Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

ARK: Survival Evolved Items kopen - ARK Items Handelsmarktplaats

Op zoek naar de beste manier om ARK te overleven? Het draait allemaal om voorbereid zijn. Helaas kan voorbereid zijn binnen dit enorme spel vaak tijdrovend en moeilijk zijn, waarom slaat u dat niet over en verzekert u zich van succes met Dinos, Eggs, en Kibble van igitems!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over ARK: Survival Evolved

Je hebt misschien wel eens van ARK: Survival Evolved gehoord, maar wist je dat er meer in zit dan alleen dinosaurussen en grondstoffen? In dit spel zijn er ook voorwerpen zoals Tek, Metal Walls, en Elemental Dust Gachas. Deze elementen komen samen tot je beschikking en zorgen ervoor dat je succes hebt in dit overlevingsspel.

Het voortbestaan van de mens staat op het spel in de nieuwste evolutie: ARK Survival Evolved. Deze prehistorische wereld is getransformeerd met een aantal onvoorspelbare wezens die er alles aan zullen doen om je te zien sterven door omgevingsgevaren of andere spelers die om je voedselvoorraad strijden. Je moet dit landschap afspeuren, wilde dieren temmen met ARK-eieren en grondstoffen verzamelen. Of erger nog, er kunnen elk moment jachtpartijen langskomen die specifiek op zoek zijn naar menselijke prooi.

Er zijn veel manieren om in ARK aan voorraden te komen door wilde dieren te temmen, zoals Rex- en Dilo-brokjes. Je kunt ze kopen van andere spelers of krijgen door de verkoop van eieren via een website van derden zoals igitems. Het kan ook zijn dat je Wyvern-melk moet kopen, die alleen verkrijgbaar is als de speler een vrouwelijke wyvern heeft of een alpha boss-queen. Het is echter niet zo makkelijk om deze middelen te vinden. Tot slot is er altijd de mogelijkheid om nieuwe bondgenoten aan te schaffen, zoals Quetzals, die elk dier verkopen tegen elke prijs die ze maar willen - perfect voor degenen die uitkijken naar avonturen buiten hun eigen eiland.

Welke Top ARK: Survival Evolved-Items moet je kopen?

ARK: Survival Evolved is een spel dat zich afspeelt op een eiland waar spelers allerlei dingen moeten doen, van vissen en jagen tot het maken van voorwerpen. Maar als je niet beschikt over deze noodzakelijke middelen, kan het moeilijk zijn omdat er misschien geen nabijgelegen locaties bestaan met wat je zoekt. In dit geval kiezen spelers er soms voor om ze van verkopers te kopen.

Hier volgen enkele nuttige voorwerpen om het langst te overleven in ARK Survival Evolved:

  • Vault: De overleving van je stam hangt af van de duurzaamheid en veiligheid van hun Vault. Met invallen van andere spelers op de loer, is het essentieel om een ondoordringbare basis te bouwen die alles veilig binnen kan houden - inclusief de schat.
  • Bola's: Het is niet nodig om een gevecht uit de weg te gaan als je de bola's hebt. Deze grijphaken zijn een uitstekend hulpmiddel in het vroege spel, en hun nut vermindert niet met de tijd. Je kunt jezelf redden in gevaarlijke situaties door deze kleine apparaten midden in de strijd te gooien, zodat ze zich vastmaken aan Ark-dino's van hogere niveaus dan de jouwe, waardoor ze genoeg speling hebben voordat ze met geweld naar je terughaken.
  • Parels: Deze schatten zijn te vinden in de diepe blauwe zee. Ze zijn een van de meest kostbare grondstoffen van het spel. Pearled items vereisen speciale materialen genaamd "silica parels" als ingrediënt - deze prachtige edelstenen bieden krachtige betoveringen voor uw versnelling wanneer goed crafted.
  • Pike: Een snoek betekent niet verspillend zijn met grondstoffen. Als schieten op zo'n beetje alles wat beweegt snel grondstoffen opslokt, waarom gebruik je dan niet iets wat makkelijker is qua munitie, zoals stokken?
  • Rocket Launcher: Dit krachtige wapen kan bases en vijandelijke stammen met één schot neerhalen. Het is de moeite waard om in te investeren, maar zorg er eerst voor dat je genoeg grondstoffen hebt.
  • Boog: Als je dit spel aanvankelijk ongewapend in het wild begint te spelen, zoek dan naar bogen die je een jager kunnen maken in plaats van de opgejaagde.

Waarom ARK: Survival Evolved Items kopen?

ARK: Survival Evolved is een game die je scherp houdt, met uren van intense gameplay. Je bevindt je op een onontdekt tropisch eiland dat wordt bevolkt door kolossale dinosaurussen en moet de gevaren daarvan zien te overleven, terwijl je op zoek bent naar grondstoffen als hout of metaal om gereedschap te maken dat je nodig hebt tegen vijanden als Triceratops. Tegelijkertijd moet je robuuste schuilplaatsen bouwen van de kleine stukjes die achterblijven nadat ze dood zijn.

Het spel is uitdagend voor beginners en straft degenen die fouten maken. Dat betekent dat je om te overleven en vooruit te komen op de enorme kaart van ARK Survival Evolved van begin tot eind goede spullen nodig hebt, anders wordt het zo goed als onmogelijk. Dankzij de populaire online marktplaatsen voor items kun je hier veel waardevolle items vinden die je helpen om verder te komen in de ruige omgeving.

Welke ARK: Survival Evolved Items moet je kopen?

Dinos: In ARK: Survival Evolved kom je een heleboel verschillende wezens tegen, waarvan dinosaurussen verreweg de bekendste en meest gewilde zijn. Je vindt herbivoren, carnivoren of piscivoren die verschillende temperamenten kunnen hebben, zoals passief/dociel, afhankelijk van hun type; sommige hebben zelfs verschillende reacties op andere dino's, afhankelijk van of ze agressief genoeg zijn voor een gevecht (denk aan temmen). Een belangrijk onderdeel van het temmen van deze wilde dieren is bepalen wat voor jou het beste werkt. Een van de spannendste aspecten van dit spel is dat je op sommige dinosaurussen kunt rijden, waardoor je gevechtsvoordelen krijgt. Je kunt zelfs buit van ze krijgen, zoals vlees of parels. Het temmen van dino's is een van de belangrijkste onderdelen om te overleven in ARK. Niet alleen maakt het temmen je leven makkelijker, maar het geeft je ook een beest dat voor je werkt! Getemde wezens zijn goede monsters die Resources kunnen verzamelen of vijanden kunnen bevechten als dat aan beide kanten nodig is.

Wyverns: ARK Wyverns zijn snelle, krachtige wezens die kunnen worden gebruikt voor het oogsten of temmen. Ze hebben een sterk ademhalingswapen en een goed uithoudingsvermogen, dus ze zijn nuttig als strijd- en reispaard in het spel. Als je liever voorwerpen verzamelt dan tegen vijanden vecht, zijn deze wyverns nog steeds een geweldige toevoeging aan je inventaris.

Kibbeling: Voor degenen die een schepsel snel en gemakkelijk willen temmen, zijn brokken misschien je beste optie. Brokjes zijn er in verschillende soorten: basic voor wezens van een lager niveau, zoals Chinchilla of Skinks; dan heb je simple, regular, superior; exceptional biedt nog meer kracht, evenals extraordinary dat alleen maximaal werkt bij het temmen van exotische soorten zoals Griffins.

Metalen Ingots: Je hebt metalen Ingots nodig om de belangrijkste voorwerpen in ARK: Survival Evolved te maken, zoals vuurwapens en explosieve wapens. Ze worden ook gebruikt voor het maken van munitie, elektriciteitskabels, pikhouwelen (stokken), kluizen waarin je voorwerpen veilig kunt opbergen - noem maar op. Metaal Ingot heeft veel toepassingen op zichzelf en kan worden verhandeld met andere overlevenden. Als je deze koopt, kom je veel sneller vooruit dan wanneer je ze zelf verzamelt.

Wapens: ARK zit vol met agressieve wezens die je overleving kunnen bedreigen. Het juiste wapen helpt je te overleven, zelfs als je niet van plan bent je volledig in PvP-gevechten te mengen. Wapens zijn er in vele soorten en maten, maar ze dienen allemaal één doel: uitschakelen wat ermee in aanraking komt.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
2 weeks ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?