ArcheAge
Login / Join
ArcheAge Unchained Items kopen - ArcheAge Unchained Items Marktplaats

ArcheAge Unchained Items kopen - ArcheAge Unchained Items Marktplaats

iGitems is je one-stop-shop voor alles wat met ArcheAge Unchained te maken heeft. Of je nu op zoek bent om het spel te voltooien of gewoon moeite hebt met het verkrijgen van specifieke zeldzame items, wij kunnen je helpen! Met onze enorme selectie van deals en aanbiedingen, zul je een voorsprong krijgen op andere tegenstanders in een mum van tijd!

0 Results
Leidende gebruikerservaring

Wij bieden de meest aangename virtuele goede handelservaring die er is.

Onze kenmerken
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snelle levering

Vergeet wachten. Meer dan 90% van de orders worden binnen enkele seconden uitgevoerd.

Handelsbescherming

Wij bieden de veiligste handelsomgeving. Koop en verkoop zonder zorgen.

Terugbetalingsbeleid

Onze kopers krijgen altijd hun bestelde artikelen of hun geld terug.

24/7 Live ondersteuning

Bent u op zoek naar hulp? Neem contact met ons op; wij zijn er om u te helpen.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Vaak gestelde vragen:
Kom meer te weten over igitems:
igitems
Alternatief 1: In-game Levering
Deze leveringsmethode verwijst naar een face-to-face handel die zich afspeelt in het ecosysteem van het spel. De verkoper ontmoet je personage om je de valuta binnen het spel te leveren.

Let op het volgende:
  • Verschillen in tijdzone
  • Server en regio verschillen
  • Ongeacht de omstandigheden, stuur nooit valuta, goud, etc. terug naar het karakter van de verkoper na Levering. In het geval dat de verkoper je vraagt om dit te doen, maak dan een screenshot en stuur het naar onze Klantenservice.
Alternatief 2: In-game Mailbox levering.
Sommige verkopers op igitems kunnen ervoor kiezen om valuta te leveren aan je in-game mailbox. Een dergelijke methode werkt goed bij een deel van de online games. Meestal worden kleinere bestellingen op deze manier uitgevoerd, omdat er geen in-game coördinatie nodig is tussen verkoper en koper.
Gegarandeerde Veiligheid:
Wij blijven de veiligste plek om in-game valuta te kopen en verkopen. Ons PlayerProtection systeem verzekert u van een plezierige handelservaring of uw geld terug.

Beste Prijzen:
Bij igitems, voorzien wij u van een breed spectrum van verkopers en valuta marktplaatsen. Als gevolg hiervan helpt de concurrentie tussen verkopers ons om de laagst haalbare prijzen te bereiken.

Snelle en betrouwbare Levering:
Bij igitems speelt de gebruikerservaring de belangrijkste rol. Om die reden leggen wij de nadruk op leveringssnelheid, zodat u uw in-game valuta zo snel mogelijk ontvangt. Elke bestelling heeft een geschatte levering berekend op basis van de eerder afgeronde bestellingen van de verkoper.
Elk verkoopartikel heeft een geschatte levertijd om aan te geven wanneer de verkoper de levering kan verwachten. Dit cijfer wordt berekend op basis van de vorige leveringen van de verkoper. De verkopers stellen ook een gegarandeerde levertijd in. Als ze te laat zijn, komt u in aanmerking voor een terugbetaling onder het PayerProtection plan van igitems.

Over ArcheAge Unchained

Hier is je eerste blik op ArcheAge Unchained. Nadat je door de Portal bent gegaan, wat bekend staat als "the Awakening", kom je terecht op een eiland waar al je vaardigheden zijn verdwenen. Je moet vechten om te overleven tegen monsters en andere spelers totdat je kunt ontsnappen uit de gevangenis die om je heen is gecreëerd.

Voordat je het spel betreedt, kun je het uiterlijk van je personage aanpassen door een van de vele Archetypes (klassen) te kiezen, die helden vertegenwoordigen die ooit aan The Rise hebben deelgenomen. Deze Archetypes zijn echter verloren gegaan toen The Cataclysm niet alleen hun levens, maar ook hun lot in puin legde. Zo begint je pad naar het creëren van een nieuw verhaal voor jezelf...

Eenmaal in ArchAge Unchained moet je tijdens het spelen veel beslissingen nemen. Sommige zijn makkelijk, maar sommige ook niet. Met zo veel keuzes die je altijd tot je beschikking hebt, is het aan jou om je potentieel te ontsluiten en de held van je eigen verhaal te worden.

ArchAge Unchained is een sandbox MMORPG dat veel vrijheid biedt voor elke speler om hun eigen lot te schrijven. Binnen deze wereld zijn er zes rassen die kunnen leven in een van beide facties of door ze allemaal heen. De Elfen hebben geen echte vijanden onder de anderen; ze kunnen echter niet iedereen vertrouwen door hun ervaringen uit het verleden met de Mensen tijdens The Rise. Ondertussen werken de Dwergen bijna uitsluitend met elkaar samen om handel te drijven met behulp van hun superieure mijnbouwvaardigheden. Als het op vechten aankomt, vechten zij echter liever samen met de Mensen dan apart van elkaar. De overige rassen zijn Nuians, Firran en Harani, die op je wachten om te worden uitgeprobeerd.

Wat zijn ArcheAge Unchained Items?

Voor boeiende MMORPG-spelers is het vooruitzicht van het hebben van hun eigen gear upgrades met unieke eigenschappen een opwindend vooruitzicht. Met twaalf verschillende kwaliteiten AAU items om uit te kiezen en speciale bonussen afhankelijk van tot welk type het behoort, bieden ArcheAge Unchained items een robuust speelveld voor alle soorten spelers, vooral optimalisatie enthousiastelingen die wat extra voordeel willen in de strijd tegen tegenstanders. ArcheAge Unchained heeft bewezen zijn item kwaliteitssysteem naar een hoger niveau te tillen in vergelijking met de originele versie ArcheAge, wat intrigerende mechanics creëert voor degenen die houden van experimenteren en het ontdekken van meta builds.

De ontwikkelaar van het spel, Gamigo, zet in op een NIET pay-to-win aanpak met ArcheAge Unchained. Er zullen tonnen items te verzamelen zijn in dit middeleeuwse fantasierijk dat aan je behoeften kan voldoen, ongeacht of je een overleveraar, gloriezoeker of handelaar bent. Sommige van de zeldzame items zijn alleen hier te vinden bij igitems, vind ze nu en koop bij iGitems waar verkopers alle klanten met open armen ontvangen.

Tussen alle verschillende winkels in ArcheAge Unchained, is er een die The Diligence Store heet. Het is een schatkamer van cosmetische items. Deze winkel geeft prioriteit aan skins voor karakters en heeft seizoensgebonden cosmetica die kunnen worden gebruikt op mounts of gliders, maar ook zwempakken voor Warborn.

Waarom ArcheAge Unchained Items kopen?

De ontwikkelaars van ArcheAge Unchained hebben één ding overduidelijk gemaakt: ze willen GEEN pay-to-win-ervaring creëren. In tegenstelling tot het origineel, waar spelers items in-game konden kopen en een voordeel over anderen konden krijgen in termen van gameplay-mechanica met deze gekochte voorzieningen, kiest Archeage Unchained ervoor om een dergelijke optie niet beschikbaar te maken vanwege zijn "geen pay-to-win" beleid, dat een grote aantrekkingskracht heeft op honderdduizenden huidige fans die deze titel spelen.

De ontwikkelaars hebben de handel in premium ArcheAge Unchained items uitgeschakeld, wat betekent dat spelers gedwongen worden om hard te werken om enig voordeel te behalen ten opzichte van de andere concurrenten. Met deze functie zijn spelers niet in staat om hun vooruitgang in het spel te versnellen. Dit laat degenen die niet meerdere uren per dag online kunnen doorbrengen in het nadeel in vergelijking met hardcore gamers die de hele dag door spelen. Gelukkig voor deze minder toegewijde spelers is er een optie - koop ArcheAge Unchained items van iGitems zodat je in staat bent om ze te evenaren in termen van je gameplay.

Hoe koop ik ArcheAge Unchained Items?

Het is zo makkelijk als de volgende stappen:

  • Kies het/de artikel(en) dat/die u wilt bestellen.
  • Log in of registreer een account op iGitems.
  • Volledig de betaling en de verkoper wordt op de hoogte gesteld van de bestelling zodra de betaling is ontvangen.
  • Reg een tijd en plaats af waar u en de verkoper elkaar kunnen ontmoeten om het/de door u bestelde artikel(en) te ruilen.
  • Geniet van uw nieuwe item(s)!

Zijn Non Pure Cosmetics artikelen beschikbaar voor aankoop?

Het verhandelen of schenken van items in ArcheAge Unchained is niet zoals in andere MMORPG. Onlangs heeft het spel aangekondigd dat het schenken van premium items in het spel zal worden uitgeschakeld, waardoor serieuze spelers de kans krijgen om consequent te spelen en te genieten van hun ervaring zonder pay-to-win situaties. Dit zou, aan de andere kant, slecht nieuws kunnen zijn voor spelers die simpelweg geen tijd hebben om de items die ze wensen te grinden. Maar gelukkig zijn de meeste premium items in ArcheAge Unchained niet langer gameplay-beïnvloedend, maar in plaats daarvan slechts cosmetica.

En hoe zit het dan met de items die je personages een voordeel kunnen geven op het gebied van gameplay? De in-game markt heeft vele veranderingen en updates ondergaan en terwijl het ooit items aanbood om je personage een voordeel te geven in de gameplay (zoals gear), zijn alle op de marktplaats gekochte goederen nu puur cosmetisch en hebben geen voordeel in-game. Dit betekent dat als je op zoek bent om items te kopen die een soort van gameplay boost effect hebben, het aangeraden wordt om ervoor te zorgen dat wanneer je van iemand koopt, je hun legitimiteit controleert voordat je aankopen doet.