Services
Alle spellen
Aanmelden
Log in.

Koop ArcheAge Unchained Goud - AAU Goud Marktplaats

ArchAge Unchained is een spel dat spelers tegen elkaar opzet in de hoop dat spelers het beste worden in wat ze doen. Maar met frustrerende P2W-elementen? De ontwikkelaars weten zeker hoe ze het spel uitdagend moeten maken. Goud fokken is niet makkelijk. Gelukkig heeft igitems tonnen ArchAge Unchained gold aanbiedingen om te voldoen aan alle verschillende soorten van goud gebruik. Check nu en verzeker u van de beste deal vandaag!

Sort by
Showing items
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Over ArcheAge Unchained

Het spel ArcheAge Unchained is een MMORPG ontwikkeld door XL Games en Gamigo. Trion Worlds heeft dit officieel gepubliceerd op steam met het "Buy to Play" model zonder enige pay-to-win functies in de cash shop, wat het anders maakt dan de meeste andere spellen op dit moment. De interessante eigenschap van ArcheAge Unchained maakt het voor iedereen mogelijk om in een meer eerlijke omgeving te spelen.

Het spel AcheAge Unchained lanceerde op 15 oktober 2019. Als onderdeel van deze nieuwe economie (niet verbonden met de originele AcheAge), moeten spelers vanaf nul beginnen zonder enige hulp die eerder werd aangeboden door de in-game winkel. Dit betekent dat het AcheAge Unchained-goud met echte waarde op dit moment een goede investering is en waarschijnlijk in de nabije toekomst grotendeels zal zijn vanwege alle geldzinkers die in dit spel zijn geïntroduceerd tijdens recente patches, inclusief belasting op crafting-verzoeken, handelspakketten, huizen of zelfs veilinghuistransacties.

Als het speler-gestuurde economische systeem in AcheAge Unchained blijft evolueren en veranderen met nieuwe updates, is het belangrijk dat we de waarde stabiel houden. Het systeem zorgt ervoor dat goud niet te makkelijk te krijgen of goedkoop is voor spelers die misschien een voordeel willen ten opzichte van andere gamers omdat ze hun geld strategischer hebben uitgegeven dan anderen deden. Het zorgt er ook voor dat AA Unchained Gold waardevol blijft - anders zouden mensen gewoon al deze extra activa opkopen wat de prijzen onder druk zou kunnen zetten buiten wat bedoeld was door de ontwikkelaars. Dit is waarom het dwingen van bepaalde gebruikers om vooraf te betalen soms oneerlijk kan lijken op het eerste gezicht, maar in feite zorgt voor stabiliteit tijdens de ontwikkelingstijd, evenals het bieden van stimulansen voor spelers om de taken binnen het spel te voltooien.

Wat zijn manieren om AcheAge Unchained Gold te verdienen?

Als je op zoek bent naar een manier om hogerop te komen in ArcheAge Unchained, is Gold je ticket. Met volle zakken en een ruime hoeveelheid ArcheAge Unchained Gold, kunnen spelers bijblijven met top-tier personages terwijl ze hun eigen land ontwikkelen op elk niveau van spelen. Er zijn tal van manieren om rijk te worden in dit spel, en de makkelijkste en meest populaire manieren zijn de volgende.

Grinden is een term die wordt gebruikt om het doden van monsters in de buurt van je level te beschrijven voor mogelijke beloningen. Mobs zijn meestal makkelijk genoeg dat spelers ze snel kunnen verslaan met weinig tot geen risico, maar het kost meer tijd dan questen en vereist meer toewijding, vooral omdat succespercentages niet gegarandeerd zijn. Het efficiënt farmen van mobs zonder downtime vereist kennis over de perfecte plekken, gespecialiseerde builds, of gear die specifiek geschikt is voor PvE gevechten, wat een upfront kost heeft vergeleken met andere methodes.

Questing is een standaard in-game activiteit die je geld en gear kan opleveren. Het voltooien van quests op hoge levels ontgrendelt endgame uitrusting, die je voortgang door het spel zal bevorderen. Het is het beste voor degenen die van quests houden, omdat de quests repetitiever worden als de opdrachten al eerder zijn gedaan. Maar als je steeds hetzelfde doet, wordt het saai, dus deze strategie is niet geschikt voor anderen die vooral op zoek zijn naar leuke momenten tijdens het gamen.

Er is een nieuw systeem om geld te verdienen geïntroduceerd in het spel voor degenen die bereid zijn om te verkennen. Spelers kunnen nu Trade Packs maken en vervoeren over de wereld voor de verkoop, die materialen en arbeidspunten vereisen, evenals een investering als ze het snel of vies willen (Gilda Stars). Deze gemaakte pakketten worden geleverd aan kopers verspreid over drie regio's op elk continent - wat betekent dat er geen limiet is op waar je kunt verkopen. Een trade pack run kan een zeer lucratieve maar tijdrovende methode zijn om goud te verdienen in ArcheAge Unchained, maar het hangt allemaal af van wat je krijgt - de winst kan sterk variëren afhankelijk van wat je verhandelt en de afstand tussen herkomst en bestemming.

Hoewel crafting de eenvoudigste manier is om snel geld te verdienen, zijn er verschillende beperkingen. Je zult uiteindelijk je werkpunten opgebruiken en er niet veel goud voor terugkrijgen. Niet alle beroepen hebben een gelijke marktwaarde of winstmarge op elk item gemaakt met hun specifieke vaardigheden - kleermakerij, alchemie, leerbewerking, of houthakken.

Er zijn veel manieren waarop spelers geld kunnen verdienen in ArcheAge Unchained. Enkele van de meest populaire methodes zijn het spelen van Auction Houses door laag te kopen en hoog te verkopen. De hoge initiële investering betekent echter dat dit geen optie is, tenzij je op zijn minst wat goud gespaard hebt. Maar zelfs dan, er is altijd een risico aan verbonden als je met iets waardevols te maken hebt.

Opening Coin Purses - er zit veel goud in deze portemonnees. Dit zou je eerste stop moeten zijn voor het snelste en makkelijkste geld. Het enige probleem? Het is de minst efficiënte methode, dus als je snel geld wilt verdienen met zo min mogelijk gedoe, terwijl je veel te veel werk hebt, dan is dit misschien wel iets voor jou.

Al het bovenstaande vergt ofwel een enorme initiële investering, ofwel veel te veel inspanning voor de spelers. Is er een manier die gemakkelijk, snel en goedkoop tegelijk is? Ga aan de slag met onze top-notch ArcheAge Unchained Gold service en verdien wat geld in een mum van tijd! Krijg vandaag nog ArcheAge Unchained Gold in handen. Met een van onze beste deals, zul je in staat zijn om je alles te veroorloven dat zich voordoet bij het avonturieren of voorbereiden op gevechten - of het nu de meest basis items zijn zoals wapens of armor, upgrades voor vaardigheden gerelateerd aan crafting uitrusting, veel krachtiger uitrusting die je character levels voor zal zijn op andere spelers. Twijfel niet langer en bekijk nu de aanbiedingen van igitems!

Waarom ArcheAge Unchained Gold kopen?

In ArcheAge Unchained is de grind net zo moeilijk en tijdrovend om door te komen als het is ontworpen om te zijn. Het is geen verrassing dat spelers een uitweg willen, vooral degenen die gefrustreerd zijn door de P2W elementen die het farmen van goud zo moeilijk hebben gemaakt. iGitems heeft genoeg aanbiedingen beschikbaar voor al je gaming behoeften, mocht je een voordeel nodig hebben ten opzichte van andere spelers die worstelen om hun karakters te verbeteren.

Investeren in goud is de beste manier om de meest exclusieve items in handen te krijgen, zoals gear upgrades, cosmetica en mounts. Je kunt ook huizen kopen vanaf level 30. Als je dit punt eenmaal hebt bereikt, zijn er meer dingen die kunnen gebeuren, zoals het kopen van een boerderij. Als spelers zelf een boerderij hebben, betekent dit dat het zich exponentieel sneller terugbetaalt in de tijdlijn met de producten die je op de boerderij kweekt. Dus waarom wachten? Maak vandaag nog een directe kickstart terwijl onze rijke inventaris en beste deals voor je beschikbaar zijn.

Vertrouwd door 5m +Klanten
4.96 out of 5
28 klantenbeoordelingen
by Augustus
5/5
Instant delivery I believe this also comes down to which seller you buy from, you might need to wait for him to come online but mine was instant, probably lucky
1 week ago
by Vallie
5/5
liked it thanks you
3 weeks ago
by Davin
5/5
buen servicio al cliente
3 weeks ago
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
Rekeningen
Valuta
Artikelen
PlayBoost
Coaching
Hoe werkt het?
Welke informatie over mijn spelaccount ontvang ik?
Wanneer krijg ik de gegevens van mijn nieuwe rekening?
Waar vind ik de gegevens van mijn nieuwe spelaccount?
Wat als de spelaccount die ik heb gekocht niet overeenkomt met de beschrijving van de verkoper?