ARK
Login / Join
ARK: Survival Evolved Accounts kopen - ARK Account Marktplaats

ARK: Survival Evolved Accounts kopen - ARK Account Marktplaats

Maak je klaar om te overleven op een eiland vol prehistorische wezens. Koop vandaag nog je eigen ARK: Survival Evolved-account en tonnen aan in-game content, zodat overleven in deze game een peulenschil wordt!

Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
  • Verschillen in tijdzone
  • Server en regio verschillen
  • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Over ARK: Survival Evolved

Weleens afgevraagd hoe het zou zijn als je zou stranden op een eiland met dinosaurussen en mogelijk vijandige mensen? Nou, nu is je kans. Je hebt de volledige controle over hoe groot of klein de gevaren zijn die op je wachten en hoe lang je overleeft. Met meer dan 176 wezens die je kunt temmen en vangen, moet je een basis bouwen om jezelf en je schatten te beschermen, grondstoffen en voorwerpen verzamelen, en dinosaurussen temmen om de dynamische dag- en nachtcyclus te overleven.

Naarmate de verhaallijn vorderde, werden mythologische wezens zoals wyverns, phoenixes en manticores toegevoegd bovenop de bestaande prehistorische wezens zoals dinosaurussen. Uitbreidingspakketten brachten ook nieuwe soorten robots in het spel met volledig originele ontwerpen. Een voorbeeld hiervan is een Enforcer-robot met twee bijlachtige wapens op zijn lichaam die kunnen worden gebruikt voor aanvallen of verdediging tegen vijanden in de strijd.

Het eiland roept en jij moet antwoorden. Je bent gestrand op de kust van een mysterieuze plek. Gebruik je vaardigheden om oerwezens uit te schakelen of leer hoe ze te berijden voor transport. Overleef door grondstoffen te verzamelen om gereedschap te maken en een huis te bouwen dat bestand is tegen de elementen. Pluk zaden van de wezens om je heen of ga op avontuur voor voedsel, maar zorg er altijd voor dat je je gewassen beplant met dinosaurusuitwerpselen. Naarmate de tijd vordert in Ark: Survival Evolved, is er meer dan één manier om sterker te worden. Punten verdienen door te levelen is beter geschikt om statistieken te verbeteren, zoals de snelheid waarmee je gezondheid regenereert (wat immuniteit tegen de dood oplevert), terwijl je ook dieren kunt temmen, zodat ze naast je vechten.

Mensen en dinosaurussen strijden om de dominantie in deze post-apocalyptische wereld. Terwijl dinosaurussen een grote bedreiging vormen, zijn het de mensen die je zonder aarzelen doden. Sluit je aan bij een gemeenschap met andere overlevenden en overval de bases van andere stammen om hun grondstoffen te stelen. In de snelle PvP kun je je vijanden zonder genade uitschakelen. Als je wordt gepakt door een tegenstander, maak je dan geen zorgen, want er is altijd wel een andere bondgenoot om je te redden.

Waarom een ARK: Survival Evolved-account kopen?

Net als hierboven, kunnen we de lijst van game features en wat je moet doen om te overleven blijven aflopen, maar de werkdruk voor jou neemt tegelijkertijd toe. Er is echter een makkelijkere manier. Om uw survival ervaring te optimaliseren, biedt igitems met trots de veiligste en snelste ARK Survival Evolved Accounts op de markt aan. Voel je vrij om hier te zoeken naar je favoriete account.

Als er ooit een spel was waar spelers hun eigen verhaal konden verzinnen van begin tot eind - nooit wetend wat er daarna zou gebeuren - dan zou ARK: Survival Evolved het zeker zijn. Deze open-wereld survivaltitel heeft sinds de release vorig jaar veel publiciteit gegenereerd, vooral dankzij de meeslepende graphics. Als je een ARK: Survival Evolved-account krijgt, begin je niet alleen met rijke content, maar er zitten ook andere games bij.

Hoe koop ik een ARK: Survival Evolved-account?

Op zoek naar een ARK: Survival Evolved account? Er zijn er genoeg beschikbaar op iGitems. Bekijk deze snelle handleiding over hoe je te werk kunt gaan. Zoek door de lijst van alle beschikbare accounts met behulp van filters en zoek je favoriete account. Zorg ervoor dat u 100% duidelijk bent over alle account informatie en handelsvoorwaarden alvorens uw beslissing te finaliseren. Klik op de knop Nu kopen om een betaling te verrichten via onze beveiligde betalingsgateway. Nadat de betaling is verwerkt en de bestelling succesvol is geplaatst, kunt u communiceren met de verkoper om de transactie te voltooien. In de meeste gevallen zal de rekening onmiddellijk worden geleverd. Tot slot, log in, werk je gegevens bij indien nodig en geniet van ARK: Survival Evolved! Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.