervan, dus wees voorzichtig. Veel geluk en plezier met gamen!

Waarom haal je niet het gedoe weg van het kopen van een BDO account en laat je ons al het zware werk voor je doen? Bij iGitems hebben we een breed scala aan accounts te koop tegen lage prijzen, en onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?