Aanmelden
Log in.
Black Desert Online Boosting Service - BDO Macht nivellering

Black Desert Online Boosting Service - BDO Macht nivellering

De wereld is een drukke plek; u heeft geen tijd om urenlang in uw eentje te slijpen. Gelukkig voor jou, heeft igitems je gedekt! Sinds de lancering hebben onze verkopers snelle powerleveling diensten geleverd, wat betekent dat je in het spel kunt springen en direct naar het goede spul kunt gaan. Vergeet lange quest lijnen vandaag en haal nu een BDO boost op.

Verkoop
Onze kenmerken
Leidende gebruikerservaring
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming
Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid
Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning
24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Our community
5 out of 5
klantenbeoordelingen
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het kopen van in-game valuta?
Hoe levert de verkoper de in-game valuta (zilver, goud, geld, etc.)?
Waarom is igitems de beste keuze om in-game valuta te kopen?
Hoe snel krijg ik mijn bestelling na betaling?

Wat is Black Desert Power Leveling?

Als je dit leest, is dat misschien omdat je Black Desert Power Leveling Services nodig hebt. Maar wat is powerleveling? Waarom zoeken mensen powerlevelaars? Hoe ziet een typische powerlevelsessie eruit?

Powerleveling is het snel opbouwen van het level van je personage om toegang te krijgen tot content die anders ontoegankelijk zou zijn vanwege restricties op spelersniveau. Dat betekent vaak dat je je door de quests van het hoofdverhaal moet haasten en mobs moet grinden. Omdat er geen alternatieven zijn om je character level te verhogen, is powerleveling erg populair geworden in MMORPG's zoals World of Warcraft of Lineage 2. Spelers die onmiddellijk iets willen, kunnen er ook voor kiezen om kant-en-klare personages te kopen bij een powerleveling service. Dat versnelt het levelingproces door alle vervelende eerste levels over te slaan en meteen in de end-game content te springen waar het grootste deel van de gevechtsmogelijkheden van een personage wordt ontsloten.

Wat is het motief voor Powerleveling?

Veel spelers kopen een personage bij een powerlevelingservice met weinig of geen kennis van MMORPGs. Deze verkopers beweren bijvoorbeeld: "Dit level 50 personage is van 1 tot 50 ge-powerleveld, zodat je meteen in alle aspecten van het spel kunt duiken. De waarheid is dat ze gewoon een verzameling van willekeurige lage level uitrusting hebben gekocht en deze hebben opgevoerd met wat voorgemaakte cash shop items. Powerlevelaars kunnen kortingen geven op dit soort accounts omdat er geen risico aan verbonden is om ze te verkopen. Het kost veel tijd en moeite om iets vanaf nul te levelen, maar om dit te doen voor een reeds gevestigd personage met weinig tot geen ervaring in het spel, maakt deze service compleet waardeloos. Dat is niet het geval met igitems; al onze accounts zijn geverifieerd en precies waard wat ze waard zijn.

Wat doen Power Levelers?

Typisch, Power Levelers zijn spelers die XP potions kopen indien beschikbaar op de marketplace en zo snel en efficiënt mogelijk door het spel grinden. Het powerlevelingproces kan erg saai en repetitief zijn, dus veel spelers kiezen ervoor om het te combineren met een audioboek of muziek.

Is BDO-verhogend de moeite waard?

Dus je wilt Black Desert Power Leveling Services kopen? Geen probleem. Maar voordat je te weten komt hoeveel het kost en waar je het kunt kopen, laten we je eerst een beetje vertellen wat powerleveling is en waarom je de services in deze gids zou moeten gebruiken in plaats van zelf je character te levelen.

In de meeste MMO's duurt het levelen behoorlijk lang. In BDO, net als in elk ander MMORPG, zijn er tonnen quests die XP geven, waardoor het nog langer duurt dan normaal en spelers uren achter hun computer kunnen zitten om quests te doen. Wij willen echter iets anders aanbieden: In plaats van al deze saaie quests zelf te moeten doen, zullen onze boosters je character levelen door monsters te doden of te grinden. Na het kopen van onze service, zul je absoluut door de levels vliegen en er in een dag of twee klaar mee zijn.

Je denkt misschien dat een klein fortuin uitgeven aan een spel gewoon verkeerd is, maar we houden allemaal van online spellen en waarderen ze, dus waarom zou je je geld niet geven aan iemand die het echt verdient? Iemand die niet wekenlang rond de pot draait en monster na monster grind of quests doet, maar er meteen mee aan de slag gaat en je character in uren in plaats van dagen opbouwt. Het is tijd om te stoppen met tijd verspillen en te genieten van BDO zonder saaie dingen te hoeven doen zoals levelen!

Wat is Black Desert Online?

De unieke schoonheid van een MMO komt tegenwoordig niet al te vaak meer voor. Terwijl de markt wordt overspoeld met games die allemaal om onze aandacht strijden, kunnen ze vaak repetitief en afgezaagd worden. Een spel dat onlangs is uitgekomen om de uniciteit van het MMO-genre terug te brengen is BDO. Black Desert Online is een nieuw uitgebracht MMORPG dat de gaming gemeenschap van zijn voeten heeft geveegd.

Ontwikkeld door Pearl Abyss, Black Desert Online ging in première in Zuid-Korea in 2014, maar werd pas beschikbaar gesteld in Europa en Noord-Amerika binnen de afgelopen weken op 4 maart voor NA/EU na veel anticipatie van spelers wereldwijd. Het is moeilijk te geloven dat dit spel in het begin niet veel mensen had die het speelden, maar dan hoe populair het zo snel is geworden.

Black Desert Online is een online sandbox MMORPG met meer dan 23 klassen, groepsgeoriënteerde open wereld PvP, kasteel belegeringen, en een complex handelssysteem. Er zijn drie soorten servers: normale wereldwijde servers met een laag bevolkingsaantal, normale regionale servers met een hoog bevolkingsaantal, en tijdzone-specifieke servers die pieken vertonen. Veel spelers vinden het een van hun favoriete MMORPG vanwege de verscheidenheid aan aanpassingsopties die beschikbaar zijn om uit te kiezen bij het aanpassen van het uiterlijk/uiterlijk van je personage. Het kan lang duren om je personage te levelen door alleen quests te doen in vergelijking met andere MMO's, maar met behulp van een Black Desert Online Boost kun je je tijd drastisch inkorten en je concentreren op wat belangrijk is: je personage verbeteren.

Nu, hoe populair is Black Desert Online? Hoewel het nog in zijn vroege stadium is, met slechts de helft van de wereld toegankelijk, hebben ze al meer dan 1 miljoen spelers bereikt die dit spel per dag spelen. Dat is indrukwekkend voor een nieuwe MMORPG, vooral een die niet wordt gerund door een groot bedrijf zoals anderen.

Het unieke van dit spel ligt in de naadloze PvP- en PvE-elementen die met elkaar verweven zijn om een boeiende ervaring te creëren. Je bent niet zomaar mobs aan het doden zonder consequenties, en je wordt te allen tijde bedreigd door spelers die je territorium kunnen binnendringen of je kunnen afslachten. Er is geen verstoppen meer achter NPC's omdat alles bevolkt is met spelers.

Al deze eigenschappen maken Black Desert Online een spel vol actie dat vele uren gameplay biedt als je er eenmaal in zit. Het heeft al positieve recensies gekregen van andere gaming sites zoals IGN, GameSpot, Destructoid, en Kotaku. Je kunt zelfs een aantal mensen het spel zien spelen op YouTube.

Als dat nog niet genoeg is, heeft Pearl Abyss ook aangekondigd dat ze binnenkort ook op consoles uit zullen komen. Ze hebben onlangs een gesloten beta test gelanceerd voor hun console port, en het is tot nu toe erg succesvol geweest met alleen maar positieve feedback van de testers.